saracım kefir evet çok faydalı mayamı kaybettim yoksa kendim mayalıyordum sen bulursan kendin mayala daha güzel oluyor ben yoğurdumuda evde mayalıyorum. piyasadaki en iyi kefirde al... marka tavsiye ederim. yanlız gece içeceksen kefiri gün içindeki yoğurt ve peynir miktarına dikkat et .şu ana kadar bir buçuk litre limonlu naneli su iki fincan yeşil çay bir fincanda siyah çay içtim bakalım yarına faydası ne olacak akşam gidince bir büyük bardakta kefir içecem dünden beri kefir içiyorum tadı hoşuma gitti ayrıca bağışıklık sisteminide güçlendirmeye yarıyormuş ayrıca gece yatmadan içilen kefir yağ yakımına sebep olurmuş
Sagol abla , 2 tane agri kesici ictim simdi kaslarim bile agriyorr
saracım kefir evet çok faydalı mayamı kaybettim yoksa kendim mayalıyordum sen bulursan kendin mayala daha güzel oluyor ben yoğurdumuda evde mayalıyorum. piyasadaki en iyi kefirde al... marka tavsiye ederim. yanlız gece içeceksen kefiri gün içindeki yoğurt ve peynir miktarına dikkat et .
bacım bu hafta sayısal oynayacam para bana çıkacak takımın hepsine en iyi telefon alacam ayıp ediyonuz.
Zehra geçmiş olsun canım . Şimdi iyisindir inşallah .Sagol abla , 2 tane agri kesici ictim simdi kaslarim bile agriyorr
Çıkmış çıkmış benim mesajın içine kaynamış@özlemkartal sana yazdıklarım çıkmamış bacım kendimi şöyle alıştırdım porsiyonluk reçel kapları varya ona sayıp koydum çayın yanına ozaman fazla yememiş oldum öyle yapa yapa alıştırdım avuçlamıyorum artık.
bir alıntılamayı öğrenemedim cahillikÇıkmış çıkmış benim mesajın içine kaynamış
canım ya doktora git bekleme çok geçmiş olsun.Sagol abla , 2 tane agri kesici ictim simdi kaslarim bile agriyorr
canlı kefir mayası bulabilirsen onla hazır mayalarla çok iyi olmuyor.Yoğurdumu bende kendim mayalıyorum ama kefiri nasıl mayalayacağımı bilmiyorum ama tanınmış bir markanın Kefirini alıyorum Ü... İle başlayan varya ondan
Sagol ablaZehra geçmiş olsun canım . Şimdi iyisindir inşallah .
Kv deler giderse rahatlarsın gibi
Sagol abla, ev doktorum kapali suan, acil biseyde olmadigi icin gidemiyorum, hrip galiba evde herkezi geziyor resmencanım ya doktora git bekleme çok geçmiş olsun.
Suan halim yok sonra bakarimHay Allah aksilige bak.Zehra pilini cikarip tekrar takin.Belki duzelir.Hatta iki pille calisiyorsa yer degistir
canlı kefir mayası bulabilirsen onla hazır mayalarla çok iyi olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?