- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Geçmiş olsun canımŞimdi geldik açıdan. Bana bademciklerin çok şişmiş ağır grip de geciriyorsun dedi.antibiyotik falan verdi. Oğluma da şimdiye kadar ateş yapmamisti asilar ama si anda olctum 37.3 çıktı. Inşallah daha artmaz. Dinleniyorum bakalım şimdi. Ayakta duracak halim yok.
Çok teşekkür ederim @aeben sağolun öyle güzel kucak actiniz ki alıştım gittim ben de.
f
Şimdi geldik açıdan. Bana bademciklerin çok şişmiş ağır grip de geciriyorsun dedi.antibiyotik falan verdi. Oğluma da şimdiye kadar ateş yapmamisti asilar ama si anda olctum 37.3 çıktı. Inşallah daha artmaz. Dinleniyorum bakalım şimdi. Ayakta duracak halim yok.
Çok teşekkür ederim @aeben sağolun öyle güzel kucak actiniz ki alıştım gittim ben de.
Insallah yasemincim.Bende 45 dk leslie 15 dk minder hareketleri karin icin 300 tane de ip atladim.Hep aksama kaliyordu bugun erkenden yaptim.günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar güzel bir hafta olur inşallah.
Cok gecmis olsun canim.Günaydın herkese hanımlar. Dün gece bir üşüme girdi tir tir titredim. Ve aşırı midem bulanıyor başım dönüyor. Çok fenayim yani. Bugün oğlumun da aşısı vardı. Bi gidicem bakalım ben de aile hekimine. Emzirince ilaç da vermiyor lar.bakalimnasil olacak. Herkese mutlu bir hafta diliyorum.
Saram sanada gecmis olsun canim.Havalar sogudu herkes hasta.Aman dikkat edin kendinize.Ihlamur,nane limon vs icin iyi gelirgeçmiş olsun canım dün gece bende çok üşüdüm tir tir titredim resmen hiç iyi değildim bu sabahda çok iyi olduğum söylenemez ama bunada şükür
Simdiden Allah kavustursun Fatmam.Perşembe günü inşallah gidiyor lar canim
Okulları açıldı 1. Nin yurdu yedeklerde çıktı yedeklerin açıklanmasını beklediler özel yurda yazdırıp devlete geçince ciddi masraf oluyor özelde yazdırma dik bugün inşallah tekrar yedek listesinden yerleşenler açıklanacak yerlesirde direk yurduna gider
Onun için bugünlerde hiç düzenim yok
Hayırlısı ile kuzularimi göndereyim mende tam başlarım inşallah
Antep'te nerdeyse hiç bahar yaşanmaz düne kadar sıcaktan terliyorduk bugün Oğlananası kapşonlu giydirdim hava birden soğudu ayy çok özlemişim serin havayı
Saram sanada gecmis olsun canim.Havalar sogudu herkes hasta.Aman dikkat edin kendinize.Ihlamur,nane limon vs icin iyi gelir
Hay Allah aksilige bak.Zehra pilini cikarip tekrar takin.Belki duzelir.Hatta iki pille calisiyorsa yer degistirSelam kizlar, hayirli gunler hersey gonlunuzce olsun. Napiyorsunuz.
Bende bildiginiz gibi, ustumde bir kirginlik var cocuklardan bulasdi galiba, kvler geri donecek onun hazirligi. Tartimda bozuldu, esim sagolsun bavullari koydu simdi error veriyormoni
Kilomu yazayim sonra is basi
Cuma : 73
Bugun : 72.5
Cok sukur 73 u kirdim sonunda.Ayy cok mutluyum bugun
Merhaba kızlar yoğun gün geçiriyorum
Kilomu yazıp kaçıyorum
Cuma 61
P.tesi 61.2
Ben bugün regli oluşum
Bugün günkü kilom
96.5
Cumartesi tartidim
95.8du
Canı aynı yerlerdeyım 60 larda bir aşagı bir yukarı gezyor galiba vücudun alıştı burayaBiz iyinizde sen nasılsın? Kilolar ne durumda
muhtemelen hemen olamam çocuklar okuyo daha,kız yaşı bekliyoruz işte ikimiz de sen azcık daha küçük olduğun için seninki azcık daha çok,kıskanma
mutluluklar dilerim yeğenine canımiyi yolculuklar
kuruyemişi önüme koy bütün gün başka bişey yemem,keşke bende taneyle yiyebilsem hiç almıyorum çoğu zaman aldım mı da hemen bitiyo
bacım bu hafta sayısal oynayacam para bana çıkacak takımın hepsine en iyi telefon alacam ayıp ediyonuz.Az geçmişe bakabildim çokkk işim var öğlende kurs var . Bi ceee diyim dedim sizlere.
özlemim 26 sene oldu yiter gariiiiinan artık çalımak istemiyorum.
kuruyemişe gelince kendimi şöyle alıştırdım küçük reçel kabları var ya porsiyonluk onların içine sayarak koyup çayın yanına aldım öyle öyle alıştım.şimdi yerken sayıyorum avuçlamıyorum yani
moni Ayşem seni göremedim iyimiin ? Merak ettim açıkçası.
Haftasonu yasemin sağolsun heryere yetişmiş
Bu arada mendili biraz geniş tutta bi telde bana al yaseminnn benim telde gitti dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?