Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım tavuk suyuna çorba yap iç gribin şifası resmen bademcik içinde bol bol dinlen ve ilaçlarını düzenli kullan

Cok gecmis olsun canim.

geçmiş olsun canım dün gece bende çok üşüdüm tir tir titredim resmen hiç iyi değildim bu sabahda çok iyi olduğum söylenemez ama bunada şükür
Saram sanada gecmis olsun canim.Havalar sogudu herkes hasta.Aman dikkat edin kendinize.Ihlamur,nane limon vs icin iyi gelir

Selam kizlar, hayirli gunler hersey gonlunuzce olsun. Napiyorsunuz.
Bende bildiginiz gibi, ustumde bir kirginlik var cocuklardan bulasdi galiba, kvler geri donecek onun hazirligi. Tartimda bozuldu, esim sagolsun bavullari koydu simdi error veriyor moni

Simdiden Allah kavustursun Fatmam.

Hay Allah aksilige bak.Zehra pilini cikarip tekrar takin.Belki duzelir.Hatta iki pille calisiyorsa yer degistir

şu ana kadar bir buçuk litre limonlu naneli su iki fincan yeşil çay bir fincanda siyah çay içtim bakalım yarına faydası ne olacak akşam gidince bir büyük bardakta kefir içecem dünden beri kefir içiyorum tadı hoşuma gitti ayrıca bağışıklık sisteminide güçlendirmeye yarıyormuş ayrıca gece yatmadan içilen kefir yağ yakımına sebep olurmuş

bacım bu hafta sayısal oynayacam para bana çıkacak takımın hepsine en iyi telefon alacam ayıp ediyonuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…