yanlız kalorili bişeydir kefir aylin gün içindeki yoğurt ve peynirini ona göre ayarlaman gerekir.Super ogrendigimiz iyi oldu canim.Bundan sonra yatmadan once icelim baarii
Bu da guzel bir puf noktasi oldu.Bilmiyordum.Yasocum diyetisyenim,aksam uyumadan once yogurt+aci pul biber+limon.Bu konuda ne dusunuyorsun fikirlerin degerli.15 gun sonra fayfasini goren cok olmus.saracım kefir evet çok faydalı mayamı kaybettim yoksa kendim mayalıyordum sen bulursan kendin mayala daha güzel oluyor ben yoğurdumuda evde mayalıyorum. piyasadaki en iyi kefirde al... marka tavsiye ederim. yanlız gece içeceksen kefiri gün içindeki yoğurt ve peynir miktarına dikkat et .
hamdolsun iyiyim ama bugün garip bir iştah var bende neden bilmem herşeyi yemek istedim ama engel oldum kendimeBizler iyiyiz canim.Sen nasilsin
metobolizmayı hızlandırdığını söylüyorlar bu konuda çok bilgim yok yapanda var ama benim midem kötü olduğu için hiç denemedim aylinim.Bu da guzel bir puf noktasi oldu.Bilmiyordum.Yasocum diyetisyenim,aksam uyumadan once yogurt+aci pul biber+limon.Bu konuda ne dusunuyorsun fikirlerin degerli.15 gun sonra fayfasini goren cok olmus.
Super ogrendigimiz iyi oldu canim.Bundan sonra yatmadan once icelim baarii
biraz önce yazmıştım saracım takılma kilona inceliyormusun ona bakdiyetisyeninde yazmış zaten.
Anladim canim.Ben de kendim yapiyordumnde senin gibi mayami kaybettim.yanlız kalorili bişeydir kefir aylin gün içindeki yoğurt ve peynirini ona göre ayarlaman gerekir.
iyi akşamlar cnm hgdiniyi akşamlar herkese
Yok canım nerdeeeAy gezegenfeza sen kızar misin 1. Mi oldun yoksa
Canim benim bu kadar takma kafana bir tanem.Elimde degil deme sakin.Biz kadinlar cok guclu azimli iradeli vs...İnançlıyım evet yoksa kafayı yerim ama şu anki durum çok can sıkıcı
saol canım.Geçmiş olsun canım
tamam yapalım. spor olarak ben öğlen ve akşam üzeri az az yürüyorum. tempolu ama. şimdilik yetiyor. zaten bugün nihayet reglim başladı. akşam leslie şimdilik zor. ama bitimine başlarım inşallah. öğlen ve akşam 20-30 dk lık tempolu yürüyüşler akşam yemeğinde sonra da evde leslie 2 yeter bana.60kiloyum fulya çakma da olsa karatay yapalım az da spor ne dersin,şu reglim bitmeye yakın spora başlıcam ben
Hosgeldin saraycam.Dugun dugun dedin onu da bitirdin geldin.Allah mesut bahtiyar etsin insallah cnm.Sende dedigin gibi kaldigin yerden yola devamSağol canım. Artık kaldığım yerden devam edebilirim
BilmezmiyimAblama vermediysem başkasına da vermedim
Ama ablam pro olsun diye çok dua ettim
Canim benim bu kadar takma kafana bir tanem.Elimde degil deme sakin.Biz kadinlar cok guclu azimli iradeli vs...
Kaldi ki bunun mu ustesinden gelemicen.Yorgun degilsen kalk biraz spor yap istersen.Mutluluk hormonu salgiliyor biliyorsun.Belki sana iyi gelebilir diye dusundum.Bak gor yarin diyetisyenden yuzun gulerek cikicaksin ve bizede yazicaksin.Merakla beklicem cnm
Yok canım nerdeee
Sondan 5. liği 2 kişi paylaştık.
Kazan sağolsun bütün katılanlara pro verdi
Saracim Allah beterinden korusun canim.Boyle yazmak sana kolay geliyo tabii diyosundur icinden.Dogru,yasayan daha iyi bilir hasimatonun zorlugunu.Ama beterin beteri var bir tanem.Ödemle başım belada haşimatonun yüzünden hep olacakmış diyetisyenimde öyle dedi
Bu da guzel bir puf noktasi oldu.Bilmiyordum.Yasocum diyetisyenim,aksam uyumadan once yogurt+aci pul biber+limon.Bu konuda ne dusunuyorsun fikirlerin degerli.15 gun sonra fayfasini goren cok olmus.
metobolizmayı hızlandırdığını söylüyorlar bu konuda çok bilgim yok yapanda var ama benim midem kötü olduğu için hiç denemedim aylinim.
iyi akşamlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?