Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu da guzel bir puf noktasi oldu.Bilmiyordum.Yasocum diyetisyenim,aksam uyumadan once yogurt+aci pul biber+limon.Bu konuda ne dusunuyorsun fikirlerin degerli.15 gun sonra fayfasini goren cok olmus.

Bu da guzel bir puf noktasi oldu.Bilmiyordum.Yasocum diyetisyenim,aksam uyumadan once yogurt+aci pul biber+limon.Bu konuda ne dusunuyorsun fikirlerin degerli.15 gun sonra fayfasini goren cok olmus.
metobolizmayı hızlandırdığını söylüyorlar bu konuda çok bilgim yok yapanda var ama benim midem kötü olduğu için hiç denemedim aylinim.

1 Su Bardağı (200ml) Kefir (Tam Yağlı) kilo aldırır mı diye soran kişilerin öncelikle 1 Su Bardağı (200ml) Kefir (Tam Yağlı) kaç kalori onu öğrenmesi doğru olur. Üst kısımda da gördüğünüz gibi 1 Su Bardağı (200ml) Kefir (Tam Yağlı) 132 kaloridir. Düşük kalorili ürün grubunda bulunan 1 Su Bardağı (200ml) Kefir (Tam Yağlı) kalori hesabına göre (az kalorili ürün) kilo aldırmamaktadır. Eğer 1 Su Bardağı (200ml) Kefir (Tam Yağlı) kilo aldırmaz istediğim kadar yiyebilirim diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Her şeyin fazlası zarar, her gıdanın fazlası kilo aldırır. 1 Su Bardağı (200ml) Kefir (Tam Yağlı) gıdasını günlük olarak tüketebilirsiniz. Bu sonuçlara göre 1 Su Bardağı (200ml) Kefir (Tam Yağlı) kilo aldırmaz.

İnançlıyım evet yoksa kafayı yerim ama şu anki durum çok can sıkıcı
Canim benim bu kadar takma kafana bir tanem.Elimde degil deme sakin.Biz kadinlar cok guclu azimli iradeli vs...
Kaldi ki bunun mu ustesinden gelemicen.Yorgun degilsen kalk biraz spor yap istersen.Mutluluk hormonu salgiliyor biliyorsun.Belki sana iyi gelebilir diye dusundum.Bak gor yarin diyetisyenden yuzun gulerek cikicaksin ve bizede yazicaksin.Merakla beklicem cnm

Geçmiş olsun canım
saol canım.

60kiloyum fulya çakma da olsa karatay yapalım az da spor ne dersin,şu reglim bitmeye yakın spora başlıcam ben
tamam yapalım. spor olarak ben öğlen ve akşam üzeri az az yürüyorum. tempolu ama. şimdilik yetiyor. zaten bugün nihayet reglim başladı. akşam leslie şimdilik zor. ama bitimine başlarım inşallah. öğlen ve akşam 20-30 dk lık tempolu yürüyüşler akşam yemeğinde sonra da evde leslie 2 yeter bana.

Sağol canım üşüyorum battaniyeye sarılmış oturuyorum şu anda stres hormonu salgılıyor beynim diyetisyende gelince yazarım size canım

Banada önerdi ama benim midemde gastrit olduğundan yapamadım

metobolizmayı hızlandırdığını söylüyorlar bu konuda çok bilgim yok yapanda var ama benim midem kötü olduğu için hiç denemedim aylinim.

Benimfe mideme dokunuyor canım

iyi akşamlar herkese

İyi akşamlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…