Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar size bişey soracam eskiden yarım litre su içsem hemen tuvalete giderdim şimdi iki litre içiyorum eskisi gibi tuvalet ihtiyacım olmuyor sizdede varmı böyle bir durum
Yook yok, keşke bende alışsam, 1 bardak içiyom, 2 iciyom 3. Ye ille gitmem lazım, tutamiyom

Hmmmm desene ondan dolayı oluyo ödemle nasıl başedecem yasom ya

Menumu yazayim.Yasemincim bu hafta 5 de 5 diyetini yapicam.Bir gun sebze,bir gun pro,meyve...senin dedigin gibi.Ben 5-6 ay da bu diyetle 120 kilodan 90 a dusmustum.Tekrar denemek istedim.Bi de senin dedigine de uyuyor.Fikirlerini bekliyorum.

1 bardak yesil cay

Sabah : 1 tanr orta boy haslanmis patates

Ogle : 1 tane orta boy patates

Aksam : 1 tane orta boy patates

Hic tuz atmadim.Su 1.5 lt
Spor :
45 dk leslie
15 dk karin kaslari icin minder hareketleri
300 ip atlama
12 350 adim
aeben

Canım doydunmu bütün gün acıkmadınmı merak ettim ben patatesi çok özledim hele haşlanmışını

Biz anca moral veririz aylinim, yani umarım öyledir yoksa kaçacak delik ararız

Aşkolsun kız sizler benim ailem gibisiniz burası Aylinim inde dediği gibi terapi merkezi gibi iyiki varsınız

Asla tatlım , elbirliği ile seni mutlu, huzurlu, pozitif yapacaz

Hepinizi çok seviyorum gerçekten iyiki tanımışım sizleri sizlere nazlanıyorum bende

Aşkolsun kız sizler benim ailem gibisiniz burası Aylinim inde dediği gibi terapi merkezi gibi iyiki varsınız

Hepinizi çok seviyorum gerçekten iyiki tanımışım sizleri sizlere nazlanıyorum bende
Biliyoruz canım. Birbirimize ıyi geliyoruz, burası banada çok iyi geliyor

Canım doydunmu bütün gün acıkmadınmı merak ettim ben patatesi çok özledim hele haşlanmışını
Doydum canim.Kafada bitirince hersey daha kolay oluyor.Acikmiyorum,aslinda su an biraz aclik hissediyorum galiba.Sen sorunca farkettim.Isin guzel yani da halsiz de kalmiyorum.Bugun cok spor yaptim bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…