kız ne diyetisyeniYasoma muracaat.Diyetisyen hanim hemen cevap verir
kız ne diyetisyenikıçı kırık anestezi teknireyim. kefir içeçen demiştin ya saracım yarım kefirle birlikte ye
Sorma ya ne stres yaptımHosgeldin saraycam.Dugun dugun dedin onu da bitirdin geldin.Allah mesut bahtiyar etsin insallah cnm.Sende dedigin gibi kaldigin yerden yola devam
Yasoma muracaat.Diyetisyen hanim hemen cevap verir
Sen gönüllerimizin 1. SisinYok canım nerdeee
Sondan 5. liği 2 kişi paylaştık.
Kazan sağolsun bütün katılanlara pro verdi
Biz anca moral veririz aylinim,Eyvaahh benim yazdiklarim da battiysa affola
Yook yok, keşke bende alışsam, 1 bardak içiyom, 2 iciyom 3. Ye ille gitmem lazım, tutamiyomKızlar size bişey soracam eskiden yarım litre su içsem hemen tuvalete giderdim şimdi iki litre içiyorum eskisi gibi tuvalet ihtiyacım olmuyor sizdede varmı böyle bir durum
çünkü vucudun su tutuyor canım ondan bendede aynı sorun var bu son günlerde benimde ödemim çok ben kendimi kontrol ediyom bacağıma bakıyom kemiğin oraya bastır içine çöküyomu çöküyorsa ödemin vardır . hatta geçen hafta çok ödemim oldu yarım idrar söktürücü aldım.çünkü ödemim artınca taşikardim oluyor.
Asla tatlım , elbirliği ile seni mutlu, huzurlu, pozitif yapacazO kadar çekilmez oldum dimi
Menumu yazayim.Yasemincim bu hafta 5 de 5 diyetini yapicam.Bir gun sebze,bir gun pro,meyve...senin dedigin gibi.Ben 5-6 ay da bu diyetle 120 kilodan 90 a dusmustum.Tekrar denemek istedim.Bi de senin dedigine de uyuyor.Fikirlerini bekliyorum.
1 bardak yesil cay
Sabah : 1 tanr orta boy haslanmis patates
Ogle : 1 tane orta boy patates
Aksam : 1 tane orta boy patates
Hic tuz atmadim.Su 1.5 lt
Spor :
45 dk leslie
15 dk karin kaslari icin minder hareketleri
300 ip atlama
12 350 adim
aeben
Benim de ayni sara.Havalar sogudu,terleme
Cekilmez miBunu hakettin biliyon demi.Bi daha duymayayim.
Ustteki msj yanlis oldu saracim.Havalar sogudu olan kisimBenim de ayni sara.Havalar sogudu,terleme
Cekilmez miBunu hakettin biliyon demi.Bi daha duymayayim.
Iyi geceler canımIyi geceler kızlar yorgunum kalkıp yatayım
Biz anca moral veririz aylinim,yani umarım öyledir yoksa kaçacak delik ararız
Asla tatlım , elbirliği ile seni mutlu, huzurlu, pozitif yapacaz
Biliyoruz canım. Birbirimize ıyi geliyoruz, burası banada çok iyi geliyorAşkolsun kız sizler benim ailem gibisiniz burası Aylinim inde dediği gibi terapi merkezi gibi iyiki varsınız
Hepinizi çok seviyorum gerçekten iyiki tanımışım sizleri sizlere nazlanıyorum bende
Doydum canim.Kafada bitirince hersey daha kolay oluyor.Acikmiyorum,aslinda su an biraz aclik hissediyorum galiba.Sen sorunca farkettim.Isin guzel yani da halsiz de kalmiyorum.Bugun cok spor yaptim bideCanım doydunmu bütün gün acıkmadınmı merak ettim ben patatesi çok özledim hele haşlanmışını
Sanada iyi geceler canimkızlar reglim başladı. mutfağa gidip yarınki yiyeceklerimi hazırlayıp yatacağım. iyi geceler herkese.
iyi geceler cnmIyi geceler kızlar yorgunum kalkıp yatayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?