Saracim Allah beterinden korusun canim.Boyle yazmak sana kolay geliyo tabii diyosundur icinden.Dogru,yasayan daha iyi bilir hasimatonun zorlugunu.Ama beterin beteri var bir tanem.
Sabahlari gunaydin diyerek,msj ni guzel hareketli neseli emojilerle dolduran eski Sarami istiyom beeeeennnnEvde leslie yapmaktanda sıkıldım pilateside beceremiyorum soğuktan donuyorum hiç bişey yapmak istemiyorum
İyice şımarık çocuklar gibi oldum ama gerçekten stresten mi haşimatodan mı bilmiyorum iyice depresif oldum
Eyvaahh benim yazdiklarim da battiysa affolaHaklısın canım beterin beteri var ama bu gece çok depresifim herşey batıyo bana
Tmm canim tsk ederimyanlız kalorili bişeydir kefir aylin gün içindeki yoğurt ve peynirini ona göre ayarlaman gerekir.
Valla kazenden çok korktuğum dogrudurbilmemki dedim belki yasaktır korkudan
Bilmezmiyim
Eyvaahh benim yazdiklarim da battiysa affola
hamdolsun iyiyim ama bugün garip bir iştah var bende neden bilmem herşeyi yemek istedim ama engel oldum kendimeçok şükür olabildim.
Sabahlari gunaydin diyerek,msj ni guzel hareketli neseli emojilerle dolduran eski Sarami istiyom beeeeennnn
Yok kız sen canımsın biliyosun senin yazdıkların sizin yazdıklarınız batmıyor sizinle yazışmak rahatlattığı için buraya yazıyorum sizinle paylaşıyorum canım benim
INSALLAAHHCanım benimyarın diyetisyen güzel şeyler derse azıcıkda olsa moralim düzelir
çünkü vucudun su tutuyor canım ondan bendede aynı sorun var bu son günlerde benimde ödemim çok ben kendimi kontrol ediyom bacağıma bakıyom kemiğin oraya bastır içine çöküyomu çöküyorsa ödemin vardır . hatta geçen hafta çok ödemim oldu yarım idrar söktürücü aldım.çünkü ödemim artınca taşikardim oluyor.Kızlar size bişey soracam eskiden yarım litre su içsem hemen tuvalete giderdim şimdi iki litre içiyorum eskisi gibi tuvalet ihtiyacım olmuyor sizdede varmı böyle bir durum
Benim de ayni sara.Havalar sogudu,terlemeKızlar size bişey soracam eskiden yarım litre su içsem hemen tuvalete giderdim şimdi iki litre içiyorum eskisi gibi tuvalet ihtiyacım olmuyor sizdede varmı böyle bir durum
Cekilmez miO kadar çekilmez oldum dimi
Yasoma muracaat.Diyetisyen hanim hemen cevap verirCanım yeşil elma istiyor yesem nolur kızlar bişey diyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?