Iyi aksamlar kizlar.Menumu yazayim
1 kupa yesil cay
Sabah : 1 tane galeta
1 yumurta 1 kk peynir
2 ceviz 1 ısırık tost
Ogle : Bir kase tarcinli yogurt
Ara : 1 mandalina
1 kupa mate cayi
Aksam : 1 tabak semizotu 2 kasik yogurt salata
Su 1.5 lt spor 45 dk leslie 200 ip atlama
8800 adim
kızlar bu hafta sanırım kilom durdu rezil olduk listeye girdik kilo verme durducuma günü bir dr gidip tahililerimi yaptırayım.
evet saracım biraz burası zorlu olacak ama verecem biliyom inşallah. hepimiz böyle sorunlar yaşıyoruz yaşayacağız hayırlısı bakalım teşekkür ederim canım desteğin için.Önemli olan sağlık canım kilonun durması senin elinde olan bişey değil bu yüzden rezil filan olmuyorsun böyle düşünme hepimiz zorlu bir sınav veriyoruz diyet yaparak ve bedenimizde haklı olarak kendini korumaya alıyor bunun normal bir süreç olduğunu biliyorsun bitanem
yarım saat sonra burdayım yürüyüş yapayım hemen gelecem.
hoşbuldum nasılsın saracım ?Hoşgeldin canım
hoşbuldum nasılsın saracım ?
iyi sayılır.İyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor diyetin
Yarindan itibaren 2 lt yapicam saracim.Miden bulansa da icicem Tsk ederim canimSuyu hiç değilse 2 litre yapsan menün ve sporun la 10 numara 5 yıldız olacak canım benim
bu akşam bir dolu kase aşure bir takım yollarla ağız yoluyla giriş yaparak mideme intikal etmiş olabilirve ben bunun sonradan farkına varmış olabilirim
Yarindan itibaren 2 lt yapicam saracim.Miden bulansa da icicem Tsk ederim canim
Biz saat 21:30 evden cikicaz annemi gardan almaya gidicez.Ayy tuhh sohbetleri kaciricam.Bugun de cok sohbet edesim vardi.Insallah yetisirimKızlar hadi gelin sohbet edek
bu akşam bir dolu kase aşure bir takım yollarla ağız yoluyla giriş yaparak mideme intikal etmiş olabilirve ben bunun sonradan farkına varmış olabilirim
Biz saat 21:30 evden cikicaz annemi gardan almaya gidicez.Ayy tuhh sohbetleri kaciricam.Bugun de cok sohbet edesim vardi.Insallah yetisirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?