- 10 Nisan 2018
- 564
- 1.840
- 28
- 37
Teşekkür ederim.Hadi kolay gelsin
Cok sagol saram benim.Amin, insallah ameliyati basarili gecer.Fitik ameliyatindan cok korkarim Felc kalma ihtimalinden dolayiÇok geçmiş olsun canım inan çok üzüldüm Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah
Amin canim.Allah razi olsunAllah şifasını versin canım, çok üzüldüm. Benim annemdeyse vardı, 8 sene önce, yatağa bağlı kalmıştı. Ameliyat oldu, ertesi gün 3. Kata kadar kendisi çıktı. Inşallah rabbim babana da, teyzenede, tüm hastalara şifa versin
Amin canim insallah.Fitik kotu yerdeymis.Ondan mi bilmiyorum sag bacak diz alti kismi felce ugramisÇook geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah. Fıtık benim annem de de var çok zor biliyorum.
Arastiriyoruz canim.8 senedir beyin cerrahi yogun bakimda calisan hemsire arkadasim var.Sagolsun cok ilgilendi.Cok iyi bir dr varmis hatta benim doktorum dedi.Dun emar cd siyle emg raporunu verdik ona.Bugun gostericek,ona gore de bi karar vericez.aylincim çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim babana teyzene ve tüm hastalara şafi ismiyle şifa versin inşallah.iyi bir beyincerrahı bulursanız araştırın bel fıtığı ameliyatları çok zor değil hatta şimdi genel anestezi bile vermiyorlar spinal anesteziyle yapıyorlar inşallah hayırlısıyla sağlığına kavuşur.
Ahh canim benim,nasil da utanirmis.Ama yalan degil.Cok bilgin var.Tmm tmm demem bi daha diyetisyencimaylincim ne diyetisyeni deme öyle utandırıyon okuyanda gerçek sanacak
Gunde,bir kupa yesil cay,1 kupa mate cayi,bi cay kasigida sandalozlu karisim yutuyorum.Cok mu fazla ...... hanimbeğenmemek ne haddime aylinim dün hastanedeymişsin ama az yemek kilo verdirmiyor biliyorsun dengeli beslenmek önemli tabi bende yapamıyorum çoğu zaman bu çaylara gelince günde 2 kupadan fazla içmeyin bazı bitkiler yarar sağlıyacam derken karaciğere ve böbreğe zarar verebilir dikkat etmek gerekiyor.
Amiinn ozlemcim.Tsk ederim ilgilenip de iki satir yazmaniz beni cok mutlu etti ve rahatlatti.Rabbim senin babana da sifa versin,dermansiz dert vermesin kimseyezamanında öğlen arası çıkar 1.5 bazan 2 saat yürürdüm parkur vardı işyerine yakın,ağaçlıklı çiçekli çok güzeldi,evin yakınında deniz kenarı park vardı orda da yürürdüm denizi seyrederek,hatta yağmur yağarken şemsiye alır yürürdüm,şimdikendimi zorlamalıyım mutlaka koşu bandını sevmiyorum müsait günlerde site içinde yürüyeyim bari,sen nerde yapıyorsun spor canım
halledersin sen,elinden geleni yapıyorsun mutlaka başaracaksın,kabağı ya mücver ya kabaklı omlet olarak seviyorum dün yoğurtlu yedim ama sevmedim
canım çok üzüldüm rabbim şifa versin tez zamanda,bozma moralini,umutlu ol,benim babamda dağ gibi korkusuz adamdı,kolon ca oldu şimdi ufacık kaldı,insan görünce dayanamıyor ama rabbim uzun ömür versin şifa bekleyenlere acil şifa ihsan etsin inşallah
ben tartılmıyorum bile bu haftacumaya eksi gelmek için tedbir almalıyız evde hibisküs var onu içeyim akşam
Cok sagol saram benim.Amin, insallah ameliyati basarili gecer.Fitik ameliyatindan cok korkarim Felc kalma ihtimalinden dolayi
Amin canim.Allah razi olsun
Eski saram guzel emojilerle gelmiiss
Gercekten mi aebenim,ay cok sevindim.Hepinize tekrar tsk ederim.Yorumlariniz beni inanilmaz rahatlatti.Aylincim babana teyzene ve tüm hastalara rabbım şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah.
Geçen yıl benim babamda birden fıtık olmuştu ayagına vurdu hıs kaybıyla , ertesi gün acil ameliyat oldu.
Şimdi iyileşti normale döndü rabbımın izniyle .
Allah razi olsun gezegenimBabanada Allah şifa versin
Gercekten mi aebenim,ay cok sevindim.Hepinize tekrar tsk ederim.Yorumlariniz beni inanilmaz rahatlatti.
Aebenim ben cumaya eksiyle geliyorum
Biliyorum busracim.Sonradan fark ettim canim.Isimlerinizi karistirmadim da yorgunluk ve uykusuzluk yapmisim nasil yaptiysamBen Büşra kiii
Senin adına çok sevindim canım dereceyle gel bence yakışır arkadaşıma
Kaptanicem Allah izin verirse bu sefer sabitlikten kurtuluyorumÇarşamba geleneksel balkon konuşmamı yapayım
kızçelerim,
cumaya kaldı 2 gün.
bu 2 günü çok güzel değerlendirip hedeflere ulaşalım.
cuma günü kutlamamızı yapalım inşallah.
yediğimize içtiğimize azami özen lütfen, sporlar yapılsın bugün,yürüyüşler hiç bişi olmassa açın müziği oynayın
karbonhidratlardan uzak duralım, ucundan bile olsa bakmak kan şekerimi oynatıp bizi acıktırır ve daha kötü sonuçlarla karşılaştırır, göz dönmesi gibi
suyumuzu ihmal etmeyelim
hedeflerinizi düşünün, kilo verdikten sonra yaşayacağınız güzellikleri
bol bol hayal kurun, isteyin ve evrene yollayın
akşam yemekleriniz hafif ve mümkün olabildiğince erken saatte olsun
sakın aç bırakmayın kendinizi, metabolizmanızı bozmaktan başka hiçbir işe yaramaz
az az sık sık yiyebilirsiniz eğer acıkmıyorsanız, hafif ara öğünler mesela
şeviyoyum şiji minnak ejderyalayımı menim
Cok tsk ederim canim benimÇok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum
Derece hepimize yakisir saracim.Iki haftadir sabit olmam beni deli etti ama. O beni deli yaparsa bende deli gibi spor yaparim dedim
Derece yapmaktan ziyade onemli olan saglikli kilo vermek tabii
Ay Estağfurullah canım ablam ben sakasina öyle söyledim.Biliyorum busracim.Sonradan fark ettim canim.Isimlerinizi karistirmadim da yorgunluk ve uykusuzluk yapmisim nasil yaptiysam
saracım dün akşam bir komşunun yakını safra kesesi ameliyatı olacakmış ameliyata alınmış ama ameliyat yapılmadan yoğun bakıma almışlar beni aradı bilgide alamıyoruz antalyada hasta ne olmuş olabilir diye bende beraber çalıştığım dr vardı anestezi dr onunla yazıştım o bilgi aldı sürekli telefondaydım buraya adepte olamadım o yüzdende bişey yazmadım kuzum yoksa menülerin hep güzel sadece lahana dokunuyor kendinde yazmışsın zaten.aşkolsun canım sadece iyi olmayan menüyemi yorum yapılır ayyyyy ne güzel menü desen motive olurum hoşuma gider yani
bende bana darıldınmı diye düşündüm biliyonmu dün bana yazmayınca
biliyonmu yasocum lahana bana gaz yapıyor midem nasıl şiş anlatamam dün görümcem pişirmişti karalahana çorbasını kafir çok da güzel yapıyor akşam öğünümde çorba vardı bende hazır çorba içeceğime bir kepçe bunu içeyim dedim hay içmez olaydım nasıl gaz yaptı öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?