Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok geçmiş olsun canım inan çok üzüldüm Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah
Cok sagol saram benim.Amin, insallah ameliyati basarili gecer.Fitik ameliyatindan cok korkarim Felc kalma ihtimalinden dolayi
Amin canim.Allah razi olsun

Arastiriyoruz canim.8 senedir beyin cerrahi yogun bakimda calisan hemsire arkadasim var.Sagolsun cok ilgilendi.Cok iyi bir dr varmis hatta benim doktorum dedi.Dun emar cd siyle emg raporunu verdik ona.Bugun gostericek,ona gore de bi karar vericez.
Bel fitigi op larinin da cok zor olmadigina sevindim cnm.Ben tamamen felc falan olursa diye korkuyordum

Son düzenleme:
Gunde,bir kupa yesil cay,1 kupa mate cayi,bi cay kasigida sandalozlu karisim yutuyorum.Cok mu fazla ...... hanim

Amiinn ozlemcim.Tsk ederim ilgilenip de iki satir yazmaniz beni cok mutlu etti ve rahatlatti.Rabbim senin babana da sifa versin,dermansiz dert vermesin kimseye

Gercekten mi aebenim,ay cok sevindim.Hepinize tekrar tsk ederim.Yorumlariniz beni inanilmaz rahatlatti.
Aebenim ben cumaya eksiyle geliyorum

Kaptanicem Allah izin verirse bu sefer sabitlikten kurtuluyorum

saracım dün akşam bir komşunun yakını safra kesesi ameliyatı olacakmış ameliyata alınmış ama ameliyat yapılmadan yoğun bakıma almışlar beni aradı bilgide alamıyoruz antalyada hasta ne olmuş olabilir diye bende beraber çalıştığım dr vardı anestezi dr onunla yazıştım o bilgi aldı sürekli telefondaydım buraya adepte olamadım o yüzdende bişey yazmadım kuzum yoksa menülerin hep güzel sadece lahana dokunuyor kendinde yazmışsın zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…