saracım dün akşam bir komşunun yakını safra kesesi ameliyatı olacakmış ameliyata alınmış ama ameliyat yapılmadan yoğun bakıma almışlar beni aradı bilgide alamıyoruz antalyada hasta ne olmuş olabilir diye bende beraber çalıştığım dr vardı anestezi dr onunla yazıştım o bilgi aldı sürekli telefondaydım buraya adepte olamadım o yüzdende bişey yazmadım kuzum yoksa menülerin hep güzel sadece lahana dokunuyor kendinde yazmışsın zaten.aşkolsun canım sadece iyi olmayan menüyemi yorum yapılır ayyyyy ne güzel menü desen motive olurum hoşuma gider yani
bende bana darıldınmı diye düşündüm biliyonmu dün bana yazmayınca
biliyonmu yasocum lahana bana gaz yapıyor midem nasıl şiş anlatamam dün görümcem pişirmişti karalahana çorbasını kafir çok da güzel yapıyor akşam öğünümde çorba vardı bende hazır çorba içeceğime bir kepçe bunu içeyim dedim hay içmez olaydım nasıl gaz yaptı öyle
inşallahta pek umudum yok hayırlısı bakalım benim tayinim olmasaydı oturduum ilçeye geçen sene yaşı beklemeden emekli olacaktım özlemim çünkü çok sıkıntı yaşadım hem geliş gidiş hem işyeri arkadaşları psikolojim bozulmuştu 17 sene sonra insanların gerçek yüzleri ortaya çıktı. neyse şimdilik idare ediyom burası rahat yürüyerek işe gidip geliyorum 4sene daha katlanacam rabbim ömür verirse.yasemin emeklilik getirirler belki yasa masa bişeyler diyolar biz de emekli olur gezeriz bacım
"Canim ablam" demeni severimAy es
Ay Estağfurullah canım ablam ben sakasina öyle söyledim.
afiyet olsun cnm
saracım dün akşam bir komşunun yakını safra kesesi ameliyatı olacakmış ameliyata alınmış ama ameliyat yapılmadan yoğun bakıma almışlar beni aradı bilgide alamıyoruz antalyada hasta ne olmuş olabilir diye bende beraber çalıştığım dr vardı anestezi dr onunla yazıştım o bilgi aldı sürekli telefondaydım buraya adepte olamadım o yüzdende bişey yazmadım kuzum yoksa menülerin hep güzel sadece lahana dokunuyor kendinde yazmışsın zaten.
esf ne kusuru saramSenin yorumlarını önemsediğim için yazmamanı garipsemiştim ama senin daha önemli sorunun varmış kusura bakma canım
Bu arada hastanız nasıl oldu merak ettim
Yarım saat yürüyüş yaptım arkadasa uğradı m kızımı okuldan aldım geldim.
inşallah aylinim baban içinde çok sevindim canım hayırlısıyla ameliyat olsun rabbim tüm hastalara şifa versin canım benim. bu arada çayın kafi miktarAferiiinn sana.Bende simdi 45 dk leslie yaptim,200 ip atladim.
Yeni bitti.Cumaya ne kaldi surda.Bu hafta insallah 1. olacagiz
esf ne kusuru saramteşekkür ederim önemsediğin için utandırıyorsunuz beni hasta hala yoğun bakımda bekliyoz.
allah razı olsun canımmRabbim şifa versin canım
saracım afiyet olsun ikinci arayıdamı kabak yapmış zor olmuşturMenümü yazayım
Sabah
Muzlu yulaf kepekli tarçınlı çiğ fındıklı kefir
Öğle
Bir tabak kabak yemeği
İki kaşık yoğurt
Üç kaşık salata
Ara
Bir orta boy yeşil elma
Bir fincan yeşil çay
Ara
Bir tabak kabak yemeği
Akşam
Bir tabak tel şehriye çorbası
Bir kutu ton balığı
Salata
Su 3.5 litre spor bir saat yürüyüş
aeben
yasom7272
Antepia27
saracım afiyet olsun ikinci arayıdamı kabak yapmış zor olmuşturyulafı kaç kaşık koydurdu merak ettim ben kefirlide yogurtlada çok seviyorum umarım sende sevmişsindir.
onun içine dediğim gibi 1 dilim yeşil elma ekle tadı daha az tatlı olacak saracım afiyet olsun canımSağol canım
Yok canım ikinci ara yoktu ama öğlende az yediğimden çok acıktım ben yedim kalorisi azdır diye
Yulaf kepeği bir yemek kaşığı koyuluyor canım ve çok sevdim hele laktozsuz kefir muhteşem tavsiye ederim
Tsk ederim yasemincim.Herseyi biliyon kizim isteinşallah aylinim baban içinde çok sevindim canım hayırlısıyla ameliyat olsun rabbim tüm hastalara şifa versin canım benim. bu arada çayın kafi miktar
onun içine dediğim gibi 1 dilim yeşil elma ekle tadı daha az tatlı olacak saracım afiyet olsun canım
afiyet olsun canımIyi aksamlar kizlar.Menumu yazayim
1 kupa yesil cay
Sabah : 1 tane galeta
1 yumurta 1 kk peynir
2 ceviz 1 ısırık tost
Ogle : Bir kase tarcinli yogurt
Ara : 1 mandalina
1 kupa mate cayi
Aksam : 1 tabak semizotu 2 kasik yogurt salata
Su 1.5 lt spor 45 dk leslie 200 ip atlama
8800 adim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?