Evet farkındayım ama bu durum takımın kurallarınada aykırı moninin bu duruma bir çözüm bulması lazım ama oda gelmiyor ki
Evettt tek suçluu moni
İyi fikirmiş ayşemBu hafta takıma uğrayan yok, bende rahat bıraktım sizi belki sıkılmışsınızdır az stres atın diye.
Sonuç, moni suçlu..
Moni ne yapsın, evlerinize gelip saçlarınızdan sürükleyerek takıma getirip mesaj mı yazdırsın.
Oy maşallah iki kuzuyada
İyi diyelim iyi olalım inş.İyi fikirmiş ayşem
Hatta birde kızılcık sopası ekleyelim
Sen nasılsın ?
Zerdecal zaten aci bisey.Suyu da acitiyor mu cnmBende şu anda zerdeçallı limonlu suyu içmeye çalışıyorum çok içaçıcı değil
Sanada hayirli sabahlar cnm.Herkese guzel bir gun diliyorumHayırlı sabahlar.
Cok sagol canim benim.15 gundur teyzeme bakti.Simdi de babama bakmaya geldi.Garibim hasta bakicilik yapiyor.Annenmi geliyo gözün aydın canım
Bugun hemsire arkadasim cok iyi bir dr varmis.Ona gosterecek sonuclari.Dun gostericekti,ama haber gelmedi.Sanirim bir aksilik oldu.Insallah bugun haber gelir.Ona gore karar vericez cnm.Ilgine tsk lerGözün aydın aylinim
Sagol aebenim Allah razi olsun.
Babanın durumuna karar verdinizmi canım ?
Çok beklememek gerekli bu durumda
Cok tsk ederimSadece suuuu sıkıntı onuda yarın hallederim demişsin aylinim o yüzden bugun görmezden gelelim
10 puan verelim
Amiinn insallahallah razı olsun canım uyandırmışlar biraz önce haber verdiler ama hala iyi değil kadıncağız rabbim çoçuklarına sevdiklerine bağışlasın inşallah.
AmiinnGünaydın kutsal perşembeden
Rabbım herkesin yüzünü güldürsün ne sıkıntınız varsa uçsunn gitsin inşAllah
Hayirli sabahlar canimgünaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar.....
sağol canım benim allah razı olsun
rabbim sanada tattirsin inşallah..
aklim sende bebis calismalari nezaman basliyor inşallah rabbim hayırlı kılsın inşallah nasip olsun bebeğin
Menum:
Sabah:
Hatirlamiyorum
Ara
Hatirlamiyorum
Oglen
Hatirlamiyorum
Aksam
Hic hatirlamiyorumm
Bu hafta takıma uğrayan yok, bende rahat bıraktım sizi belki sıkılmışsınızdır az stres atın diye.
Sonuç, moni suçlu..
Moni ne yapsın, evlerinize gelip saçlarınızdan sürükleyerek takıma getirip mesaj mı yazdırsın.
Günaydın kutsal perşembeden
Rabbım herkesin yüzünü güldürsün ne sıkıntınız varsa uçsunn gitsin inşAllah
günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar.....
Zerdecal zaten aci bisey.Suyu da acitiyor mu cnm
Cok sagol canim benim.15 gundur teyzeme bakti.Simdi de babama bakmaya geldi.Garibim hasta bakicilik yapiyor.
şimdiden esniyorum nasıl akşam olacak bugün yahukoşu bandından ziyade dışarda yürümek daha. insan rahatlıyor.
ben öğle arası ve akşam üzeri iş çıkışı 20-30 dk yürüyebiliyorum. özellikle yürüyüş yaptığım bir yer yok. vakit olmuyor.
annem yapmış. akşama nasip oldu.
sanırım öyleydi
maşallah çok tatlı kuzu
Bu hafta takıma uğrayan yok, bende rahat bıraktım sizi belki sıkılmışsınızdır az stres atın diye.
Sonuç, moni suçlu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?