- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
ah bu analar gerçekten hakları ödenmez,benimki de kendi dertlerini unuttu babama bakıyor,yıllar önce çocuklarım küçükken çok yardımı oldu,rabbim onlara uzun sağlıklı ve huzurlu ömürler versinCok sagol canim benim.15 gundur teyzeme bakti.Simdi de babama bakmaya geldi.Garibim hasta bakicilik yapiyor.
sağol canım aminBabanada Allah şifa versin
ne demek canım hepimizin türlü türlü derdi var burda paylaşmak iyi geliyor,amin cümle şifa bekleyenlere inşallahAmiinn ozlemcim.Tsk ederim ilgilenip de iki satir yazmaniz beni cok mutlu etti ve rahatlatti.Rabbim senin babana da sifa versin,dermansiz dert vermesin kimseye
dost sandıkların kötü günde ortadan kaybolur,iyi günde herkes iyiyken biraraya gelip gülüp eğlenmek dostluk değil,ben de öğrendim bu yaşımda,herkesle irtibatı kestim 2-3 yakın arkadaş var yeter,işime gücüme bakıyorum,yeni işin idare ediyorsa takma bişeyi,bak benim işim kat be kat arttı ama napalım ekmeğimizi burdan yiyorsak hakkını vereceğiz sağlık olsuninşallahta pek umudum yok hayırlısı bakalım benim tayinim olmasaydı oturduum ilçeye geçen sene yaşı beklemeden emekli olacaktım özlemim çünkü çok sıkıntı yaşadım hem geliş gidiş hem işyeri arkadaşları psikolojim bozulmuştu 17 sene sonra insanların gerçek yüzleri ortaya çıktı. neyse şimdilik idare ediyom burası rahat yürüyerek işe gidip geliyorum 4sene daha katlanacam rabbim ömür verirse.
Çok geçmiş olsun ablam.benim babamda aynıCanim benim,bende gun boyu sara diyetisyende ne yapti,haberler guzel mi ki diye seni dusundum.Babami hst goturduk.1.5 aydir asiri bel agrisi var.Kayserideyken dr a gitmis.Ilac igne vs hic faydasi olmadi.15 gun once ozele goturduk bel fitigi dedi.15 gundur de fizige gidiyor.Ama agrilari iyice artti.Gece hic uyuyamis.Ne oturabiliyor,ne yatabiliyor nede ayakta durabiliyor.Sabahi zor etmis.Beyin cerrahina goturduk emg istedi hemen cektirdik goturduk.Sonuc sag ayakta kismi felc olmus.Emg de bile igneleri hic hissetmemis.Sag ayagi buz gibi,hem his kaybi var hem de guc kaybi.Acil ameliyat dedi.Fitik da cok kotu bir yerdeymis,ameliyat cok riskli dedi.Cookk canim sıkkın.
Annem desen Akcakocada teyzemin yaninda.Meme kanseriydi,memenin biri 3-4 sene once alindi.Simdide digerine sicramis o da alindi.Koltuk altina kadar temizlemisler.Kemoterapi gorucek.Annem de teyzeme bakmaya gitti,yarin geliyor.Ayyyy valla cok kafanizi sisirdim.Ama cok uzgunum,cok moralim bozuk.Bi de babamin cani hic tatli degildir.Ismi gibi Demir gibidir.Disini bile uyusturmadan cektirmis,istemiyorum gerek yok demis.Ne akla hizmet hala anlamis degilim.Boyle bir insan acilar icinde kivraniyor.Canim babam Allah sifasini versin insallah.
Hoşgeldin canım, ayrıldığın bilgilerini aşağıda yazdım.
Tekrar deneme sürecindesin.
gokyuzundekiturna (86,3/// % )Bildirimsiz, izinli.h: 60 565. Etap. 13 Nisan 2018
moni kaptanım balım sen napıyorsun , sende okuyorsun beğenilerden anlıyorum lakin menü yorumumunu iyce yasemine devrettik arada sende yorum yapsan sopa sallasan
Zatengezegenfeza bacım pro oldum diye bi havalarda bi havalarda
Bacım @divinity zaten artık begeni bilem basmıyı iyce kayıpkarda
Sarayca canım sen nerelerdesin ne durumdasın düğünde geçti gitti yoksun ortada ben sevmim senin bu sessiz halini
@MorVampirella kuzum sende çalışmaya başladın yok oldun iyce.
Anca aşk şarabı içirmiş olabilirimtakımda herkes sarhoş ellam kimse ne yediğini hatırlamıyorbu gezegen giderken bişeymi içirdi bizim kızlara ne
AminnnnnnGünaydın kutsal perşembeden
Rabbım herkesin yüzünü güldürsün ne sıkıntınız varsa uçsunn gitsin inşAllah
Gül gamze gül azarı yedik monişten
Iyi günler aebencim öyle yoğun bir donemdeyim ki.moni kaptanım balım sen napıyorsun , sende okuyorsun beğenilerden anlıyorum lakin menü yorumumunu iyce yasemine devrettik arada sende yorum yapsan sopa sallasan
Zatengezegenfeza bacım pro oldum diye bi havalarda bi havalarda
Bacım @divinity zaten artık begeni bilem basmıyı iyce kayıpkarda
Sarayca canım sen nerelerdesin ne durumdasın düğünde geçti gitti yoksun ortada ben sevmim senin bu sessiz halini
@MorVampirella kuzum sende çalışmaya başladın yok oldun iyce.
Evet saram dogru diyorsun.Sonu iyi olsun insallahamin canım biraz daha kilo vereyim sonra düşünecez inşallah çok sağol düşündüğün için
oyyyy maşallah kuzuma Allahım gülen yüzünü hiç soldurmasın inşallah
kaptanım ayşem sen gelsen takıma kaptanda burda diye meüler falan daha disiplinli yazılır diye düşündüm haksızmıyım
Günaydın canım amin
günaydın canım
tadı hiç güzel değil canım ama mecburen içilecek
Nelere katlaniyoruz
sağlık olsun canım sonu iyi olsunda önemli olan o
Amiin canim.Varliklari yeter bize.ah bu analar gerçekten hakları ödenmez,benimki de kendi dertlerini unuttu babama bakıyor,yıllar önce çocuklarım küçükken çok yardımı oldu,rabbim onlara uzun sağlıklı ve huzurlu ömürler versin
Cok sagol habibim.Babana da gecmis olsun cnm.Rabbim sifa versinÇok geçmiş olsun ablam.benim babamda aynı
Bende bende.Herkes oynasin lutfen,bu hafta birinci olmaliyizIyi günler hepinize. Yarın cumatüm kozlarimi oynuyorum
Cok sagol gamzem Allah razi olsun hepinizden
Iyi günler hepinize. Yarın cumatüm kozlarimi oynuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?