Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Cok sagol canim benim.15 gundur teyzeme bakti.Simdi de babama bakmaya geldi.Garibim hasta bakicilik yapiyor.
ah bu analar gerçekten hakları ödenmez,benimki de kendi dertlerini unuttu babama bakıyor,yıllar önce çocuklarım küçükken çok yardımı oldu,rabbim onlara uzun sağlıklı ve huzurlu ömürler versin

Babanada Allah şifa versin
sağol canım amin

Amiinn ozlemcim.Tsk ederim ilgilenip de iki satir yazmaniz beni cok mutlu etti ve rahatlatti.Rabbim senin babana da sifa versin,dermansiz dert vermesin kimseye
ne demek canım hepimizin türlü türlü derdi var burda paylaşmak iyi geliyor,amin cümle şifa bekleyenlere inşallah

dost sandıkların kötü günde ortadan kaybolur,iyi günde herkes iyiyken biraraya gelip gülüp eğlenmek dostluk değil,ben de öğrendim bu yaşımda,herkesle irtibatı kestim 2-3 yakın arkadaş var yeter,işime gücüme bakıyorum,yeni işin idare ediyorsa takma bişeyi,bak benim işim kat be kat arttı ama napalım ekmeğimizi burdan yiyorsak hakkını vereceğiz sağlık olsun

Çok geçmiş olsun ablam.benim babamda aynı

Hoşgeldin canım, ayrıldığın bilgilerini aşağıda yazdım.
Tekrar deneme sürecindesin.
gokyuzundekiturna (86,3/// % )Bildirimsiz, izinli.h: 60 565. Etap. 13 Nisan 2018

tamam canım, artık bebeğim büyüdü biraz daha aktif olabilirim diye düşünüyorum,
şuanki kilom 81 , boyum 176 cm, birde kuralları hatırlatır mısın monicim, iyice bir okuyayım:) 60 kiloya muhakkak düşmem lazım :)

Dunku menü 2 haslanmha yumurta 1 dilim ekmek peynir zeytin (az) bir br süt 4 kadik yoğurt
Ara 5 hurma
Öğlen 4 kaşık tavuklu pilav salata ayran
Ara yarım avuç çerez
Akşam 5 et köfte salata ayran
Şu 3 lt spor yine çocuğu uyuturken uyuyakaldim gece hariciyse spor yapmam mummüm değil moni bugün tartildim yine haftada 1 kilo gitmiş benide alsana takıma artık hem iki bebekli halimle illa yazıp spor yapmaya çalışıyorum

Iyi günler aebencim öyle yoğun bir donemdeyim ki. buraya bakamıyorum hiç. Aklım burada ama.

In
Evet saram dogru diyorsun.Sonu iyi olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…