Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Herkese merhabalar . Bugün bos gunum evde bebelerle saat 17 yı bekliyorum babalar i o zamn geliyor. Sabahın 6 sindan beri çok uykum var yihhuujjj

Antepia27 fatmacım çoçuklar bugün gidecekti galiba okuyorsun ama yazmıyorsun psikolojini anlıyorum ikisi birden gidince zor olmuştur ama üzülme zaman çabuk geçiyor bir bakmışsın mezun olmuşlar bacım kendine gel hadi eski fatmayı istiyoz.

allah kavuştursun fatmam rabbim utandırmasın hayırlısıyla gitsinler.

Yolları açık olsun canım Allah yollarını açık etsin zihin açıklığı versin sende toparlan zordur biliyorum ama okumaya hayatlarını kurtarmaya gittiler böyle düşün canım benim

Şükür mobilyalarımı aldım, bu ayın sonunda gelecek inşallah

Güle güle kullan canım

Çok güzel bir menü canım

Teşekkürler canım

okula gidiyor canım benim busene seneye bu aylarda olabilir
yada ramazan bayrami sonrası
daha konusma olmadi nişan istiyor kizim hayırlısı Allah'tan hayırlısı olsun inşallah

Tekrar hayırlı olsun canım

Rabbim acil şifalar versin inşallah canım

Evet canım değişik bir ruh halinde yım
Aynen canım acil kendime gelmem gerek

allah kavuştursun fatmam rabbim utandırmasın hayırlısıyla gitsinler.

Rabbim razı olsun inşallah canım

Yolları açık olsun canım Allah yollarını açık etsin zihin açıklığı versin sende toparlan zordur biliyorum ama okumaya hayatlarını kurtarmaya gittiler böyle düşün canım benim

Çok teşekkürler canım benim

Menümü yazayım
Sabah
Muzlu yulaf kepekli tarçınlı çiğ fındıklı kefir

Öğle
Bir tabak tel şehriyeli çorba
İki kutu zeytinyağlı bol limonlu ton balığı
Salata

Ara
Bir tane armut
7 tane çiğ badem

Ara
İki tane tam buğday unlu yaprak galeta
6 tane zeytin

Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Kabak yemeği
Salata

Su 2 litre spor bir saat yürüyüş

yasom7272
aeben
Antepia27

Bugün çok acıktım dikkat ettim ton balığı yedim gün çok acıkıyorum sebebini anlamadım

Allah kavuştursun canın, rabbim zihin açıklığı versin.

afiyet olsun saracım ton balığı tok tutması lazım ama salatanı bol tut istersen canım belki daha doyurucu olur.2. arayı senmi koydun ?

Allah kavuşturulması anladım. Rabbim zihin açıklığı versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…