Bugün perşembe evet. Erken ye erken uyu sabah eksi gelir benceben ödemlerden kurtulamadım yarın muhtemelen artı gelecem
Bugün perşembe evet. Erken ye erken uyu sabah eksi gelir bence
Herkese merhabalar . Bugün bos gunum evde bebelerle saat 17 yı bekliyorumbabalar i o zamn geliyor. Sabahın 6 sindan beri çok uykum var yihhuujjj
umut bu cadının resmini bidaha koyma nazar edeceğiz maşallah
saraycam artık sahalara dön çoçuklar okula başladı diye bizi boşladın tabi kv vardı eskiden herşey kolaydı demiIyi günler hepinize. Yarın cumatüm kozlarimi oynuyorum
allah kavuştursun fatmam rabbim utandırmasın hayırlısıyla gitsinler.Merhaba arkadaşlar oğlanların hava limanına bıraktık geldik
Rabbim tüm gençlein bizim kuzularım da yollarını açık etsin
Yarın için artı gelicem herhalde arkadaslar hepinizden şimdiden. Özür dilerim
Merhaba arkadaşlar oğlanların hava limanına bıraktık geldik
Şükür mobilyalarımı aldım, bu ayın sonunda gelecek inşallah
bence de az olsun hergün olsun mutlaka fayda ediyor,ben lesli yapamıyorum spor salonuna gitmem gerek,bunun için de kendimi zorlamam gerek çünkü eve gelip yemek yiyince yorgunluğun da etkisiyle üşeniyorum,hftaya salı başlıcam spora yarım saat de olsa
inşallah yasemin cim ,bazı zamanlar herşey üstüste geldi mi bunalıyor insan ama sağlık olsun
sağol canım,bu arada pro olmuşsun kutlarım
doğum günün kutlu olsun kaptaniçem sevdiklerinle niceee sağlıklı huzurlu yaşlara inşallah
Antepia27 canım çocuklar yurda yerleşmiş hayırlı olsun büyük bir yük kalkmıştır üzerinden
geçmişi atlaya zıplaya okudum gündemden geri kalmak ne kötü
okula gidiyor canım benim busene seneye bu aylarda olabilir
yada ramazan bayrami sonrası
daha konusma olmadi nişan istiyor kizim hayırlısı Allah'tan hayırlısı olsun inşallah
Canim benim,bende gun boyu sara diyetisyende ne yapti,haberler guzel mi ki diye seni dusundum.Babami hst goturduk.1.5 aydir asiri bel agrisi var.Kayserideyken dr a gitmis.Ilac igne vs hic faydasi olmadi.15 gun once ozele goturduk bel fitigi dedi.15 gundur de fizige gidiyor.Ama agrilari iyice artti.Gece hic uyuyamis.Ne oturabiliyor,ne yatabiliyor nede ayakta durabiliyor.Sabahi zor etmis.Beyin cerrahina goturduk emg istedi hemen cektirdik goturduk.Sonuc sag ayakta kismi felc olmus.Emg de bile igneleri hic hissetmemis.Sag ayagi buz gibi,hem his kaybi var hem de guc kaybi.Acil ameliyat dedi.Fitik da cok kotu bir yerdeymis,ameliyat cok riskli dedi.Cookk canim sıkkın.
Annem desen Akcakocada teyzemin yaninda.Meme kanseriydi,memenin biri 3-4 sene once alindi.Simdide digerine sicramis o da alindi.Koltuk altina kadar temizlemisler.Kemoterapi gorucek.Annem de teyzeme bakmaya gitti,yarin geliyor.Ayyyy valla cok kafanizi sisirdim.Ama cok uzgunum,cok moralim bozuk.Bi de babamin cani hic tatli degildir.Ismi gibi Demir gibidir.Disini bile uyusturmadan cektirmis,istemiyorum gerek yok demis.Ne akla hizmet hala anlamis degilim.Boyle bir insan acilar icinde kivraniyor.Canim babam Allah sifasini versin insallah.
Antepia27 fatmacım çoçuklar bugün gidecekti galiba okuyorsun ama yazmıyorsun psikolojini anlıyorum ikisi birden gidince zor olmuştur ama üzülme zaman çabuk geçiyor bir bakmışsın mezun olmuşlar bacım kendine gel hadi eski fatmayı istiyoz.
allah kavuştursun fatmam rabbim utandırmasın hayırlısıyla gitsinler.
Yolları açık olsun canım Allah yollarını açık etsin zihin açıklığı versin sende toparlan zordur biliyorum ama okumaya hayatlarını kurtarmaya gittiler böyle düşün canım benim
Allah kavuştursun canın, rabbim zihin açıklığı versin.Merhaba arkadaşlar oğlanların hava limanına bıraktık geldik
afiyet olsun saracım ton balığı tok tutması lazım ama salatanı bol tut istersen canım belki daha doyurucu olur.2. arayı senmi koydun ?Menümü yazayım
Sabah
Muzlu yulaf kepekli tarçınlı çiğ fındıklı kefir
Öğle
Bir tabak tel şehriyeli çorba
İki kutu zeytinyağlı bol limonlu ton balığı
Salata
Ara
Bir tane armut
7 tane çiğ badem
Ara
İki tane tam buğday unlu yaprak galeta
6 tane zeytin
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Kabak yemeği
Salata
Su 2 litre spor bir saat yürüyüş
yasom7272
aeben
@ Antepia27
Bugün çok acıktım dikkat ettim ton balığı yedim gün çok acıkıyorum sebebini anlamadım
Merhaba arkadaşlar oğlanların hava limanına bıraktık geldik
Ben son yemegimi yedim ağzımi kapattım geldim artık bol bol su inşallah.çil yavrusu gibim herkes dağıldı sarayla ben damirbaşnerdesiniz bakim toplaşın çabuk size 1saat herkes yemeğini aşını yapsın mutfagını toplasın gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?