Çok iyisin Muhteşemsin seni iltifatlara bogup yemek yemene yer bırakmayacağım görevimiz tehlikeAyy valla kafam karisti iyice pamugum.Kuzunun gorevi ne olcak?
Hafta sonum her zamanki gibi kacamaksiz gecti canim.Hafta ici hafta sonu benim icin hep ayni.
Cinari koklayarak opuyorum
Kız aç aç mı kilo vercemBu saatten sonra bişey yeme
Canım menün çok güzel sadece öğlende ekmek dilimini ikiyle sınırlasan daha iyi olur birde akşamki patlıcan doğrama nasıl bir yemek çok yağlı bişey değil inşallah suyun ve sporunda çok güzel
Menü çok güzel beybisiii
Kacamaksiz güzel menü
Birazda şaşırtmalı menü olmuş
Çok hastayim ben
hepimizde aynı kosturmacalar.:))Kocamin karnini doyurup geliyorum
yaa her hafta değismese ne olur @ moni ben bir haftaya ancak alısırım zatenObeztom gorevlerimiz ne olacak bende bilmiyorum.Umarim biri bizi aydinlatir.Ama bildigim tek sey sen benim mortimsin.Yani seninle yarisacagiz.Ben kagida tek tek yazdim,teli de kagidi da elime aldim msj okuyorum.Ilk basta biraz karisiklik olucaktir ama zamanla alisiriz hepimiz
Abowwe bide her hafta degisecekmis,hepten kafa karisacak
ahahahhh yandın o zamanKuzu, koç ne derse onu yapacak
Kısacası
Vurcan kırbaçı
Vurucan kırbaçı
oo güzel menu mortican .obez bunu beğendi :)Menumu yazip isimin basina gecmek zorundayim canlar
Uyaninca yarim lt limonlu su
Sabah : Yok.Cok acil disari cikmam gerekti.Limonlu suyumu icerek 1.5 saat yurudum
Ogle : 1 tabak taze fasulye yogurt
Ara : Yari sutlu sekersiz nescafe
Aksam : 1 kepce limonlu vicdan corbasi
Su : 2 lt Spor 1.5 saat yuruyus
17 362 adim
@aeben @sara @yasom @obezto
geçmis olsun canim.bende öyleyimÇok hastayim ben
yettim sahip
Kapışıyoruz senle bu hafta demek
geçmiş olsun arkadasim inşallah çabucak atlatirsin iyi olursunArkadaslar obez arkadaşınız hasta oldu bugün.insallah viral bir seydirsabah banyoda wcde domestosla aşk yaşadıktan sonra her yeri açtım.camlar balkonlar cereyanda kaldim.şu an burnum ağlıyo resmen şıp şıp damlıyor üşüyorum ateşim var.sabaha.bir sey kalmaz insallah
Canım o değişti galiba bidaha bakayım bugün de evde yoğunum bi dogru duzgun bakamadim kiOzlemcim ben senin kocunum ama ne yapicam.Koc la kuzunun gorevleri neler aydinlatir misin cnm.Koc adi ustunde ama sen yine de yazarsan sevinirim
Geçmiş olsun canım hava serinledi artık o kadar açma heryeri bir de o domestosu çok kullanmaArkadaslar obez arkadaşınız hasta oldu bugün.insallah viral bir seydirsabah banyoda wcde domestosla aşk yaşadıktan sonra her yeri açtım.camlar balkonlar cereyanda kaldim.şu an burnum ağlıyo resmen şıp şıp damlıyor üşüyorum ateşim var.erkenden yatıcam ,sabaha bir sey kalmaz insallah
Geçmiş olsun canım Şansın var kv bakar sanaKizlar tabi vucit durdu durdu kayinvalidem gelince hastalandi.
Ben simdi neresini elestireyim mortimsin bisey bulmam lazımBende menümü yazayım
Sabah
7 tane zeytin
Yarım dilim peynir
Bir tane haşlanmış yumurta
Bir fincan şekersiz çay
Öğle
İki tabak vicdan çorbası
Bir kutu 80 gr lık yon balığı bol limonlu
Ara
Orta boy bir yeşil elma ve mandalina
Akşam
İki tabak vicdan çorbası
Bir kase yoğurt
Su 3 litre spor 30 dakika yürüyüş
@aeben
moni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?