Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

slm hayırlı akşamlar umarım herkes iyidir?
Sanada iyi aksamlar canim.Iyiyiz cok sukur de kafalar karisti iyice.Sen benim kuzumsun,ne yapicam gorevim ne?Hadi mortiyi anladim,yarisacagim kisi.
Yasomum bu sistem cok cok guzel ama tel de cok zaman kaybi.Ben biraz zor yuruturum gibi geliyor

Menü çok güzel beybisiii
Kacamaksiz güzel menü
Birazda şaşırtmalı menü olmuş

Sanada iyi aksamlar canim.Iyiyiz cok sukur de kafalar karisti iyice.Sen benim kuzumsun,ne yapicam gorevim ne?Hadi mortiyi anladim,yarisacagim kisi.
Yasomum bu sistem cok cok guzel ama tel de cok zaman kaybi.Ben biraz zor yuruturum gibi geliyor

Kuzu, koç ne derse onu yapacak
Kısacası
Vurcan kırbaçı
Vurucan kırbaçı

aylinim alışacaksınız ben senin kuzunum beni takip edecen gerekirse dövecen

arkadaşlar kafanız karışmasın ben takıma geldiğimden beri kimse kimsenin menüsüne yorum yapmıyor tek bir kişiden yorum bekliyoruz olmuyor takıma gelip sadece menü verip kaçan kaçamak yaptım diye menü yazmayan günlerce takıma uğramayan arkadaşlarımız var . eğer biz bu yola baş koyduysak hepimiz bu taşın altına elimizi koyacağız heleki listedeki arkadaşların bende dahil menü yorumlamamız birbirimizi takip edip menü vermeye zorlamalıyız diye düşünüyorum

Menumu yazip isimin basina gecmek zorundayim canlar

Uyaninca yarim lt limonlu su

Sabah : Yok.Cok acil disari cikmam gerekti.Limonlu suyumu icerek 1.5 saat yurudum

Ogle : 1 tabak taze fasulye yogurt

Ara : Yari sutlu sekersiz nescafe

Aksam : 1 kepce limonlu vicdan corbasi

Su : 2 lt Spor 1.5 saat yuruyus
17 362 adim
aeben sara Y yasom @obezto

çok şükür iyi geçiyor. Düşünmemeye çalışıyorum. Geziyorum.

Tamam sporu bildiririm.
hoşgeldin canım

Fulya hoşgeldin

hadi hayırlı olsun.

hoşgeldin fulya

ben bunu masaüstüne yapıştırayım yoksa unuturum kesin,emeklerine sağlık kaptanım bayağı uğraşmışssın

Hoşgeldin canım
Evettt ve bu yarısında her zamanki gibi sonucu belli

Afiyet olsun. Çok az yemişsin ama.

mesela listede olup kaçamak yaapıyorum diye menü yazmayan gamze21 uzun zamandır yok niye kaçamak yapıyom diyet kafasında değilim diyor olmaz listedeyse sorumluluğumuzu bileceğiz biz başlarken kuralları okuyup kabul ediyoruz kabul ettiğimiz için listedeyiz kurallar neydi hergün menü verilecek su spor yazılacak menü vermeyecekse listede ne işi var bu istisnayi durumlar hariç arkadaşlar. koçluk kuzuluk mortilik bizi ve takımı canlandıracaktır.

Hakkinda hayirlisi olsun canim.Insallah transferin guzel gecer,bebisin sana sımsıkı tutunur.Transfer ayin kacinda cnm?
Ablam tarih olarak belli değil 1 kasımda histereskopiye giricem sonraki ayda herhalde transfer aslında bu ay olucaktı tansiyon nedeniyle ertelettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…