- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Sanada iyi aksamlar canim.Iyiyiz cok sukur de kafalar karisti iyice.Sen benim kuzumsun,ne yapicam gorevim ne?Hadi mortiyi anladim,yarisacagim kisi.slm hayırlı akşamlar umarım herkes iyidir?
Menü veriyorum
Sabah
1 dlm ekmek
Peynir
Öğle
2-3 dlm tam buğday ekmeği
1 hs yumurta
Peynir
Domates salatalık
7 zeytin
Akşam
1 tabak patlican doğrama
Salata
Ara
Yoğurt kürü
Şu 2.5 lt civarında
Spor 2 mil lesli
moni aeben
Ya dün aksam yoğurt kurunu yapamadım yatarken aklıma geldi
Bir tane ceviz yemistim yazmadım
Sanada iyi aksamlar canim.Iyiyiz cok sukur de kafalar karisti iyice.Sen benim kuzumsun,ne yapicam gorevim ne?Hadi mortiyi anladim,yarisacagim kisi.
Yasomum bu sistem cok cok guzel ama tel de cok zaman kaybi.Ben biraz zor yuruturum gibi geliyor
çorba iç zaten güzel bişey ama pilavi yeme koçumTamam kuzucumsara da mercimek corbasiyla iyi kilo verdiydi mortimi takip edeyim dedim pilavi bitsin diye yedim ama bidaha kocama yediricem
Hayir yanlisim yoksa kagida yazdim.Sen pamugun mortisisin.Onunla yarisican.Pamuk sen benim koçumsun dimi
aylinim alışacaksınız ben senin kuzunum beni takip edecen gerekirse dövecenSanada iyi aksamlar canim.Iyiyiz cok sukur de kafalar karisti iyice.Sen benim kuzumsun,ne yapicam gorevim ne?Hadi mortiyi anladim,yarisacagim kisi.
Yasomum bu sistem cok cok guzel ama tel de cok zaman kaybi.Ben biraz zor yuruturum gibi geliyor
Ahh yasomum ben sana kiyamaammaylinim alışacaksınız ben senin kuzunum beni takip edecen gerekirse dövecen
çok şükür iyi geçiyor. Düşünmemeye çalışıyorum. Geziyorum.Günlerin nasıl geçiyor canım?
Moralin düzelmiştir inşallah
Yarından itibaren spor kayıtları tutacağım, bol yürüyüş yapıyorum dediğin için senden ricam, ya dakika tut, yada adım sayısı olarak gün sonunda bana bildirmen
hoşgeldin canım
Fulya hoşgeldin
hadi hayırlı olsun.takımda bugünden itibaren uygulanacak yeniliklerin ilk üçü :
koçluk,kuzuluk ve mortilik.
koçluk:
-her yarışmacının onu yönlendiren bir koçu olacak.
-menüsünden sporundan, kilo vermesinden sorumlu.
-yarışmacısı üzerinde tam yetkili.
kuzuluk:
-her yarışmacının yönlendireceği sorumlu olduğu bir kuzusu olacak.
-kuzular koçlarına itaat edecekler.
-yönlendirmelere uyacaklar.
mortilik:
-her yarışmacının ezeli rakibi olacak.
-her hafta kilo verme yarışında olacaklar
-esas olan % yüksekliği.
-kırıcı olmadan tatlı bir atışma içinde olacaklar.
hoşgeldin fulya
ben bunu masaüstüne yapıştırayım yoksa unuturum kesin,emeklerine sağlık kaptanım bayağı uğraşmışssın
Hoşgeldin canım
Evettt ve bu yarısında her zamanki gibi sonucu belli
Afiyet olsun. Çok az yemişsin ama.Menumu yazip isimin basina gecmek zorundayim canlar
Uyaninca yarim lt limonlu su
Sabah : Yok.Cok acil disari cikmam gerekti.Limonlu suyumu icerek 1.5 saat yurudum
Ogle : 1 tabak taze fasulye yogurt
Ara : Yari sutlu sekersiz nescafe
Aksam : 1 kepce limonlu vicdan corbasi
Su : 2 lt Spor 1.5 saat yuruyus
17 362 adim
aeben sara Y yasom @obezto
Diyetisyenden sonra buradayim canim cok tesekkur ederimtamam canım sen bilirsin, kendini iyi hissedip gelmek istersen biz burdayız.
Sagol fulyacim da bugun yemek yemeye vaktim olmadi.Hep disarda olunca da bisey yiyemedim.Gerci ben disari ciktigimda hic acikmamAfiyet olsun. Çok az yemişsin ama.
Çok hastayim benKi
Menü verdin mi kankimmsrn menuyu ver sonrada kork benden
Affetmem ona göre
Ablam tarih olarak belli değil 1 kasımda histereskopiye giricem sonraki ayda herhalde transfer aslında bu ay olucaktı tansiyon nedeniyle ertelettimHakkinda hayirlisi olsun canim.Insallah transferin guzel gecer,bebisin sana sımsıkı tutunur.Transfer ayin kacinda cnm?
Ne güzel o zaman. Aman boşver yemişiz zaten yiyeceğimiz kadar di mi ama. Artık az yiyelimSagol fulyacim da bugun yemek yemeye vaktim olmadi.Hep disarda olunca da bisey yiyemedim.Gerci ben disari ciktigimda hic acikmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?