- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Bu saatten sonra bişey yemeSlm koçum benden ne istersin
Banane banane o zaman gezegenin aebenin yasomun bide aylin42 nin kuzusu oluyum
Liste dışı kuzu
INŞAALLAH mortim ilk buraya yazicam ❤inşallah hayırlısıyla transferin olur, hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Cok tatlisin kuzum beniiimZorla kuzu ettim kendimitesekkurler
Ayy valla kafam karisti iyice pamugum.Kuzunun gorevi ne olcak?Aylin'im dökül hele şimdiden nasıl geçti haftasonu
Tamam kuzucumözlemcim afiyet olsun hgdin benim şimdilik koçum sensin koçuma yorum yapayımbütün gün gün hiç karbon almadan güzel güzel gelmişsin akşam 1 kase mercimek çorbası 2 dilim ekmek 2 kaşıkta pilav 3 dilm ekmek yemişsin akşam öğününde dikkat et koçum
Hakkinda hayirlisi olsun canim.Insallah transferin guzel gecer,bebisin sana sımsıkı tutunur.Transfer ayin kacinda cnm?Ben bu ara transfer olucam diye asıldım monim ondan güzel gidiyo transfere kadar ne kadar giderse o kadar iyi benim için
Galiba artık Koç'un değilim ama en kısa zamanda tartiya çık bence öyle kolay kilo almak yok her Gr ında emek varspora devam ki eski forma donebilesin
Gezegenin G sini görse aklı karışıyorPardon evinizin mimari yazıyormoni
Gezegenin G sini görse aklı karışıyor. Birde beni görse dili tutulacak
saracım vicdan çorbasını aylinle ikiniz çok sevdiniz bende seviyorum gerçi afiyet olsun canım benim herzamanki gibi güzel menü
Obeztom gorevlerimiz ne olacak bende bilmiyorum.Umarim biri bizi aydinlatir.Ama bildigim tek sey sen benim mortimsin.Yani seninle yarisacagiz.Ben kagida tek tek yazdim,teli de kagidi da elime aldim msj okuyorum.Ilk basta biraz karisiklik olucaktir ama zamanla alisiriz hepimizben ss aldım.sayfa sayfa aramayayım şimdi kimin necisiyim, ben neyim
kaptan harika bir uygulama düşünmüşsün şimdiden takımi hareketlendirdi fakat koç ne yapar? Kuzumu besleyeyim mi?morti nedir daha önce orti vardı?simdi yanlıs bir sry yapmak söylemek istemiyorum. Ben uzak kalınca çok degişmiş yarışma.Allah rızası için bi aydınlatın
ilk önce başka bir takıma transfer olacak diye düşündüm ama arkadaşlardan biri yorum yapınca gebelik için olduğunu anladım.inşallah hayırlısıyla atlatırsın, sonu da hayırla bitsin..
ben senin kuzunum sen benim koçum.emret sahip :))
Ozlemcim ben senin kocunum ama ne yapicam.Koc la kuzunun gorevleri neler aydinlatir misin cnm.Koc adi ustunde ama sen yine de yazarsan sevinirimiyi akşamlar hanımlar simdi oturabildim önce menümü vereyim
08.00
2 yumurta ve 1 kk peynirle omlet
1 kk peynir
5 zeytin
birkaç köz biber
13.00
1 kase yoğurt
1 muz
18.30
1 kase mercimek çorbası
1 kase patlıcan
2 kaşık bulgur pilavı
su 2 litre
spor yok haftada sadece pazartesileri spor yapmayacağım
bir bakayım geçmişe neler olmuş
@aebensara -28 @yasom7272 Aylin42Konya
Obeztom gorevlerimiz ne olacak bende bilmiyorum.Umarim biri bizi aydinlatir.Ama bildigim tek sey sen benim mortimsin.Yani seninle yarisacagiz.Ben kagida tek tek yazdim,teli de kagidi da elime aldim msj okuyorum.Ilk basta biraz karisiklik olucaktir ama zamanla alisiriz hepimiz
Abowwe bide her hafta degisecekmis,hepten kafa karisacak
Koşturmaca canım, geçmişi bitirmek üzereyim. Donuyorum, sıcak suyumu alıp oturamıycam
NaliyoNapı gezegen bacim görüşemiyoruz
bu ara
Aaa vicdan çorbası bende yapim
Unutmuştum bayadir
Gerçi bayadir
Diyetle işim yok
Koşturmaca canım, geçmişi bitirmek üzereyim. Donuyorum, sıcak suyumu alıp oturamıycamdaha bisürü işim var
Oh ne güzel. Benim için yeşil çayını al, battaniyenin altında oturKolay gelsin bacım
Benimde tam tersi bu akşam işler erken bitti
Şaşkınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?