- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
Ya obeztomm sen naptın böyle ya aman Allah'ım çok iyisin kirkbinkere maşallahYüzde hesabını tekrar bir anlatırsanız deniycem canlar
Tebrikler26 ekim 2018 kilo bildirimi
Geçen hafta 87.1
Bu hafta 85.2
Fark:-1.9
Işte beklediğim yüzde helal olsun kuzuma çok sevindim26 ekim 2018 kilo bildirimi
Geçen hafta 87.1
Bu hafta 85.2
Fark:-1.9
Muhteşem, bu hafta + gelen olmazsa 1.yiz
Ayy ne guzel.Hayalimde ve icimde kaldi.En cok istedigim sey hemsire olmakti.Ben hemsireyim abla hafta ici aksam vardiyasinda calisiyorum hafta sonuna denk geldiginde genelde sabahciyim
Ayy canim yaa.Bayagi sıkıntı cekmisiniz.Hele şu calisanin parasini vermiyorlar mi deli oluyorum.Kul hakki,alninin teri kurumadan vericekmisin parasini.Sen calisiyor musun obeztomSorma canım eşim Kayseri'de üniv okudu bitirince iş degisiklide oldu Kırşehir e gittik orda da bakıcı tuttum ama içim el vermedi sırf cocuklar için memlekete döndük annemler bakiyor şimdi . Eşim inşaat mühendisi bende arkasından hep istiyorum. 4 yıldır evliyim 6. Evim buüniv kazanmadan önce de Yozgat'taydik. Eşimin buradaki iş şartları çok çok kötü ama çocuklar için katlanıyoruz. Şirket 3 aydır 1 gün tek izin verdi ona sabah akşam teli susmaz maaş desen 12 bini içerde vermiyorlar
Ben mi obezto mu :)Ayy canim yaa.Bayagi sıkıntı cekmisiniz.Hele şu calisanin parasini vermiyorlar mi deli oluyorum.Kul hakki,alninin teri kurumadan vericekmisin parasini.Sen calisiyor musun obeztom
Yapalim birlikte canim.Yüzde hesabını tekrar bir anlatırsanız deniycem canlar
Bu arada supersin canim.Tebrik ederim bitanem ama haftaya kesin sen beni grcersin.Cok kilo verince benim 1-2 hafta ya duraklar yada gr gr veriririm.Simdi yazicam kilomuYapalim birlikte canim.
1.9 ÷ 87.5 = 0.0218
0.021 × 100 = 2.18
Yuzden : 2.18
Saram gunaydin.Tebrik ederim bitanem.Osledimm seni,mantilar ayirdi bizi.Mutfaga girmeden burayi bi okuyum,kilomu bi yazayim dedim.kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta : 87,5
Bugün : 86,0
Fark : - 1,5 Kğ
Yüzde :1,71
Mantilarla kafayi yedim.Gecenlerde aebene ikidir moni diyomusumBen mi obezto mu :)
Saram gunaydin.Tebrik ederim bitanem.Osledimm seni,mantilar ayirdi bizi.Mutfaga girmeden burayi bi okuyum,kilomu bi yazayim dedim.
Hayy masallah canim benim.Lutfen + gelen olmasin yoksa daya yicek gari.Gezegenim dedigi gibi + gelen olmazsa 1. Lik gorunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?