Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Verirsin canim.Hiicc canini sıkma.Bende 82 yle basladim.Yavas yavas gidiyor.Yeter ki istikrarli olalim

Menune yorum yapayim mortim.Kahvaltida ki ekmegin cok az olmus.Oglen pilavi az yemişsin.En buyuk hatan da aksam pilav yememis olman.Yemen gerekiyordu şekercim.Menune 0 puan,spor yapmadigin icin 10 puan sana

Menune yorum yapayim mortim.Kahvaltida ki ekmegin cok az olmus.Oglen pilavi az yemişsin.En buyuk hatan da aksam pilav yememis olman.Yemen gerekiyordu şekercim.Menune 0 puan,spor yapmadigin icin 10 puan sana
Ay bi an inanip mesajini 2 defa okudum yorgunluktan zaar

Cok fenaasiniizz aksam kini pamuk da sende hemen anladiniz.Senin menun de cok guzel canim.Dun cok az yedim ama hic halsizligim olmuyor cok sukur.Ben bunu sabah ictigim bir tatli kasigi keten tohumu yagi ve ustune de ictigim bir limonlu yarim lt suya borclu oldugumu dusunuyorum.K.tohumu yagi gercekten tok tutuyor ozlemcim.Gecenlerde ikisinide icmeyi unuttum.O gun hem cok halsizdim hemde cok aciktim.Nette de tok tuttugu yaziyor zaten

Aylin42Konya kuzucumm seni çok tebrik ediyorum elinden geleni yaptın sen yarın + bile çıksan mühim değil çok güzel gittin ( bakma yine de merak ediyorum) sabah ola hayrola
Senin kuzun olmak cok keyfli ve mutluluk verici.Arti bile gelsem muhim degil diyorsun
Ben hep senin kuzun olayim canim benim.Bugun sabah eksiydim.Yarina sabah ola hayrola dedigin gibi.

Massallah Allah bagislasin canim.Isimleri de cok guzel.Cinar Kayseri,Toprak Kirsehir dogumlu diyince esin memur,polis,asker falan mi diye aklima geldi.Benim babam da askerdi.3 kardesiz,3 muzde farkli sehirlerde dogmusuz.Siz de tayinci gibisiniz.

Iyi geceler arkadaşlar tam da yeni gruba katıldım derken iş yerinde kısıtlama getirdiler nete olsun ben yinede gözüm gordugunce burdan yazicam sizleri çok sevdim allaha emanet olun
Zumralcim takimimiza hşg canim.Bunu demek icin cok geciktim belki ama inan simdi gordum adini.5-6 gundur kk ya pek giremiyorum.O yuzden haberim olmadi senden

Ayy zehram benim kiyamam sana O benim mortim de ondan oyle yazdim.Esprik olsun diye.
Hep sorucam unutuyorum.Sen nerede calisiyorsun?Vardiyaya kalinca fabrika mi ki dedim.
Ben hemsireyim abla hafta ici aksam vardiyasinda calisiyorum hafta sonuna denk geldiginde genelde sabahciyim.
Psikogeriyatri bolumu demans hastalarim alzheimer gibi( turkcesi boyleydi galiba)

Yarin icin cok heyecanliyim.Hem ikimiz icin,hemde takim adina.Insallah 1. Oluruz.Bu arada aramizda ki cekisme verdigimiz kiloya gore degil,yuzdeye gore biliyon demi
yüzde hesaplamayı bilsem belki anlarım

canın sağolsun mortişko

Massallah Allah bagislasin canim.Isimleri de cok guzel.Cinar Kayseri,Toprak Kirsehir dogumlu diyince esin memur,polis,asker falan mi diye aklima geldi.Benim babam da askerdi.3 kardesiz,3 muzde farkli sehirlerde dogmusuz.Siz de tayinci gibisiniz.
Sorma canım eşim Kayseri'de üniv okudu bitirince iş degisiklide oldu Kırşehir e gittik orda da bakıcı tuttum ama içim el vermedi sırf cocuklar için memlekete döndük annemler bakiyor şimdi . Eşim inşaat mühendisi bende arkasından hep istiyorum. 4 yıldır evliyim 6. Evim bu üniv kazanmadan önce de Yozgat'taydik. Eşimin buradaki iş şartları çok çok kötü ama çocuklar için katlanıyoruz. Şirket 3 aydır 1 gün tek izin verdi ona sabah akşam teli susmaz maaş desen 12 bini içerde vermiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…