Verirsin canim.Hiicc canini sıkma.Bende 82 yle basladim.Yavas yavas gidiyor.Yeter ki istikrarli olalimgezegencim mobilyaların cok güzel, güle güle kullan.halıfeks döşemişsin yerlere değil mi?
Ama en en en güzeli o pofuduk acmalardı? Yoksa pidemiydi? Ay işte onlarda yaamarifetli hatun seni..
amin insallah mortim
gecen hafta 87.1 benim verecek çook kilom var be mortim
Yarin icin cok heyecanliyim.Hem ikimiz icin,hemde takim adina.Insallah 1. Oluruz.Bu arada aramizda ki cekisme verdigimiz kiloya gore degil,yuzdeye gore biliyon demiFevkalade menü ve spor morti.yarın çekişmeli geçecek
Menune yorum yapayim mortim.Kahvaltida ki ekmegin cok az olmus.Oglen pilavi az yemişsin.En buyuk hatan da aksam pilav yememis olman.Yemen gerekiyordu şekercim.Menune 0 puan,spor yapmadigin icin 10 puan sanaBende menümü yazayım kızlar
Sabah 10.30
Bir dilim hindi füme, domates, salatalık, peynir, zeytin, yesil biber, bir dilim tb ekmek
Ara: bir muz
Öğle 14.30
Fasulye, dört kaşık bulgur pilavı, ayran
Ara: bitki çayı
Aksam: ton balıklı salata
Su: 1.5 litre
Spor: yok
@Ssy8491
Ay bi an inanip mesajini 2 defa okudumMenune yorum yapayim mortim.Kahvaltida ki ekmegin cok az olmus.Oglen pilavi az yemişsin.En buyuk hatan da aksam pilav yememis olman.Yemen gerekiyordu şekercim.Menune 0 puan,spor yapmadigin icin 10 puan sana
Cok fenaasiniizz aksam kini pamuk da sende hemen anladiniz.Senin menun de cok guzel canim.Dun cok az yedim ama hic halsizligim olmuyor cok sukur.Ben bunu sabah ictigim bir tatli kasigi keten tohumu yagi ve ustune de ictigim bir limonlu yarim lt suya borclu oldugumu dusunuyorum.K.tohumu yagi gercekten tok tutuyor ozlemcim.Gecenlerde ikisinide icmeyi unuttum.O gun hem cok halsizdim hemde cok aciktim.Nette de tok tuttugu yaziyor zatenhiç özür dileme benzer durumdayız işten başımı alamıyorum son günlerde evde de çalışmak zorunda kalıyorum düzelecek diye umut etkmekten başka çare yok,çok az yemişsin o kadar koşturmacada nasıl dayandın,akşamkini tahmin ettim ama söylemicem
aynen canım sağlık olsun yeter,gidince yaz meraktayız nasıl gittin
geçmiş olsun canım çok zordur kas ağrısı inşallah çabuk düzelir
iyi diyelim iyi olalım canım rabbim huzur sağlık versin
eşyalarını güle güle kullan canım çok güzeller,o mamalar senin elin ürünü sanırsam ellerine sağlık
bugünki menün çok güzel canım afiyet olsun,işlerinde kolaylıklar diliyorum
Senin kuzun olmak cok keyfli ve mutluluk verici.Arti bile gelsem muhim degil diyorsunAylin42Konya kuzucumm seni çok tebrik ediyorum elinden geleni yaptın sen yarın + bile çıksan mühim değil çok güzel gittin ( bakma yine de merak ediyorum) sabah ola hayrola
Massallah Allah bagislasin canim.Isimleri de cok guzel.Cinar Kayseri,Toprak Kirsehir dogumlu diyince esin memur,polis,asker falan mi diye aklima geldi.Benim babam da askerdi.3 kardesiz,3 muzde farkli sehirlerde dogmusuz.Siz de tayinci gibisiniz.Ben o adım olaylarını hiç kullanmadım ya ne kadar doğru koşuşturmaca nasıldı düşünemedim şeker :) yok 6 ayligimiz var bir de adı Toprak o da Kırşehir doğumlu kaçamak günü yaparız bir kerelik kız monicim de odul desin adına :)
Ayy zehram benim kiyamam sanaAy bi an inanip mesajini 2 defa okudumyorgunluktan zaar
Zumralcim takimimiza hşg canim.Bunu demek icin cok geciktim belki ama inan simdi gordum adini.5-6 gundur kk ya pek giremiyorum.O yuzden haberim olmadi sendenIyi geceler arkadaşlar tam da yeni gruba katıldım derken iş yerinde kısıtlama getirdiler nete olsun ben yinede gözüm gordugunce burdan yazicam sizleri çok sevdim allaha emanet olun
Ben hemsireyim abla hafta ici aksam vardiyasinda calisiyorum hafta sonuna denk geldiginde genelde sabahciyim.Ayy zehram benim kiyamam sanaO benim mortim de ondan oyle yazdim.Esprik olsun diye.
Hep sorucam unutuyorum.Sen nerede calisiyorsun?Vardiyaya kalinca fabrika mi ki dedim.
yüzde hesaplamayı bilsem belki anlarımYarin icin cok heyecanliyim.Hem ikimiz icin,hemde takim adina.Insallah 1. Oluruz.Bu arada aramizda ki cekisme verdigimiz kiloya gore degil,yuzdeye gore biliyon demi
canın sağolsun mortişkoMenune yorum yapayim mortim.Kahvaltida ki ekmegin cok az olmus.Oglen pilavi az yemişsin.En buyuk hatan da aksam pilav yememis olman.Yemen gerekiyordu şekercim.Menune 0 puan,spor yapmadigin icin 10 puan sana
Sorma canım eşim Kayseri'de üniv okudu bitirince iş degisiklide oldu Kırşehir e gittik orda da bakıcı tuttum ama içim el vermedi sırf cocuklar için memlekete döndük annemler bakiyor şimdi . Eşim inşaat mühendisi bende arkasından hep istiyorum. 4 yıldır evliyim 6. Evim buMassallah Allah bagislasin canim.Isimleri de cok guzel.Cinar Kayseri,Toprak Kirsehir dogumlu diyince esin memur,polis,asker falan mi diye aklima geldi.Benim babam da askerdi.3 kardesiz,3 muzde farkli sehirlerde dogmusuz.Siz de tayinci gibisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?