Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yazık ya, kadın mezun ediyor, başından gitmiyoruz

hiç özür dileme benzer durumdayız işten başımı alamıyorum son günlerde evde de çalışmak zorunda kalıyorum düzelecek diye umut etkmekten başka çare yok,çok az yemişsin o kadar koşturmacada nasıl dayandın,akşamkini tahmin ettim ama söylemicem

Ozlemim isimi cok seviyorum allahtan ama zorlaniyorum artik. digerleri icinde hic uzulmuyorum geldi gecti sukur yasamam gerekiyormus.
aynen canım sağlık olsun yeter,gidince yaz meraktayız nasıl gittin

geçmiş olsun canım çok zordur kas ağrısı inşallah çabuk düzelir

kuzucum @sara_28 koçum ozlemkartal mortim @Antepia27 canlarım nasılsınız, kaçamak yok değil mi @Antepia27 sen yapabilirsin serbest sana
iyi diyelim iyi olalım canım rabbim huzur sağlık versin

eşyalarını güle güle kullan canım çok güzeller,o mamalar senin elin ürünü sanırsam ellerine sağlık

bugünki menün çok güzel canım afiyet olsun,işlerinde kolaylıklar diliyorum

Evet canım, heryer halıfleks olacak, ben laminat sevmiyorum.

Pogacaliri ben yaptım, pide deyildi
Bugün sabah bi ara niyeti bozacaktım.
Acıktınmı kızım dedim, yok acıkmamıştım.
Öyleyse sesini kes, oruca devam dedim
Nikâh olmasaydı ben bunu 7 güne tamamlardım. Açlık hissetmiyorum,açlığa bağlı akşamları halsizlik oluyor

Evet örtmenim, yaptım ama yemedim

Ben o adım olaylarını hiç kullanmadım ya ne kadar doğru koşuşturmaca nasıldı düşünemedim şeker :) yok 6 ayligimiz var bir de adı Toprak o da Kırşehir doğumlu kaçamak günü yaparız bir kerelik kız monicim de odul desin adına :)

Ben o adım olaylarını hiç kullanmadım ya ne kadar doğru koşuşturmaca nasıldı düşünemedim şeker :) yok 6 ayligimiz var bir de adı Toprak o da Kırşehir doğumlu kaçamak günü yaparız bir kerelik kız monicim de odul desin adına :)

Yazık ya, kadın mezun ediyor, başından gitmiyoruz
gitmeyin bencede.mezunların motivesi daha güzel oluyor :)

off nasıl dayandın gezegencim?? Ben olsam bir taneyi affetmezdim

Bende orucu soracaktım, demek devam ediyorsun.harika! bravo sana

gitmeyin bencede.mezunların motivesi daha güzel oluyor :)

off nasıl dayandın gezegencim?? Ben olsam bir taneyi affetmezdim

Bende orucu soracaktım, demek devam ediyorsun.harika! bravo sana
Inan hiç canım istemiyor, kafaya koydummu bitti benim için. Ama 1 tane yiyim desem, en az 3 tanesi giderdi. Hamur işi çok severim.
Inşallah yarın öğleden sonra bitecek

Menülerin çok iyidi ya.Korkutma beni.Menüyü alayım.Perşembe akşamı diye menü yazmamak kabul etmiyorum
Hemen yazayım
Sabah bol yesillik , iki haşlanmış yumurta , kk peynir, çk tereyağ TK bal, domates salatalık yarımşar, 1 dilim ekmek
Öğlen üç kaşık pilav, bol salata ayran
Ara ikisi bir arada ve yarım avuç badem
Akşam iki dilim ekmek közlenmiş domates biber patlıcan küçük tabak
Ara yarım muz bir mandalina
Spor 30 dk pump it up su 2.5 lt

İyi olan kazansın mortimm az kaldı yarina

Sabah
1 yumurta
4 zeytin
1 Kk peynir
1 dilim ekmek
Domates

Öğlen kahve şekersiz
1 kase yoğurt
1 elma

Akşam
1 kase çorba
1 tabak fasulye
Salata

Su 2 lt
Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…