- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Aynen öyleAbla beraber olaydik bize işmi dayanırdı
Sen ben vi & mu ..muhteşem dörtlü
Yazık ya, kadın mezun ediyor, başından gitmiyoruzSorun yapmadigina cok sevindim Aysecim.Eger sorun olacaksa takimdan cikarabilirsin dicektim.Sirf sen bir sorun yasama diye.Ben cikmak hic istemiyorum,buranin bagimlisi oldum.Mezun oldugumda bile buralarda olucam.
Sana da cook gecmis olsun monim.Rabbim acil sifalar versin canim
hiç özür dileme benzer durumdayız işten başımı alamıyorum son günlerde evde de çalışmak zorunda kalıyorum düzelecek diye umut etkmekten başka çare yok,çok az yemişsin o kadar koşturmacada nasıl dayandın,akşamkini tahmin ettim ama söylemicemOzlem,pamuk ve obezto sizlerden de ozur diliyorum canlarim.Birkac gundur inanin ki buraya yazmayi birakin yemek bile yemege vaktim olmuyo.Dunku menum
Sabah :Yok
Ogle : 1 armut
Ara: Disari cikarken cebime l bir avuc sari leblebi ve siyah uzum koydum.Ikisinin toplami bir avuc.Onu da arabada yedim
Aksam : Emzirenler var tam adini yazmayim.Sadece etlerini ve yogurdu yedim
Su : 2 lt
Spor :Aksama kadar kosturmaca
12 563 adim
@ozlemPamukprncess obezzto
aynen canım sağlık olsun yeter,gidince yaz meraktayız nasıl gittinOzlemim isimi cok seviyorum allahtan ama zorlaniyorum artik.digerleri icinde hic uzulmuyorum geldi gecti sukur yasamam gerekiyormus.
geçmiş olsun canım çok zordur kas ağrısı inşallah çabuk düzelirkızlar malum rahatsızım , rabbim dert verip derman aratmasın inşallah.
3 gündr gecem gündüzüm yok kabusda gibiyim.
dün sağlık ocağındaki doktoruma gidebildim ancak. kolumun tutukluğundan ağrısından giyinip soyunamıyorum. üzerime en bol ev kıyafetimi zar zor geçirip öyle gittim. kas tutulması olmş tahmin ettiğim gibi jel bide hap verdi. ilacın etkisi geçince kıvranıyorum ağrıdan.
yinede hamdolsun .
iyi diyelim iyi olalım canım rabbim huzur sağlık versinkuzucum @sara_28 koçumozlemkartal mortim @Antepia27 canlarım nasılsınız, kaçamak yok değil mi @Antepia27 sen yapabilirsin serbest sana
eşyalarını güle güle kullan canım çok güzeller,o mamalar senin elin ürünü sanırsam ellerine sağlık
bugünki menün çok güzel canım afiyet olsun,işlerinde kolaylıklar diliyorumHayirli aksamlar sevgili takimimin guzel ve fit hanimlari.Hepinizi cok ozledim.Hemencecik menu verip
Uyaninca yarim lt limonlu su
1 kupa yesil cay
Sabah : 1 hş yumurta
1 kk keci peyniri
1 zeytin
1 dilim kizarmis çavdar ekmegi
Ara : Yari sutlu sekersiz nescafe
Ogle : Z.yagli pirasa yogurt
Aksam : Firinda kofte patates ama 5 tane kofte salata
Su : 2 lt Spor 45 dk leslie
Yarim saat yuruyus
10 899 adim
ozlemkartal Pamukprncess obezzto
Evet canım, heryer halıfleks olacak, ben laminat sevmiyorum.gezegencim mobilyaların cok güzel, güle güle kullan.halıfeks döşemişsin yerlere değil mi?
Ama en en en güzeli o pofuduk acmalardı? Yoksa pidemiydi? Ay işte onlarda yaamarifetli hatun seni..
amin insallah mortim
gecen hafta 87.1 benim verecek çook kilom var be mortim
Burdayiiiim koçum
Evet örtmenim, yaptım ama yemedimhiç özür dileme benzer durumdayız işten başımı alamıyorum son günlerde evde de çalışmak zorunda kalıyorum düzelecek diye umut etkmekten başka çare yok,çok az yemişsin o kadar koşturmacada nasıl dayandın,akşamkini tahmin ettim ama söylemicem
aynen canım sağlık olsun yeter,gidince yaz meraktayız nasıl gittin
geçmiş olsun canım çok zordur kas ağrısı inşallah çabuk düzelir
iyi diyelim iyi olalım canım rabbim huzur sağlık versin
eşyalarını güle güle kullan canım çok güzeller,o mamalar senin elin ürünü sanırsam ellerine sağlık
bugünki menün çok güzel canım afiyet olsun,işlerinde kolaylıklar diliyorum
Ben o adım olaylarını hiç kullanmadım ya ne kadar doğru koşuşturmaca nasıldı düşünemedim şeker :) yok 6 ayligimiz var bir de adı Toprak o da Kırşehir doğumlu kaçamak günü yaparız bir kerelik kız monicim de odul desin adına :)12 bin kusur adimi begenemedin mi şekerim.Emzirdigini de biliyorum.Kiz srn yoksa Cinari mi emziriyon,yoksa daha minik bi daha mi bebek var?
Ismarlama ne demek lafimi olur tatlim.Once bi hakiki Kayseri mantisi yedireyim,ustune de anladim dedigin şeyi yedireyim de.Monicim de ikimizin de kafasini kirsin
Ben o adım olaylarını hiç kullanmadım ya ne kadar doğru koşuşturmaca nasıldı düşünemedim şeker :) yok 6 ayligimiz var bir de adı Toprak o da Kırşehir doğumlu kaçamak günü yaparız bir kerelik kız monicim de odul desin adına :)12 bin kusur adimi begenemedin mi şekerim.Emzirdigini de biliyorum.Kiz srn yoksa Cinari mi emziriyon,yoksa daha minik bi daha mi bebek var?
Ismarlama ne demek lafimi olur tatlim.Once bi hakiki Kayseri mantisi yedireyim,ustune de anladim dedigin şeyi yedireyim de.Monicim de ikimizin de kafasini kirsin
Geldim kaptanim umudun var mı benden yana ben bı tek sporuma guveniyorum sanki Şişlik de hissediyorum kendimde ya
gitmeyin bencede.mezunların motivesi daha güzel oluyor :)Yazık ya, kadın mezun ediyor, başından gitmiyoruz
off nasıl dayandın gezegencim?? Ben olsam bir taneyi affetmezdimEvet canım, heryer halıfleks olacak, ben laminat sevmiyorum.
Pogacaliri ben yaptım, pide deyildi
Bugün sabah bi ara niyeti bozacaktım.
Acıktınmı kızım dedim, yok acıkmamıştım.
Öyleyse sesini kes, oruca devam dedim
Nikâh olmasaydı ben bunu 7 güne tamamlardım. Açlık hissetmiyorum,açlığa bağlı akşamları halsizlik oluyor
Ben 60 dk yürüyüş yaptımŞu an altı kişi hariç kimse spor bildirimi yapmadıgezegenfeza ben listeyi yine yarın yayınlayayım çünkü sabah erken kalkıyorum netekim yatmak zorundayım..
Herkese iyi geceler arkadaşlar, obez kaçar
Menülerin çok iyidi ya.Korkutma beni.Menüyü alayım.Perşembe akşamı diye menü yazmamak kabul etmiyorumGeldim kaptanim umudun var mı benden yana ben bı tek sporuma guveniyorum sanki Şişlik de hissediyorum kendimde ya
Inan hiç canım istemiyor, kafaya koydummu bitti benim için. Ama 1 tane yiyim desem, en az 3 tanesi giderdigitmeyin bencede.mezunların motivesi daha güzel oluyor :)
off nasıl dayandın gezegencim?? Ben olsam bir taneyi affetmezdim
Bende orucu soracaktım, demek devam ediyorsun.harika! bravo sana
Tmm canım, iyi gecelerŞu an altı kişi hariç kimse spor bildirimi yapmadıgezegenfeza ben listeyi yine yarın yayınlayayım çünkü sabah erken kalkıyorum netekim yatmak zorundayım..
Herkese iyi geceler arkadaşlar, obez kaçar
Hemen yazayımMenülerin çok iyidi ya.Korkutma beni.Menüyü alayım.Perşembe akşamı diye menü yazmamak kabul etmiyorum
İyi olan kazansın mortimmhiç özür dileme benzer durumdayız işten başımı alamıyorum son günlerde evde de çalışmak zorunda kalıyorum düzelecek diye umut etkmekten başka çare yok,çok az yemişsin o kadar koşturmacada nasıl dayandın,akşamkini tahmin ettim ama söylemicem
aynen canım sağlık olsun yeter,gidince yaz meraktayız nasıl gittin
geçmiş olsun canım çok zordur kas ağrısı inşallah çabuk düzelir
iyi diyelim iyi olalım canım rabbim huzur sağlık versin
bugünki menün çok güzel canım afiyet olsun,işlerinde kolaylıklar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?