Bence diyetin bitip sopanın başladıgı yerdesin zottirik
Superrsin masallah sana.Yuzden : 2.90Ben de bildirim yapayim
Pazartesi köyden gelmistim malum salı sabah tartildim 82.5 ti.
Hafta içi baya dikkat ettim bugün 80.1
Bi iniyorum bi çıkıyorum işte şu kısır donguden kurtulamadim malesef.
Nanaytay
Monti daha kolay yapsam onu yaparım ben ekmeksiz nayırtay
Bence diyetin bitip sopanın başladıgı yerdesin zottirik
Sende busra gibi superrt vermisin canim.
gamzecim, hedef kilon 62 . daha fazla vermek istiyorum dediğin için listede tuttum seni ama artık gerçekten liste olumsuz ekileniyor ve sen haftalardır kilo veremiyorsun.Geçen hafta 61
Bu hafta 61.2
Kelimelerin bittiği yerdeyim
Eksi eklidir canım en azında kilo almamışsınGecen Cuma: 92.9
Suan: 92.8 kg
- 100 gr
Dogru hesapettiysem %0.1
Fazla kg verememisim ama regl dolayi diye dusunuyorum
moni
Hizlica msj lari okuyorum.Kilonu merak ediyorum ama hala gorrmedimlistenin dışına çıkmıyorum gerçektende canım hatta saatlerine bile dikkat etmeye çalışıyıorum ama senin yorumun çok hoşuma gidiyor ve beni motive ediyor o yüzden gözlerim senin yorumunu arıyor napiyim insan sevdiğine nazlanırmış ya benimki o hesap
Sağol canimgeçmiş olsun canım.
Evet gamzem bozmamak icin elimden geleni yapiyorum.Ama ozellikle iki gundur o kadar az yedim ki,cok sagliksiz biliyorum.Ama elimde olmayan sebepler.Onemli olan saglikli beslenmekTakır yakıt veriyon kg
Maşallah
Hiç bozmuyorsun kendini
Yapalmmm kocum, ben mesela ekmek yemedim sabah insallah dayanirim bilemiyorumm :))evet foto ekledim.oradan görebilirsiniz.onu sordum aslında takıma ama pek kimsedn ses çıkmadı..
onları aksam yemeginde yerim aebencim.ama yapabildigim kadar ekmeksiz devam, dün zorlamadı bakalım bugün nasıl geçecek..
Çocuklar benim ekmeksiz yaşayacağıma inanmıyorlar:).bugün ekmek yemedim dedim inanmadılar hafta sonu göreceklermis beni..
canım mortim aman kendine dikkat et, ufak şey büyük olmasın.neden morardıki öyle? Acaba dikiş falan mı istiyor?
foto ekledim oradan bak canım.e karatay da zeytinyağı meyva suyudur, her gün fondipleyin diyor :)
yaa hiç te aç kalmadımama yinede seni geçemem emin ol..
hadi bakalım kuzucum.birlikte yapalım karatayvari bir seyler..
ohh ne güzel yapmışsın yasocan.eski arkadaşların verdiği keyfi mutluluğu kimse vermiyor.sefan olsun :)
:))
üstadım meal tefsir hepsi var maasallah..donanımlı bir bacımızsın :)
nil bence diger takımların casusu.geçen haftadan sonra onu takım başarısınin sırrını çözmek için yollamışlar :))
Hahaha yok kız ne ciddiye almadım :)Ay birde ciddiye alırmış
İlk geldiğinde dedikya gezegenle elimize düştün diye
Maşallah canım iyi kilo vermişsin hedefe az kalmisCuma : 67.3
Bugun : 66.3
Fark : -1 kg
Yuzde : 1.485
Haftaya yarış var rakibem kendine dikkat et haftaya yarisacazTeşekkür ederim, fazlaca yorulduğum için, dünde boş olunca vücut error verdi galiba.
Amma mide yine güzel çalıştı, onda sorun yok maşallah
Orasi oyle tabiEksi eklidir canım en azında kilo almamışsın
zhrecim senin de hedefin 87 biraz gayretle birkaç haftaya mezun olabilirsin .Gecen Cuma: 92.9
Suan: 92.8 kg
- 100 gr
Dogru hesapettiysem %0.1
Fazla kg verememisim ama regl dolayi diye dusunuyorum
moni
ee karatayım profesürüm öyle diyo :)siz ne biçim karataycısınız ki hocanın lafının üzerine laf konuşuyosunuz! Bre utanmazlar!Yağdan korkma ama bardaklada içme, sen yine salatana koy, yemeğine koy, hatta kahvene tereyağ ekleyebilirsin. Ama bardakla içmek ne yaa?
Aebenin 20 parmağında 20 marifet maşallah
Niliş casus diyorsun, yakalayın casusu
gezegenim ben işleri bitirdim sen halen yatıyosun.masallah sana..Günaydın,
Hayırlı cumalar kızlar
Yarım saat daha yatıp kalkıyorum
yok canim herkes okusun.zaten farklı bir sey yapmıyoruz onlardan..O zaman biz sirlarimizi ozelde paylasalim.Nili devre disi birakalim.Nolur nolmaz
Inshallah kaptanimzhrecim senin de hedefin 87 biraz gayretle birkaç haftaya mezun olabilirsin .
Ahahahh Allah iyiliğini versin senin çekirge kuzu :))Nan tay yapcam ben
bugün tekrar gözden geçircemBuarada daha once yazdimmi hatirlamiyorum ama , benim mortim gecen hafta izine ayrildi ne yapcam simdi ben kaptan ablacummmmoni
Casusmuuuuuee karatayım profesürüm öyle diyo :)siz ne biçim karataycısınız ki hocanın lafının üzerine laf konuşuyosunuz! Bre utanmazlar!
gezegenim ben işleri bitirdim sen halen yatıyosun.masallah sana..
yok canim herkes okusun.zaten farklı bir sey yapmıyoruz onlardan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?