Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geçen hafta 103.7
Bu hafta 104.0
Fark+300
Yüzde _0.28

moni
fatmacım, saraycaya yazdığımın aynısını sanada yazıyorum.
toparlanman gerektiği için seni izne ayırmayı düşünüyorum.
dersenki hayır izne ayrılmıyım haftaya çok güzel eksiyle gelip artık kendimi düzene sokarım , bu hafta izinli yazmam. cevabını bekliyorum canım.

Diyetisyene gidince çıkacak velinin oyunu, hiç yağdan verememişsin derse hiç şaşırmam:)

beni kobay olarak kullanıyosunuz haaneyse, takımım icin kendimi feda ediyorum

aeben ikinci kez doğum gününü kutlarım canım:))Allah saglık sıhhatle geçireceğin nice mutlu yıllar versin sana

Yalnız bu doğum günu kutlama olayı bayağı entresan oldu takımda.maazallah alışkanlık yaparsa canımız sıkıldıkça doğum gününü kutlarız bak :)

Hah buldum sonunda saram.+ gelmektense sabit olman daha guzel.Bir keresinde + 2 civari gelmistin.Ne kadar uzulmustun.Bircok kere de dereceye girdin.Sabit geldigin icin de tebrik ederim canim

canımsın benim biliyomusun sözlerin o kadar iyi geldiki anlatamam bu hafta regl yeni bitti bide haşimato faktörü var ödemler yerinde saydı derken böyle oldu haftaya inşallah daha güzel olacak

senin elin nasıl oldu asıl ondan haber ver kilolardan daha önemli bu

aaaa ben şimdi koçsuz mu kaldım bence sen azimli birisin bir hafta dikkat etsen düzene girersin saraycam izine ayrılınca ipin ucu daha çok kaçmasın sakın

Her hafta kurlarız bizde

Ay senin enerjine bayılıyorum. O sopalarindan ben de istiyorum.

Geçen hafta 103.7
Bu hafta 104.0
Fark+300
Yüzde _0.28

moni

+ 300 gram çok değil ama hep artı gelmek moralini bozar motivasyonunu düşürür canım diyetisyene hala devam ediyormusun kontrollerin nasıl geçiyor hiç bahsetmiyorsun listenin dışına çıkmamaya çalışsan kendi sağlığın için en azından biliyorum zor çok zor ama istersen başarabilirsin sen kendi evindesin istediğini istediğin zaman yapabilirsin ben kaynanamlardayım istediğim yemeği yapsam bile zar zor suratsız suratları çekerek yapıyorum üstelik neyi yemeyi seviyosam inadıma yapar gibi onu pişirip karşımda yiyorlar ev buram buram yemek kokuyor ama ne yapayım önemli olan benim sağlığım ve en önemlisi evladıma kavuşma özlemim diyorum katlanıyorum yani demem o ki sende istersen yapabilirsin kaç ay oldu 100 lü rakamları terk etmedin eminim sende sıkılıyosun ama lütfen ayağa kalk ve bişeyler yap yoksa külahları değişecez seninle

kıskanma obezcim siz morti olabilirsiniz ama bizde aylinimle kankayız

Kizimin okulda toplantısı vardı ona gittim geldim birazdan da almaya gidecem. Ay Allah razı olsun keten tohumunu kim yazmıştı hatırlamıyorum ama gitmeden hemen yoğurda karıştırıp yedim müthiş tok hissediyorum. Çok iyi geldi bana pratik hem bağırsak sistemini de düzeltti sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…