- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Hayırlısı olsun canım, lütfen kilo almakızlar bir süre izine ayrılacağım, bir kaç hafta sonra bomba gibi dönmek dileğiyle
Kendi istemediDiviiii oyunu yine mi ablana vermedin
Evet Aylin, ikidir bana vermiyor. Nasıl bacıysa
fatmacım, saraycaya yazdığımın aynısını sanada yazıyorum.
sakin kafayla liste stresi olmadan toparlanman kolay olacak kuzum.kızlar bir süre izine ayrılacağım, bir kaç hafta sonra bomba gibi dönmek dileğiyle
Evet torpil istemiyorum, haketmek istiyorumKendi istemedi
Hangisini beğendiysen ona ver dedi
Diyetisyene gidince çıkacak velinin oyunu, hiç yağdan verememişsin derse hiç şaşırmam:)Hoca ne diyorsa doğrudur, önden buyur, sen verirsen bende başlarım.
Kalktım, duşumu aldım, ilaçlarımı içtim, yeşil çay yaptım içiyorum. Eşim, oğlum daha kalkmadılar. Kahvaltı için onları bekliyorum
Hah buldum sonunda saram.+ gelmektense sabit olman daha guzel.Bir keresinde + 2 civari gelmistin.Ne kadar uzulmustun.Bircok kere de dereceye girdin.Sabit geldigin icin de tebrik ederim canim
tamam kaptanım, bir türlü istikrar sağlayamadım, olmuyor olmuyor, kendime ve vücuduma zarar veriyorum, bir kaç gün tutamıyorum yiyorum, diğer günler aç geziyorum, izine ayrılmam en doğrusu
takıma çok zarar verdim farkındayım hepiniz hakkınızı helal edin
Her hafta kurlarız bizdeaeben ikinci kez doğum gününü kutlarım canım:))Allah saglık sıhhatle geçireceğin nice mutlu yıllar versin sana
Yalnız bu doğum günu kutlama olayı bayağı entresan oldu takımda.maazallah alışkanlık yaparsa canımız sıkıldıkça doğum gününü kutlarız bak :)
Ay senin enerjine bayılıyorum. O sopalarindan ben de istiyorum.yahu senin mortin benim.niye sarayı merak ediyosun, beni etsene
seninle güzel bir menu yapalım ama calışıyosun diye bir sey diyemiyorum.her gün aynı saattte mi ise gidiyorsun? Bir de ne iş yapıyorsun? 87 mezuniyet kilonmuş.bence dahada inmelisin..
ay bir de gülüyo çıldıriciimmoklava geliyo gülme bakim.haftaya ensendeyim senin.son gülen iyi güler bebegim
yahu senin mortin benim.niye sarayı merak ediyosun, beni etsene
seninle güzel bir menu yapalım ama calışıyosun diye bir sey diyemiyorum.her gün aynı saattte mi ise gidiyorsun? Bir de ne iş yapıyorsun? 87 mezuniyet kilonmuş.bence dahada inmelisin..
ay bir de gülüyo çıldıriciimmoklava geliyo gülme bakim.haftaya ensendeyim senin.son gülen iyi güler bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?