Ay etiketlemeyi unuttum seni sen yorma kendini kocum 92.8Ahahahh Allah iyiliğini versin senin çekirge kuzu :))
Ya ben senin kilonu görmedim.du bi bakiyim hemen..
Hah buldum sonunda saram.+ gelmektense sabit olman daha guzel.Bir keresinde + 2 civari gelmistin.Ne kadar uzulmustun.Bircok kere de dereceye girdin.Sabit geldigin icin de tebrik ederim canimkilo bildirimi yapayım ama sabitim kızlar
geçen hafta : 86,0
bugün :86,0
ödemleri atamadım sanırım yada tartı yanlış
moni
Tmm ablabugün tekrar gözden geçircem
Neden?? Niçin??menülerin ve sporun iyiydiGecen Cuma: 92.9
Suan: 92.8 kg
- 100 gr
Dogru hesapettiysem %0.1
Fazla kg verememisim ama regl dolayi diye dusunuyorum
moni
saraycam toparlanman gerektiği için seni izne ayırmayı düşünüyorum.kilom hiç iyi değil
geçen hafta 63.6 kg
bu hafta 63.8 kg
fark 0.2
% 31
yahu senin mortin benim.niye sarayı merak ediyosun, beni etseneHizlica msj lari okuyorum.Kilonu merak ediyorum ama hala gorrmedim
seninle güzel bir menu yapalım ama calışıyosun diye bir sey diyemiyorum.her gün aynı saattte mi ise gidiyorsun? Bir de ne iş yapıyorsun? 87 mezuniyet kilonmuş.bence dahada inmelisin..Yapalmmm kocum, ben mesela ekmek yemedim sabah insallah dayanirim bilemiyorumm :))
ay bir de gülüyo çıldıriciimmAy etiketlemeyi unuttum seni sen yorma kendini kocum 92.8
Kadını ne hale getirdinizNanaytay
Monti daha kolay yapsam onu yaparım ben ekmeksiz nayırtay
Bugün tartılmayı unuttum canımHahaha yok kız ne ciddiye almadım :)
Maşallah canım iyi kilo vermişsin hedefe az kalmis
Haftaya yarış var rakibem kendine dikkat et haftaya yarisacaz
Halftay olsun en iyisi :))Kadını ne hale getirdiniz
tamam kaptanım, bir türlü istikrar sağlayamadım, olmuyor olmuyor, kendime ve vücuduma zarar veriyorum, bir kaç gün tutamıyorum yiyorum, diğer günler aç geziyorum, izine ayrılmam en doğrususaraycam toparlanman gerektiği için seni izne ayırmayı düşünüyorum.
dersenki hayır izne ayrılmıyım haftaya çok güzel eksiyle gelip artık kendimi düzene sokarım , bu hafta izinli yazmam. acil cevabını bekliyorum canım.
Hoca ne diyorsa doğrudur, önden buyuree karatayım profesürüm öyle diyo :)siz ne biçim karataycısınız ki hocanın lafının üzerine laf konuşuyosunuz! Bre utanmazlar!
gezegenim ben işleri bitirdim sen halen yatıyosun.masallah sana..
yok canim herkes okusun.zaten farklı bir sey yapmıyoruz onlardan..
haklısın canımMenün iyi saraycam lakin hafta sonu artılarından kurtarmaz seni
Kilo vermek istiyorsan hafta sonu diyet yapmalısın ve menü vermelisin
Uyutuyormusunuz? Bisürü msj birikmiş onları okudum
Bak büyük müyük demeyip haydarı indirecem kafana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?