Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yasocum iyi hatırlattın bugün bende deneyeyim pump it up workout bakayım ne kadar yapacam bugün leslie de yapacam pilatesi çok sevdim zaten spora ağırlık verdim bu hafta ama tartıda bu sabahta sabitim azıcık sinir oldum ama bence tartının pili bitti çünkü en son üç ay önce değiştim pili ve hergün kaç kere tartılıyorum kimbilir pili zayıfladı bence

Rabbim yardimcin olsun ablam. Sen böyle gayret ettikçe ben kendi iradesizligimden utanıyorum.

benim tartıda öyle saracım bu sabah kıracaktım nerdeyse sinir oldum ama yenilmek yok yola devam
sen yaparsın diye düşünüyorum ben yapamıyom saracım benim heryerim sakat ama sürekli yapsan dakka uzar.

Aynını düşündüm, hatta leslie yapacaktı bak maşallah bunu yapmış dedimki, doğruyu farkettim

obezim bende sokak simidini özeliklede ankara simidini çok severim hatta 4tane bile yiyebilecek kapasiteye sahiptim bir zamanlar tabi yiyip kilo almadığım zamanlar ey gidi eyyaşlandım
yok canım ne yaşlanmasıruhumuz yaşlanmasın yasocan, gerisi mühim degil

Bugünkü imtihanım patates kızartmasıydı onu da atlattım sükürler olsun

Simit olsun, çıtır olsun farketmez

Evet 7 kişi, aslında spor yapmayanlari ifşa edecektim, 2 gün daha izin veriyim sonraki günler affetmem
bencede affetme gezegenim.ilk önce beni ifşala

:) tartılar bile bıktı bizden.bende en son ne zaman degistim bilmiyorum ama arada error veriyor

Bugun tartılmadım ama yarın sabah diyetisyen günüm, hem evde hem orada tartılıcam..

AĞZIMIZDAN ÇIKAN KELİMERİN ETKİSİ OKADAR BÜYÜK Kİ OKUYUP ÖĞRENELİM

1-YAPAMAM = Tüm yapabilme imkanlarınızı kısıtladınız. Başaracak güce sahip olsanız da artık başaramazsınız.

2-OLMAZ = Olabilecek olan tüm olasılıkların önüne bir SET çektiniz. Olabilecek olasılıkları da devre dışı bırakarak bloke ettiniz. Artık ne yaparsanız ne kadar çabalarsanız çabalayın sistem devre dışı. Yapamazsınız.

3- DEĞİŞMEZ = Böyle geldi böyle gider zihniyeti. Yapacak hiçbir gücünüz de kalmadı. Hatta daha da çektiniz negatiflikleri.

4- HERŞEY ÇOK KÖTÜ = Işte tüm iyi olasılıkları ve imkanları sildiniz. Hepsi uçtu gitti.

5- GÜVENMEM KİMSEYE ve HİÇBİR ŞEYE !!!!!!!!! = Güvene dayalı tüm kapıları kapattınız. Tüm güven veren şeyler sizden uzaklaştı gitti.

6- SEVMEM = Kalp merkezi tüm sevgi iletişimine dayalı şeylere kapandı. Kalp merkezi , duygular , hisler , sevgiye dair , sevgiye dayalı olan herşeye kapandı.

7- İNANMIYORUM = Hiçbir şeyin dolduramayacağı bir boşluk oluşturdunuz.

8- ŞANSSIZIM = Talihsizlikler yakanızı bırakmaz. İşleriniz ters gider , olacak işleriniz bir anda olmaz , herşey bozulur da bozulur. Şanssızım diyerek kötü şansı da çektiniz. Yani NEGATİF ÇEKİM YASASI çalıştı.

9- HEP AYNI İNSANLAR / ARIZALAR / KÖTÜLER BENİ BULUR = Yeni insanların ve yeni işlerin hayatınıza girmesini bloke ettiniz. Yine NEGATİF ÇEKİM YASASINI çalıştırdınız.

10-HEMEN HASTALANIRIM = İşte yine kendi kendinizi hasta etmek için BAĞIŞIKLIK sisteminizi bloke ettiniz. İlaç şirketleri için potansiyel biri oldunuz.

11- KORKTUĞUM ŞEY BAŞIMA GELIİR /AKLIMA GELEN BAŞIMA GELİR = Ben medyum gibiyim. Falanca zaman rüya gördüm.kötü idi. Bak işte çıktı. Korkularınızın gerçekleşmesi için onu güçlendirdiniz.

12- BIKTIM USANDIM = Olumsuz herşey sürekli olarak üstünüze üstünüze gelmeye başlayacak.

13- NEYE ELİMİ ATSAM KURUR = Bereket kapılarını kapattınız. Rızık yok.Aşk yok.Para yok.Evlilik hayatı berbat. Yolda yürürken ayakkabınızın topuğu kırılır ya da arabayla giderken kaza yaparsınız.

14- İMKANSIZ = Ben asla başaramam. Yine NEGATİF ÇEKİM YASASINI çalıştırdınız. Ne kadar çalışırsanız çalışın başarılı olamazsınız.

15- BUNU ASLA AFFETMEYECEĞIM = Geçmişe takılı kaldınız ve artık özgür değilsiniz.
Herşeyin tam tersini düşünün
Herşey çok güzel olacak.

Kendi kendine yetebiliyorken, bir şeyleri kolaylıkla yapabiliyorken bir gün yapamamak çok zor… Bunun içindir ki; gözleriniz görebiliyorken etrafınıza daha dikkatli bakın, okumak istediğiniz kitapları okuyun, elleriniz kalem tutuyorken resim yapın, dizleriniz, eklemleriniz, kalbiniz sağlam iken spor yapın, iki ayağınızın üzerinde durabiliyorken dans edin, sağlıkla nefes alabiliyorken derin derin nefes alın, hâlâ ses çıkarabiliyorken bağıra bağıra şarkı söyleyin ve hâlâ içinizden geçirdiğiniz cümleleri ses haline getirebiliyorken sevdiklerinize onları ne kadar sevdiğinizi söyleyin, yoksa inanın bana kimsenin yardımı olmadan yattığınız yerden doğrulmak, sağdan sola kendi kendinize dönebilmek bile büyük bir nimet…!” ❤

Ayy mende senin gulmene güldüm
Gece eşim izin vermedi bu saatte leslumi olurmuş diye mende bugün ceza olarak 2 kere yapicam inşallah
Birde deneyeyim bakalm m puma kaç dk dayanicam

Çok haklısın

Ayy mende senin gulmene güldüm
Gece eşim izin vermedi bu saatte leslumi olurmuş diye mende bugün ceza olarak 2 kere yapicam inşallah
Birde deneyeyim bakalm m puma kaç dk dayanicam
dene bakalım fatmacım biraz önce gene denedim 15 dakka fazlası yok kantere battımyapabilsek keşke heryeri çalıştırıyor.

Bide bu hafta bildiğin ishal oldum kuru kayısı ve kayısı çayı sayesinde 100 gram olsun eksi göster da ama yok aynı kilo neyse gidip sporumu yapayım geleyim bugün buradasın bolbol sohbet edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…