@Pamukprncess dün sayfaları okurken fatma spor yapacam yazmış sonra 30dakka pump it 30 dakka yazılmış kim yazdığına bakmadım vay dedim fatma nasıl yaptı şok oldum 30 dakka bidaha geri okudum sen yazmışsın koptum gülmekten ben diyom 15 dakka zor yapıyom helal olsun fatmaya acıkta kıskandıydımşaka tabi kıskanma değilde içimden gurur duydum .inşallah fatmacımda kilo verir ve o sporları yapar.
@ozlemkartal bacım ben seni kaç gündür görmüyom nerdesin hasta falan değilsin demi?
Ankara ve İstanbul simitini ben de çok severimobezim bende sokak simidini özeliklede ankara simidini çok severim hatta 4tane bile yiyebilecek kapasiteye sahiptim bir zamanlar tabi yiyip kilo almadığım zamanlarey gidi ey yaşlandım
Rabbim yardimcin olsun ablam. Sen böyle gayret ettikçe ben kendi iradesizligimden utanıyorum.büşracım ben çok iştahlı biriyim ama yaş ilerledikçe kilo vermek çok zor ve benim gibi haşimotolu olunca herşeyi düşünerek yemek zorunda kalıyom doyduğumdan değil bazende yemek kötü oluyor yiyeceğim yemek çıkmıyor ozaman tırtıklıyorum yemekleri ama kahvaltıyı güzel yapıyorum en dolu dolu yediğim sabah kahvaltıları.
benim tartıda öyle saracım bu sabah kıracaktım nerdeyseYasocum iyi hatırlattın bugün bende deneyeyim pump it up workout bakayım ne kadar yapacam bugün leslie de yapacam pilatesi çok sevdim zaten spora ağırlık verdim bu hafta ama tartıda bu sabahta sabitim azıcık sinir oldum ama bence tartının pili bitti çünkü en son üç ay önce değiştim pili ve hergün kaç kere tartılıyorum kimbilir pili zayıfladı bence
Aynını düşündüm, hatta leslie yapacaktı bak maşallah bunu yapmış dedimki, doğruyu farkettim@Pamukprncess dün sayfaları okurken fatma spor yapacam yazmış sonra 30dakka pump it 30 dakka yazılmış kim yazdığına bakmadım vay dedim fatma nasıl yaptı şok oldum 30 dakka bidaha geri okudum sen yazmışsın koptum gülmekten ben diyom 15 dakka zor yapıyom helal olsun fatmaya acıkta kıskandıydımşaka tabi kıskanma değilde içimden gurur duydum .inşallah fatmacımda kilo verir ve o sporları yapar.
utanmak yok büşracım zayıfladıkça kendine güvenin artıyor ve kilo almamak için mucadele ediyorsun.ben 3 sene evvel 85 kiloydumRabbim yardimcin olsun ablam. Sen böyle gayret ettikçe ben kendi iradesizligimden utanıyorum.
Aynını düşündüm, hatta leslie yapacaktı bak maşallah bunu yapmış dedimki, doğruyu farkettim
yok canım ne yaşlanmasıobezim bende sokak simidini özeliklede ankara simidini çok severim hatta 4tane bile yiyebilecek kapasiteye sahiptim bir zamanlar tabi yiyip kilo almadığım zamanlarey gidi ey yaşlandım
bencede affetme gezegenim.ilk önce beni ifşalaSimit olsun, çıtır olsun farketmez
Evet 7 kişi, aslında spor yapmayanlari ifşa edecektim, 2 gün daha izin veriyim sonraki günler affetmem
fulyacım istediğimiz kiloya inince simit partisi yapalım bariAnkara ve İstanbul simitini ben de çok severim
:) tartılar bile bıktı bizden.bende en son ne zaman degistim bilmiyorum ama arada error veriyorYasocum iyi hatırlattın bugün bende deneyeyim pump it up workout bakayım ne kadar yapacam bugün leslie de yapacam pilatesi çok sevdim zaten spora ağırlık verdim bu hafta ama tartıda bu sabahta sabitim azıcık sinir oldum ama bence tartının pili bitti çünkü en son üç ay önce değiştim pili ve hergün kaç kere tartılıyorum kimbilir pili zayıfladı bence
oy canım benim ben yanlız olunca kolay oluyor yemek yemekyok canım ne yaşlanmasıruhumuz yaşlanmasın yasocan, gerisi mühim degil
Bugünkü imtihanım patates kızartmasıydıonu da atlattım sükürler olsun
bencede affetme gezegenim.ilk önce beni ifşala
Zevkleyok canım ne yaşlanmasıruhumuz yaşlanmasın yasocan, gerisi mühim degil
Bugünkü imtihanım patates kızartmasıydıonu da atlattım sükürler olsun
bencede affetme gezegenim.ilk önce beni ifşala
@Pamukprncess dün sayfaları okurken fatma spor yapacam yazmış sonra 30dakka pump it 30 dakka yazılmış kim yazdığına bakmadım vay dedim fatma nasıl yaptı şok oldum 30 dakka bidaha geri okudum sen yazmışsın koptum gülmekten ben diyom 15 dakka zor yapıyom helal olsun fatmaya acıkta kıskandıydımşaka tabi kıskanma değilde içimden gurur duydum .inşallah fatmacımda kilo verir ve o sporları yapar.
Çok haklısınKendi kendine yetebiliyorken, bir şeyleri kolaylıkla yapabiliyorken bir gün yapamamak çok zor… Bunun içindir ki; gözleriniz görebiliyorken etrafınıza daha dikkatli bakın, okumak istediğiniz kitapları okuyun, elleriniz kalem tutuyorken resim yapın, dizleriniz, eklemleriniz, kalbiniz sağlam iken spor yapın, iki ayağınızın üzerinde durabiliyorken dans edin, sağlıkla nefes alabiliyorken derin derin nefes alın, hâlâ ses çıkarabiliyorken bağıra bağıra şarkı söyleyin ve hâlâ içinizden geçirdiğiniz cümleleri ses haline getirebiliyorken sevdiklerinize onları ne kadar sevdiğinizi söyleyin, yoksa inanın bana kimsenin yardımı olmadan yattığınız yerden doğrulmak, sağdan sola kendi kendinize dönebilmek bile büyük bir nimet…!” ❤
dene bakalım fatmacım biraz önce gene denedim 15 dakka fazlası yok kantere battımAyy mende senin gulmene güldüm
Gece eşim izin vermedi bu saatte leslumi olurmuş diye mende bugün ceza olarak 2 kere yapicam inşallah
Birde deneyeyim bakalm m puma kaç dk dayanicam
benim tartıda öyle saracım bu sabah kıracaktım nerdeysesinir oldum ama yenilmek yok yola devam
sen yaparsın diye düşünüyorum ben yapamıyom saracım benim heryerim sakat ama sürekli yapsan dakka uzar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?