Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhaba kızlar
Diyetisyenden geldim malesef tartı yüzüme gülmedi üstüne üstlük 100 gram fazla gösterdi ama 600 gram yağdan vermişim ödemim var 500 gram moralim çok bozuk o kadar dikkat ediyorum spor yapıyorum olmayınca olmuyor işte pazar günü makarna yemiştim ondanmı oldu dedim alakası yok boş günün olacak mutlaka dedi boş gün yapmayacam dedim sakın dedi ilerisi için boş günün olacak dedi geçen haftaki listeye devam

Merhaba kızlar
Diyetisyenden geldim malesef tartı yüzüme gülmedi üstüne üstlük 100 gram fazla gösterdi ama 600 gram yağdan vermişim ödemim var 500 gram moralim çok bozuk o kadar dikkat ediyorum spor yapıyorum olmayınca olmuyor işte pazar günü makarna yemiştim ondanmı oldu dedim alakası yok boş günün olacak mutlaka dedi boş gün yapmayacam dedim sakın dedi ilerisi için boş günün olacak dedi geçen haftaki listeye devam

Verirsin insaainşa motivasyonu nu bozma

şimdi nasıl oldu canım artma var mı
ağrı var halen canım..

Tebrik ederim yemedigin icin irade onemli :)
Ayagin icinde uzuldüz geçmis olsun
sagolasın reyyancım..

bende ankaradayım 30 yaşında evli iki çocuk annesiyim öğretmenim ve bugün tam 68 kiloyu gördüm 57 kiloydum bir zamanlar
hoşgeldin.insallah diledigin kiloya inersin..

Hayirli ve mutlu sabahlar canim arkadaslarim.Insallah hepiniz iyisinizdir. Hepinizi cok ozledim.Ama inanin ki zamanim yetmiyor.Dun aksam leslie mi yaptim yattim.Menumu baari yazayim dedim.Inanin ki yarisini yazmisim uyuyakalmisim.Sabah bir baktim menu yarida bekliyor.Simdi yazayim

Uyaninca : 1/2 lt limonlu tarcinli su
1 kupa yesil cay

Sabah : 2 hş yumurta
2 y.kasigi lor ( op oldugum dr un lorun kalsiyumunun daha fazla oldygunu soylemisti.Bu ara lora taktim)
Kucucuk bir domates ve salatalik

Oglen : 2 mandalina (onu da pazarda yedim)

Aksam : Kucuk bir tabak etli guvec
2 kasik yogurt ve salata
1 kupa mate cayi

Su : 2 lt Spor : 45 dk (3mil) leslie
Leslie bitimi 300 ip atlama
1 saat yuruyus (12 355 adim)
aeben aeben obezzto obezzto @ozlemkartal moni moni
Etiketliyorum ama dogrumu bilmem
mortim niye kendini bu kadar yoruyorsun değer mi yani?? Ye iç gez yahu :)

8f56rbrzfe8-gif.1318265
Çarşamba geleneksel balkon konuşmamı yapayım
8f56rbrzfe8-gif.1318265

kızçelerim, :anne:
cumaya kaldı 2 gün.:KK56:
bu 2 günü çok güzel değerlendirip hedeflere ulaşalım.:KK5:
:KK73::KK73::KK73:cuma günü kutlamamızı yapalım inşallah. :KK73::KK73::KK73:

yediğimize içtiğimize azami özen lütfen, sporlar yapılsın bugün, :KK6:yürüyüşler :KK55:hiç bişi olmassa açın müziği oynayın:KK71:
karbonhidratlardan uzak duralım, ucundan bile olsa bakmak kan şekerimizi oynatıp bizi acıktırır ve daha kötü sonuçlarla karşılaştırır, göz dönmesi gibi:confused::eek:
suyumuzu ihmal etmeyelim:kahve:
hedeflerinizi düşünün, kilo verdikten sonra yaşayacağınız güzellikleri:KK68:
bol bol hayal kurun, isteyin ve evrene yollayın:21:
akşam yemekleriniz hafif ve mümkün olabildiğince erken saatte olsun:KK39:
sakın aç bırakmayın kendinizi, metabolizmanızı bozmaktan başka hiçbir işe yaramazHoppa
az az sık sık yiyebilirsiniz eğer acıkmıyorsanız, hafif ara öğünler mesela:KK39:
:KK74:şeviyoyum şiji minnak ejderyalayımı menim:KK74:
:KK200::KK200::KK200:
19_1521899120l.jpg

sağol monicim.sen de daha iyisin inşallah..

Aysem canim benim.Iki gun emek verdigin koc kuzu morti listene cok fazla uyamadigim ve emegine saygisizlik ettigim icin ozur dilerim.Nolur hakkini helal et arkadasim.Sebebini biliyorsunuz :hamarat::hamarat:Bizim icin ugrasiyorun biliyorum Allah senden razi olsun.Ama diyetimi ve sporumu cok guzel yapiyorum.Ama simdiye kadar hep eksiyle geldimCumaya yine eksiyle geliyorum Allahin izniyle.Belki gonlunu alabilmisimdir canim kaptanim :KK74::KK74::KK36::KK36::KK200::KK200:
oo obez bunu beğenmedi, yine mi eksi :( şaka kız şaka bize bunlarla gel..

Tünaydınlar efenim . Çoçuklaro gönderip tekrar uyuya kalmışım , eşimde yeni çıktı . Ve ben yarım saat sonra evden sohbete çıkmalıyım:eek:

Dünki menümle bugunkini akşam bir yazarım inş .
Hfmen kuxularımın menüsüne bakayım inşallah beni etiketlemişlerdir . Obeztom ve fulyam
aebenim beni çok ihmal ediyosun bak, kalbim kırılıyo :(

Obezim menün güzel canım . Ama bir uyarı akşam yediğim karbonu gün içinde yemeye çalış akşama bırakma emi :KK74: birde çorban varmış zaten onuda ekmekden sayıyok biliyon :KK66:

Bugun tam not alamadın kuzum bendem:KK45:
öýle öyle farkındayım.tamamen pis boğazımdan yedim, yoksa farkındayım akşam karbonunun direk yağa gittiğinin..

E koç olmayınca kuzu sapıtıyo işte :(

Merhaba kızlar
üzülme saracım , yağdan vermişsin işte ne güzel.her hafta aynı olacak diye bir kural yok artı devam eden tedavin var.relax ol, geç olsun güç olmasın..

Bu arada kahvaltim domates, salatalık, peynir , zeytin, havuc , mmaydanoz ,yarim muz ,yesilcay, ac ken tarçın li suyumuda ictim
Yumurta ve kuruyemiş olsa tam karatay olurmuş

Akşamda yedikten sonra hepsini beraber alt alta yazarsan daha iyi olur

Kizlar msrhaba ise gitmeden menumu yaziyim:

Sabah8.30:
1 bardak yesil cay
2 yumurta hasladim sonra az yagda kavurdum pul biberiyle
Yarim domates ve az salata
Biraz beyaz hindiba limonli
1 kirmizi biber
5 zeytin
Avuc ici peynir
1 cay bardagi ceviz badem karişik

Oglen 13.15:
1 tas taze fasulye yemegi
1 tas yogurt

Aksam 18.00 (hazirladim ise goturecegim)
3 haslanmis tavuk kanat
5 kaşik haslanmis karnabahar
1 tas yogurt
Limonlu beyaz hindiba salatasi

Su ve sporu gelince etiketleyip yazarim

obezzto obezzto
moni moni
aeben aeben
gezegenfeza gezegenfeza
Su 2 bck lt
Spor:7585

gezegenfeza gezegenfeza
obezzto obezzto

çiğ çekirdeği önüme alır bir kilo yerim o kadar seviyorum ama tuzluyu yiyemiyorum

geçmiş olsun canım migren ağrısı varken ışıklı bişeye bakamıyosun şimdi nasılsın

canım menülerini akşam su ve sporunla birlikte toplu yazarsan daha iyi yorum yapılır

hoş geldin kendini tanıtsana

bu arada ben de tanıtayım,48 yaşındayım,kamuda çalışıyorum 2 kızım var ergenlikten beri kilo alır veririm,yoğunluktan ve akşamları yorgunluktan takıma fazlaca giremeyenlerden ve aklı burda kalanlardanım:işsiz:
görüşürüz yine kızlar
Bizde ailecek çekirdeğe taktik
Önce den ayda 3 paket(600 gr) alırdım, şimdi 7, 8 paket alıyorum. Oğlanlarda çok yiyor.

Ne hikmetse bağımlılık yapıyoruz :KK48::KK48::KK48:

Diger etiket ve menülere bakamadım zaman yok sory :KK68:
Akşama görüşürüz inş :KK68:

Bu arada morti canlarım -400 bugunde ödem gitti :p diz yiyin yiyin cıss ları :KK45:
Uff kafama bi taş geldi, kafam yerine kalbim acıdımı desem kiskandimi desem.
Sen görürsün cıs yermiymisim daha

Merhaba kızlar
Hayırlısı olsun canım, ödem çok kötü, bendede oluyor farkediyorum

Bizde ailecek çekirdeğe taktik
Önce den ayda 3 paket(600 gr) alırdım, şimdi 7, 8 paket alıyorum. Oğlanlarda çok yiyor.

Ne hikmetse bağımlılık yapıyoruz :KK48::KK48::KK48:

Hayırlısı olsun canım, ödem çok kötü, bendede oluyor farkediyorum

E o kadar çekirdeğe ödem olmaz mı :) ben alınca evdekilerde yiyordu almayı bıraktım kimse ne alıyor ne de yiyor :)

Merhaba kızlar
Çaresizliğe kapılıp pes etme bence kilo verimi bazen durabiliyor orayı atlatınca daha hızlı gider kilolar :halay:

Merhaba kızlar
Moral bozmak yok, 600gr yağ 2,5 paket margarinin gitmesi demek:anne:

Merhaba kızlar
100 gram için kendini üzme canım. Halledersin merak etme.
Bu arada boş gün ne demek?

Back
X