- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Ay ben bugunu persembe zannettim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben bugunu persembe zannettim![]()
Olsun saram sakin bozma moralini.Boyle oluyor,ondan sonra dereceye giriyorsun
Bende bende.Bu hafta 1. Lik geliyor insallah.
üzülme saracım , yağdan vermişsin işte ne güzel.her hafta aynı olacak diye bir kural yok artı devam eden tedavin var.relax ol, geç olsun güç olmasın..
Hayırlısı olsun canım, ödem çok kötü, bendede oluyor farkediyorum
Çaresizliğe kapılıp pes etme bence kilo verimi bazen durabiliyor orayı atlatınca daha hızlı gider kilolar![]()
100 gram için kendini üzme canım. Halledersin merak etme.
Bu arada boş gün ne demek?
saol saracım. midem iyi değil o yüzden yudum yudum içemeye çalışıyorum.Çok geçmiş olsun fulyacım bol su iç çünkü bu dönemde sıvı kaybın çok olur
sana da geçmiş oldun yasemincim. diş ağrısı fena. Allah şifa versin.slm hayırlı akşamlar kızlar dün gecem çok kötü geçti bütün gün ruh gibiydim bugünde bir diş çekildi ama kökü kistleşmiş zor çekti yeri meteor çukuru gibim açıldı çekilen dişlerimden çok 20lik dişim çürük o ağrıyor ve izdırabım ondan neyse akşam yemek yiyemedim sayılr sporda yapmadım şimdi kalkıp yürüyüş yapacam gelince hepsini yazarım.
saol tatlım.Geçmiş olsun fulyam
teşekkür ederim canım.Gecmis olsun canim güzel menü afiyet olsun
Fulyam çok geçmiş olsun canım benim![]()
offffff aabenim valla mahvetti beniKoçun olarakta menünü begendim canım aynen devam cumaya çok güzel bir rakamla geleceksin inş![]()
Hadi gözümüz aydın olsunYarini bekliyemeyip tartildim ve coook mutluyumm cooooook![]()
Kimmiş o casus, yakalanıp huzura getirile, onun boynunu ben furacambenimkiler gizli gizli cips çikolata alıyolar, hatta eşim de suç ortakları ama nedense çekirdeğe elleri gitmiyo :)
Gezegenim maasallah cok güzel hatunsun fotonu bir casusdan arakladım :)) anane demeye bin şahit ister yanii
eşin için değil kendin için, sağlığin icin zayıfla canım.eşler iyi ve kötü günler için, hep fit olmuyor maalesef insanlar
biliyordum çekirge.hadi bakalim cumaya sakla sevincini
Senden öncekiler önceydi, artık sen varsın.Oldum olası kiloluyum zaten. 72 ile hamile kaldım şimdi 79um ama artık ben de istediğim beğendiğim şeyleri giymek istiyorum. Bi de eşimin benden önce birçok birlikteliği olmuş. Onlar aklıma geliyor kim bilir nasıl zayıf kızlarla arkadaşlık etti. Beni beğenmeyecek gibi geliyor
Geç bile kaldım aylinimGezegenim inanmiyorum.Sen diyete basladin mi?
Akrabalarimla olan bi grubumuz var.Bende p.tesi gunu cumalarini mubarek ettim.Cuma tartilma gunu ya,p.tesi de tartilinca cuma sandim
![]()
Tez zamanda iyileşirsin inşallah canımsaol saracım. midem iyi değil o yüzden yudum yudum içemeye çalışıyorum.
sana da geçmiş oldun yasemincim. diş ağrısı fena. Allah şifa versin.
saol tatlım.
teşekkür ederim canım.
offffff aabenim valla mahvetti benisürekli yatıyom. sıkıldım artık. midem de kötü. gerçi şu saatlerde daha iyi gibiyim. geçer gider inşallah kısa sürede.
mide kötü olunca yumurta, zeytin, ceviz falan yiyemedim. ondan menüyü değiştirdim. bir an önce düzelirim inşallah.
Hoşgeldin canım, hiçde erken deyil.İsminiz (İsteğe Bağlı ): Zeynep
Yaşınız :28
Boyunuz: 1.70
Mesleginiz:Özel sektör raporlama analiz birimi
Şu anda çalışıyomusunuz Dogum iznindeyim
Evli/bekar: Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 adet :) 3 aylik
Emziriyormusunuz: Evet gram kalmayacak kadar emiyor
Yaşadığınız şehir: Istanbul
Kilo alma hikayeniz Doğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Dogum oncesi kiloma dönmek istiyorum fazla kilo kendimi iyi hissettirmiyor.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :İsmim zeynep 5.5 yildir evliyim 3 aylik tatlimi tatli ama bi o kadar huysuz bi oglum var. Yeni dogum yaptim sayilir o nedenle acelem yok ancak tekrar zayiflama grubunda olmak bana iyi gelecek ve zayiflama anlaminda motivasyon saglayacak. Dogumdan 1 hafta sonra annemi trafik kazasinda kaybettik halen bu anlamda kendimi toplamis degilim sanirim hem kafami toplamak hemde zayiflayarak kendime guvenimi kazanarak guc toplamaya ihtiyacim var ve bu yuzden burdayim.
Daha önce herhangi bir takımda yarıştını mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) 4.takimda yaristim ayni zamanda bi donem kapt. yardmciligi yapmistim. daha once yu_zey kullanici adim vardi zey zey ile degistirdim.
Şu anki kilonuz:Yakin zamanda tartilmadim. cuma bildirsem ?
Hedef kilonuz:Oncelikle hamile kaldigim kilo 64
Sizce burda olmak icin henüz erken mi ?
Hoşgeldin canım, hiçde erken deyil.
Başın sağolsun, Allah sabır versin, anneciğine rahmet etsin,
Kilonu yarın yada Cuma bildirebilirsin, akşam menü bildirmeyi unutma
Fatmam bende yeni yaptım eşimi bekleyim diye ama aç kurtlar gibi oldum, eger sendede bu oluyorsa bu saate kalma![]()
benim iki oğlum var biri erdem biri kerem
Merhaba kızlar
Diyetisyenden geldim malesef tartı yüzüme gülmedi üstüne üstlük 100 gram fazla gösterdi ama 600 gram yağdan vermişim ödemim var 500 gram moralim çok bozuk o kadar dikkat ediyorum spor yapıyorum olmayınca olmuyor işte pazar günü makarna yemiştim ondanmı oldu dedim alakası yok boş günün olacak mutlaka dedi boş gün yapmayacam dedim sakın dedi ilerisi için boş günün olacak dedi geçen haftaki listeye devam
Cumaya kadar ne bulursam yerim demezsen olurtesekkur ederim canim.
Menu paylasimi vs hepsine cumadan baslasam ?
Hem o zamana kadar gruptakilerle tanisayim falan ..
Cumaya kadar ne bulursam yerim demezsen olur
Ben o hatayı yaptımda
Kendimi tanıtıyım
43, 5 yaşında
Evli, 3 çocuk, 2 torun sahibiyim
Ev hanımıyım
10. Takım spor bakanıyım.
Gruptan haziran sonu mezun oldum
Boş durmayıp yedim, tekrar liste dışı burdayım
Divinity benim biyolojik kardeşim.
Diğerleriyle gönülden bağlı kardeşiz
amin gezegencim inşallahTez zamanda iyileşirsin inşallah canım
İsminiz (İsteğe Bağlı ): Zeynep
Yaşınız :28
Boyunuz: 1.70
Mesleginiz:Özel sektör raporlama analiz birimi
Şu anda çalışıyomusunuz Dogum iznindeyim
Evli/bekar: Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 adet :) 3 aylik
Emziriyormusunuz: Evet gram kalmayacak kadar emiyor
Yaşadığınız şehir: Istanbul
Kilo alma hikayeniz Doğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Dogum oncesi kiloma dönmek istiyorum fazla kilo kendimi iyi hissettirmiyor.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :İsmim zeynep 5.5 yildir evliyim 3 aylik tatlimi tatli ama bi o kadar huysuz bi oglum var. Yeni dogum yaptim sayilir o nedenle acelem yok ancak tekrar zayiflama grubunda olmak bana iyi gelecek ve zayiflama anlaminda motivasyon saglayacak. Dogumdan 1 hafta sonra annemi trafik kazasinda kaybettik halen bu anlamda kendimi toplamis degilim sanirim hem kafami toplamak hemde zayiflayarak kendime guvenimi kazanarak guc toplamaya ihtiyacim var ve bu yuzden burdayim.
Daha önce herhangi bir takımda yarıştını mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) 4.takimda yaristim ayni zamanda bi donem kapt. yardmciligi yapmistim. daha once yu_zey kullanici adim vardi zey zey ile degistirdim.
Şu anki kilonuz:Yakin zamanda tartilmadim. cuma bildirsem ?
Hedef kilonuz:Oncelikle hamile kaldigim kilo 64
hoş geldin canım. ben fulya. bu arada başın saolsun. Allah rahmet eylesin.Sizce burda olmak icin henüz erken mi ?