hoşbuldumHoşgeldin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldumHoşgeldin canım
Diyetisyen bazen serbest gün veriyor,onu demek istemiş sara100 gram için kendini üzme canım. Halledersin merak etme.
Bu arada boş gün ne demek?
Sende olsa ekşi görmek güzel duyguTünaydınlar uyanalı çok oldu ama kız durmuyor anca yazabildim. Dün su miktarını 3.5 litreye tamamladım elma da yemedim canım istemedi. Tartı güzel şeyler söyledi bu sabah ama ödemdir diye düşünüyorum![]()
Çocuklar küçükken benim aldiklarinda idare ediyorlardı, şimdi biri 20, diğeri 17 yaşında. Benim aldıklarına kızıyorlar. Niye doğru dürüst bişey almıyon diye.E o kadar çekirdeğe ödem olmaz mı :) ben alınca evdekilerde yiyordu almayı bıraktım kimse ne alıyor ne de yiyor :)
Tam yerine geldin, yemek yapmam lazım, isim bitince yazışırızMoralim bozuldu ya bazen içime umutsuzluk çöküyor. Sanki hiç kilo veremeyecekmişim gibi geliyor. Çok kilo aldım hamilelikte. Eşim beni beğenmiyor gibi hissediyorum. Zayıflayıp eskisinden de zayıf olmak istiyorum. Eşim bi daha aşık olsun istiyorum. Ben çok bakımsızlaşınca adamında ilgisi azaldı haliyle.![]()
Ay ben bugunu persembe zannettimYarini bekliyemeyip tartildim ve coook mutluyumm cooooook![]()
benimkiler gizli gizli cips çikolata alıyolar, hatta eşim de suç ortakları ama nedense çekirdeğe elleri gitmiyo :)Çocuklar küçükken benim aldiklarinda idare ediyorlardı, şimdi biri 20, diğeri 17 yaşında. Benim aldıklarına kızıyorlar. Niye doğru dürüst bişey almıyon diye.
Artık kendileri gidip aliyor
eşin için değil kendin için, sağlığin icin zayıfla canım.eşler iyi ve kötü günler için, hep fit olmuyor maalesef insanlarMoralim bozuldu ya bazen içime umutsuzluk çöküyor. Sanki hiç kilo veremeyecekmişim gibi geliyor. Çok kilo aldım hamilelikte. Eşim beni beğenmiyor gibi hissediyorum. Zayıflayıp eskisinden de zayıf olmak istiyorum. Eşim bi daha aşık olsun istiyorum. Ben çok bakımsızlaşınca adamında ilgisi azaldı haliyle.![]()
biliyordum çekirge.hadi bakalim cumaya sakla sevinciniYarini bekliyemeyip tartildim ve coook mutluyumm cooooook![]()
Gebe kaldığında kaç kiloydun? Simdi kaç kilosun?obezzto biliyorum canım.eşimin bir şey dediği yok ama ben öyle hissediyorum. Doğumla beraber vücudum çok değişti alışamıyorum. Kilolar çatlaklar üstüne de lohusa psikolojisi
![]()
Teşekkür ederimçok geçmiş olsun kızlar,yakışmıyor dağ gibi babalara hastalıkkonduramıyoruz ama herşey Allahtan,düzelir şifa bulur inşallah
Kaçıncı bebeğinobezzto biliyorum canım.eşimin bir şey dediği yok ama ben öyle hissediyorum. Doğumla beraber vücudum çok değişti alışamıyorum. Kilolar çatlaklar üstüne de lohusa psikolojisi
![]()
Moral bozmak yok, 600gr yağ 2,5 paket margarinin gitmesi demek![]()
Oldum olası kiloluyum zaten. 72 ile hamile kaldım şimdi 79um ama artık ben de istediğim beğendiğim şeyleri giymek istiyorum. Bi de eşimin benden önce birçok birlikteliği olmuş. Onlar aklıma geliyor kim bilir nasıl zayıf kızlarla arkadaşlık etti. Beni beğenmeyecek gibi geliyorGebe kaldığında kaç kiloydun? Simdi kaç kilosun?
İlk bebeğim. Ay lohusalığın dibine vurdumKaçıncı bebeğin
Lohusa bunalımına girme sakın tadını çıkar her anın ..
Ben doyamadım hamileliklerime ve lohusaligima
3. İçin de uğraştım birdaha tadiyim o duyguyu diye ama kısmet olmadı
Olsun saram sakin bozma moralini.Boyle oluyor,ondan sonra dereceye giriyorsunMerhaba kızlar
Diyetisyenden geldim malesef tartı yüzüme gülmedi üstüne üstlük 100 gram fazla gösterdi ama 600 gram yağdan vermişim ödemim var 500 gram moralim çok bozuk o kadar dikkat ediyorum spor yapıyorum olmayınca olmuyor işte pazar günü makarna yemiştim ondanmı oldu dedim alakası yok boş günün olacak mutlaka dedi boş gün yapmayacam dedim sakın dedi ilerisi için boş günün olacak dedi geçen haftaki listeye devam
Mortim,cok gecmis olsun canim.Bunu soylemek icin gec oldu biliyorum ama kusura bakma.Obez eksimi begenmedi mi?Onumuzde ki hafta senin arti geleyim kiss canin sagolsunağrı var halen canım..
sagolasın reyyancım..
hoşgeldin.insallah diledigin kiloya inersin..
mortim niye kendini bu kadar yoruyorsun değer mi yani?? Ye iç gez yahu :)
sağol monicim.sen de daha iyisin inşallah..
oo obez bunu beğenmedi, yine mi eksişaka kız şaka bize bunlarla gel..
aebenim beni çok ihmal ediyosun bak, kalbim kırılıyo
öýle öyle farkındayım.tamamen pis boğazımdan yedim, yoksa farkındayım akşam karbonunun direk yağa gittiğinin..
E koç olmayınca kuzu sapıtıyo işte
üzülme saracım , yağdan vermişsin işte ne güzel.her hafta aynı olacak diye bir kural yok artı devam eden tedavin var.relax ol, geç olsun güç olmasın..
Bizde ailecek çekirdeğe taktik
Önce den ayda 3 paket(600 gr) alırdım, şimdi 7, 8 paket alıyorum. Oğlanlarda çok yiyor.
Ne hikmetse bağımlılık yapıyoruz![]()
Bende bende.Bu hafta 1. Lik geliyor insallah.Yarini bekliyemeyip tartildim ve coook mutluyumm cooooook![]()