Oyyy fatma bu nasiii menü ?
4 günlük başlanmış akşam fasulyeye dayanamamışsın.
Bence hiç gerek yoktu hergünki doyurucu ama güzel menünle devam edip sadece ekmegi kesmeliydin.
Yarın güzel bir eksiyle geleceksin inş FAKAT BEN ÖZELLİKLE YARINKİ MENÜNÜ İSTİYORUM ! Bu sçlıktan sonra cuma yemekerin bir çuval inciri berbat ediyor.
Unutmam yarın akşam menü bekliyorum pazarteside kilo vermiş görmek istiyorum seni 100 gr da olsa sende biliyorsunki hafta sonu kaçirmazsan pazartesi eksiyle gelirsin . Hadi bakalım top sende
bacım çekilen dişlerimin yeri ağrıyor ama onlar önemli değil 1tane 20lik dişim çürük o ağrıyor eğer yarın geçerse ağrısı oda çekilecek onun ağrısı mahvetti beni yoksa dişetlerim ve çekilen yerlerin ağrısına dayanıyom sıkıntı değil.ağrıkesici antibotik devam inşallah yarın çekilirde kurtulurum
Afiyet olsun canım menün güzel ama öğlende az yemişsin tabi acıkırsın amaaaa bu menü ve sporla yarın senden derece bekliyorum ben
buna yüzde yüz katılıyom fatma aebenin dediği gibi yoksunluk sendromuna giriyon ve hafta sonu kaçırıyon normal yemek ye lütfen yavaş olsun ama tam olsun çok acele ediyonuz benim gibi olsanız naparsınız bilmem
Benide aranıza alırmısınız? Ben bu işi tek başıma beceremicem anlaşıldı. Tecrübelerinize çok ihtiyacım var
evet malesef canım öyle okumuşum
Bende B Grubuyum
Bende menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
10 tane zeytin
Bir dilim kaşar peyniri
Bir domates bir salatalık
Bir fincan şekersiz çay
Öğle
Bir kepçe ezo gelin çorbası
Bir porsiyon et kavurma
Salata
Ara
Bir fincan sade türk kahvesi
10 tane çiğ badem
Akşam
Bir kepçe sütlü brokoli çorbası
Bir tabak dereotlu maydanozlu semizotlu sarımsaklı yoğurtlu kinoa üzerine bir yemek kaşığı zeytinyağı ve pul biber
Su 3 litre spor bir saat yürüyüş yarım saat leslie yarım saat pilates
@aeben @yasom7272Antepia27
Hiç üşenmeden hepsini geri aldım90 lardayım
bu hafta gene hayal kırıklığıyla uyandım ödemlerim hala devam ediyor yapacak bişey yok sona doğru gene başladı aksilikler
geçen hafta 66 800
bu hafta 66 500
fark 300
moni
Hanımlar günaydın
Başlangıç: 62
Bugün: 57.3
Fark: 4.7 kg
bende kilomu bildireyim
Geçen Hafta : 86,0
Bu hafta : 85,0
Fark : -1 Kğ
Yüzde : 1,16
Melabaaaa
Ben geldim
Takıma girmek istiyorum kızlaar herkeslere selamlar
Hemen kilo vermem lazım bi arayış yaptım buraya düştüm diyim kaç gündür kadınlarkülübünü okuyorum ama okuyup olmuyo bari üye olıyım gaza geliyim didim iyi ettim mi acaba
Merhaba kızlar tartildim baslangic kilom 74
Suanki kilom 71
Fark 3 kilo
dün gittim canım. ilaca ve perhize devam ediyorum. suya devam. ve tabi dinlenme. sabredicez artık.Gecmis olsun bugün cuma hafta sonu girmeden doktora git istersen hafta sonunu berbat gecirme
Allah sifş versin canimdün gittim canım. ilaca ve perhize devam ediyorum. suya devam. ve tabi dinlenme. sabredicez artık.
Sen anteplimisin gülüm ben olsam orda kilo veremezdim kebaptan vallaa iyimişsin sen direniyosun demekki ben ankarada hamurişi yemekten iyice şiştim saolsun annemSpor bildirimi
28 dk koşu bandı
30 dj step kardio
Bugün stepte çok yoruldum birde aç olunca fazla yapamadım
gezegenfeza sara_28
Sagol canim nice eksilere insaallahEvet canım bugün çok önemli dikkat etmezsen bir hafta aldığımı temizlemem gerek
Nasılsın canım
Ekşi gelirim İnşallah canım dereceyi bilmiyorum çok istediğim bir kilo var onu gelsem yeter
Evet canım persempe diye öyle oldu
Hoşgeldin canım
Vayyy kan kardeşim neden seni sevdiğim anlaşıldı kanım cekiyormus
Mende b grubuyum
Menumde sporunda süper canim
Hoşgeldin canım
Canım vermişsin yaa tebrikler
Vayyy masallah süper bı fark
Tebrikler canım harikasin
İyi ettin canım tebrikler
Süpersin canim tebrikler
amin inşallahAllah sifş versin canim
insallah..çok mutsuzum bugünİnşaallah bu hafta guzel verirsin canim vucudun kaldiramamis olabilir
Moralini bozma bu hafta daha güzel olacak inşaallah bu bir denemeydi olmadi simdi yeniden basliycazinsallah..çok mutsuzum bugün
Sen anteplimisin gülüm ben olsam orda kilo veremezdim kebaptan vallaa iyimişsin sen direniyosun demekki ben ankarada hamurişi yemekten iyice şiştim saolsun annem
insallah..çok mutsuzum bugün
Nooldu obeztom neden mutsuzsuninsallah..çok mutsuzum bugün
Spor bildirimi
28 dk koşu bandı
30 dj step kardio
Bugün stepte çok yoruldum birde aç olunca fazla yapamadım
gezegenfeza sara_28
Evet canım bugün çok önemli dikkat etmezsen bir hafta aldığımı temizlemem gerek
Nasılsın canım
Ekşi gelirim İnşallah canım dereceyi bilmiyorum çok istediğim bir kilo var onu gelsem yeter
Hoşgeldin canım
Mende b grubuyum
Hoşgeldin canım
Süpersin canim tebrikler
insallah..çok mutsuzum bugün
Hoşbuldum:)Evet canım bugün çok önemli dikkat etmezsen bir hafta aldığımı temizlemem gerek
Nasılsın canım
Hoşgeldin canım
Mende b grubuyum
Hoşgeldin canım
Süpersin canim tebrikler
95.1kızlar kilo bildirimlerini bekliyorum.
Aylin42Konya Pamukprncess ozlemkartal
gezegenfeza Efser boga_hatunu zey zey A Ask933 @Heyanet Y Ya habibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?