Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet canım bugün çok önemli dikkat etmezsen bir hafta aldığımı temizlemem gerek

Nasılsın canım

Afiyet olsun canım menün güzel ama öğlende az yemişsin tabi acıkırsın amaaaa bu menü ve sporla yarın senden derece bekliyorum ben

Ekşi gelirim İnşallah canım dereceyi bilmiyorum çok istediğim bir kilo var onu gelsem yeter

Evet canım persempe diye öyle oldu

Benide aranıza alırmısınız? Ben bu işi tek başıma beceremicem anlaşıldı. Tecrübelerinize çok ihtiyacım var

Hoşgeldin canım
evet malesef canım öyle okumuşum
Bende B Grubuyum

Vayyy kan kardeşim neden seni sevdiğim anlaşıldı kanım cekiyormus
Mende b grubuyum

Menumde sporunda süper canim
Hiç üşenmeden hepsini geri aldım 90 lardayım

Hoşgeldin canım
bu hafta gene hayal kırıklığıyla uyandım ödemlerim hala devam ediyor yapacak bişey yok sona doğru gene başladı aksilikler
geçen hafta 66 800
bu hafta 66 500
fark 300
moni

Canım vermişsin yaa tebrikler

Hanımlar günaydın
Başlangıç: 62
Bugün: 57.3
Fark: 4.7 kg

Vayyy masallah süper bı fark

bende kilomu bildireyim

Geçen Hafta : 86,0
Bu hafta : 85,0
Fark : -1 Kğ
Yüzde : 1,16

Tebrikler canım harikasin

İyi ettin canım tebrikler

Merhaba kızlar tartildim baslangic kilom 74
Suanki kilom 71
Fark 3 kilo

Süpersin canim tebrikler

Spor bildirimi
28 dk koşu bandı
30 dj step kardio

Bugün stepte çok yoruldum birde aç olunca fazla yapamadım

gezegenfeza sara_28
Sen anteplimisin gülüm ben olsam orda kilo veremezdim kebaptan vallaa iyimişsin sen direniyosun demekki ben ankarada hamurişi yemekten iyice şiştim saolsun annem

Sagol canim nice eksilere insaallah

Sen anteplimisin gülüm ben olsam orda kilo veremezdim kebaptan vallaa iyimişsin sen direniyosun demekki ben ankarada hamurişi yemekten iyice şiştim saolsun annem

Evet canım gercgerçe bizim memlekette baştan çıkaracak çok şey var

insallah..çok mutsuzum bugün

Hayırdır obezim senin enerji n pek dusmezdi

Spor bildirimi
28 dk koşu bandı
30 dj step kardio

Bugün stepte çok yoruldum birde aç olunca fazla yapamadım

gezegenfeza sara_28

süper yapıyosun canım daha ne olsun hem kendini çok yorma bizim kilolarımız çok fazla herkes gibi aşırı spor yapamayız

Teşekkür ederim canım
evet demekki kan çekiyomuş takıma ilk geldiğimden beri seninle elektriğimiz tuttu

insallah..çok mutsuzum bugün

hayırdır canım ne olduki

Hoşbuldum:)

Gunaydin kizlar
Gece neredeyse hic uyumadim beninkide uyumadigi icin bizide uyutmadi haliyle. sanirim su 2 gundur bisey var tanidigim bi cok bebeklerin uykusunda su 2 gundur sorun var.
Herneyse
Baslangic kilom: 75.7
Hedef kilom 64 (Oncelikle dogum oncesi kilom)

Dogumda 26 kilo aldim dogumdan bugune kadar yaklasik 15 kiloyi verdim ve bi caba sarfetmedim. Bazen bebegik o kadar huysuz oluyorki kahvalti yapamiyorum oglen yemek hazirlayamiyorum eger beni cok kitliyorsa suyu aksama dogru esimin gelecege zamana dogru icmeye basliyorum. en az 1.5 lt iciyorum ama yemek normalinden +500 kalori almam gerek ya emzirdigimden dolayi bence onu alamiyorum
eskiden duzenli saatli ara ogun yapabiliyordum simdi duzenli belli bi saatim malesef yok. bana bu surecte bu huysuz cocugumla zayiflama surecimde onerisi olan var mi ? cok sevinirim isimi kolaylastiracak bisey olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…