Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırdır bacı, bilmediğim biseymi var
Hiç ummadığım halde kilo verdim
Baskulde 69.8 görünce ayaklarım yerden kesildi valla
Ay büyürme fazindayken 4 günde 600 Gr vermişim hemde sporsuz ve çok dikkat etmeyerek
Çok motive oldum şimdi tekrar 66 67 oluyum öylede kalıyım inşallah

Inşallah canım

Hadi inşaallah tebrik ederim

Kusura bakmayın dün bebek tam 20 saat uyumadı yazamadım haliyle. Gaz sancısından mahvoldu. Yediklerime dikkat ediyorum ben ama sanırım çok yavaş yol alıcam çünkü emzirmek aşırı acıktırıyor.

al bendende o kadar benimkide uykuda sorunlu kac aylik bebisin

Sabah
2 haşlanmış yumurta
Avuç içi büyüklüğünde peynir
Dereotu

Ara öğün
Kayısı kompostosu (şekersiz)
Akşam
1 tabak Tavuk sote
Yoğurt 3 kaşık
3 litre su (yatana kadar devam edicem )

emziren anneye gore sende az yiyormussun canim.bide aralar yok firsatmi bulamiyorsun ara ogun hic yapmazmisin?

gecmia olsun canim dis ve kulak agrisi diger agrilardan sanirim bi tik daha dayanilmaz

Babam gildeydim
Eve gidiyimde yazıyim şimdi hastaneye geldim bebisimiz oldu :)

hayirli.olsun gozunuz aydin. ayrica baska alintida gördüm ve babamin esi annemin esi kelimellerini kendimden baska kullanani gorunce gercekten bi düşündürüyormuş

Benide aranıza alırmısınız? Ben bu işi tek başıma beceremicem anlaşıldı. Tecrübelerinize çok ihtiyacım var

hoşgeldin tatlim sporda yapıyormuşsun masallah istikrarli olursan verirsin tabiki

doydunmu disinden dolayi mi yiyemiyorsun yoksa persembe diyemi ay yoksa ben suan acmiyim :)

aman gezegenim ne kötüydüm psikoljim bozuk olmuşum 85 kilo top gibi yuvarla git boy kısa biri teyze diyince kendime geldim ben dedim daha teyze değilim

suan kendim icin hissettigimm

sabah-öğle 12.40

sabahin yanindaogleyi gormedim ardindan kebabi gorunce aman Allahim didim
tabi yine az olmus geldi bana

guzel menu ama sabaha gore oglen az geldi aksama kadar acikip cis seyler yemen olasi canim

Hiç üşenmeden hepsini geri aldım 90 lardayım
96 ile başladım 65 ile ayrıldım 1 yıl içinde hepsini geri aldım

hosgeldin tatlim ben seyi sorucam bunu neden yaptinn nasil yaptin nerede yaptin ?
Insallah dedigin gibi hizlica gider kilolarin zayif olmal harika bi duygu

su icecekler icin yazdim yeni anne oldugumda o kadar cok sey iciyordumki karnim acikmiyordu artii iceceklerden midem bulaniyordu
4 siyah kupa masallah caycisin sanirim
yavas yavas tanicam herkesi

Büyük oğlum doğunca süt olsun diye çaya bol şeker attırdılar. 1 kupaya 4 tatlı kaşığı, şunu anladimki tatlı süt de yapmıyor, sütün tadınıda artırmıyor. Sonuç 6 hafta emdi.
Bende yavaş yavaş şekeri azalttım, epeydir tamamen kestim. Bu az ıcmis halim, 3 bardağı kahvaltıda içtim.
Akşam çayını misafire göre denediğim için 1 bardak içebildim, biraz acı olmuş

abooooovvvvv

Sevgili kaptanlarım Tahlillerimi verdim yarın sabahta diyet listemi alacağım bu gün diyet adına bir şey yapamadım ama yarın tarihimi not alıp başlayorum
bugün çok yeme ama yine de

Tebrik ederim fulyacım
saol tatlım

fulyaaaaa harikasın canım, isteyince nede güzel kilo veriyorsun sen tebrik ederim
saol canım benim

Yine süpersin canım tebrikler
teşekkür ederim nelicim

Nooldu obeztom neden mutsuzsun
Geçmişe bakamadım merak ettim
Kızı okula bırakıp gelene kadar bakamam
Bugün çok mutluyum ben enerjimin yarısını sana veremmi
canım benim hissettim senin enerjini sağolasın

Mutsuzluk yok, moral bozmak yok. Ben tartıda istediğim rakamı görmediğim zaman böbrek üstü bezlerime meydan okuyorum. Sırf onlar kötü etkilenmesin diye kilomdan çok memnunmuş gibi yapıyorum.
böbrek üstü bezleri ne ola ki gezegenim? Anlamadım vallahi bi açıkla

demek sende ayın insan bedeni üzerindeki etkilerinden haberdarsın divi.şu an büyüyor mu bilmiyorum ama ben büyürkende iyi kilo veriyodum bu hafta ne oldu bilmiyorum

Şimdi baktım yok baby
Ya akşamı bekle, yada netten araştır

obezzto yasom7272 kızlar hepimiz -300 Gr verdik hatta ben dün -600 Gr Ken dikkatli bir gün geçirmeme spor yapmama rağmen -300. Şunu söylemek istiyorum eksiliyor mu eksiliyor, diyetteyiz hedefe doğru gidiyoruz ya tam tersi homini gırtlak catlayana kadar yemeye devam etseydik + lar görürdük ve o psikoloji, yağlandigini bilmek şu az Gr vermemizden çok çok daha beter bunu biliyoruz. Pişmanlik, caresizlik, mutsuzluk, iradesizlik ne bileyim çok kötü olurduk yasadigimiz şeylerdi eskiden zaten. Odem, farklı saatlerde tartilmak akşam çok su içmek gece içmek , bunlar hepsi etkili tabi bu haftaki eksilerde.önemli olan zayiflamamiz yavaş da olsa olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…