Sen 2.olmuşsun gülüm tebrik ederim senikutlamalar başlasın o zamannnnnnnn
Kendini bilirsin zaten, zorlanmadan yapabildigin kadarını hergün yazarsan sevinirimBen ağır spor yapamıyorum bel fıtığı belde kayma bacağıma vuran ağrı var sizdede bağ kopması var yürüyüş yapıyorum cimnastik harfleride yapabilirim çok ağır olmayanlardan gülüm diğerleri yasaklandı ameliyat olmam lazım olamadım
Ay sen doktor musun gülüm ne güzel banada yapsan belimde kayma var fitil var
Yazarım gezegenfeza canım tabiKendini bilirsin zaten, zorlanmadan yapabildigin kadarını hergün yazarsan sevinirim
Sadece cuma gününü erken yazarsın, gerisi önemli deyilKızlar ben işten geç çıkıyorum ofis geç kapanıyor bir tek cumartesi erken kapanıyor pazar tatilim menümü sporumu geç yazarsam saat 10da yazıp sonra yemek yerim veya en iyisi
Bogünmüydü bilemedim ben kusura bakma yazarım bundan sonra tabi sporlarıSadece cuma gününü erken yazarsın, gerisi önemli deyil
Cuma liste yapıyorum, geçe kalmazsa sevinirim
Yarından itibarenBogünmüydü bilemedim ben kusura bakma yazarım bundan sonra tabi sporları
Abartmış olabilirim ekstra yediklerimi sayıyorum.Menümü yazıyorum.
08:30
2 hurma
Yarım altınbaşak
(Çantada olanları yiyebildim)
12:00
Yarım tabak yoğurtlu karnıbahar
Yarım dilim karabuğday ekmeği
15:00
3 ceviz
7 hurma
Yarım bardak süt
19:00
Yarım antrikot
Bol maydonozlu salata
Su 1.5 lt tamamlanacak.
Bugün 1 kadeh şarabım var biliyosunuz :)
Dışarı çıkıcaz abartmamaya çalışıcam.
Spor yok bugün
27
inşallah gidicem gülüm. Gidemememin sebebi hareket kısıtlılığıydı.O vakit sana 1 görev vermek zorunda kalacam, haftaya doktora gidip bizi bilgilendiriyorsun. Çok uzun sürdü, artık sebebini bilip tedavisini uygulama zamanı geçiyor
Yarında sporu abartırsın artıkAbartmış olabilirim ekstra yediklerimi sayıyorum.
2 kadeh oldu şarap
3 badem
2-3 avuç patlamış mısır
1 tabak çilek
1 bardak süt
Tmm canım, çok gençsin, inşallah kolay kilo verirsin
Iyi haberlerini bekliyoruz kaptanıminşallah gidicem gülüm. Gidemememin sebebi hareket kısıtlılığıydı.
Iyi haberlerini bekliyoruz kaptanım
Aaa olurmu sen divi kadavralarla ilgileniyor demedinmiydi ?Yok ne doktoru, ev hanımı kendisi
60 yaşında doktor olur o zamanAaa olurmu sen divi kadavralarla ilgileniyor demedinmiydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?