Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

gülüm 1 aya yakındır eve tıkılı kaldığımdan spor yok, evde adım atıyorum sadece.

menüye gelince, elim tam düzelmediğinden yemek yapamıyorum eşim ve çocuklar ne verirse onu yiyorum. düzgün menüm yok o yüzden yemek yapmaya başlayana kadar yazmamam daha doğru çünkü zaten hatalar bilerek oluyor mecburiyetten.
bir müddet muaf olayım. yasom7272 sana da cevap olsun kuzum.

anladım monicim inşallah herşey yoluna girer rahatsızlığın geçsinde hayırlısıyla

O vakit sana 1 görev vermek zorunda kalacam, haftaya doktora gidip bizi bilgilendiriyorsun. Çok uzun sürdü, artık sebebini bilip tedavisini uygulama zamanı geçiyor

Her zamanki gibi güzel bir menü afiyet olsun canım benim

Burda birinci ben oluyorum galiba pilatesten anladım bunu

Çok üzülme gülüm ya ben daha ilk günden ekmeği kaçırdım şimdi çok üzüldüm ama elden ne gelir yarın daha iyi yapıcam sende öyle yap üzülme sakin gülüm

Menüm
Sabah
2 küçük cıs
2 dilim siyah ekmek
2 dilim peynir
Yarım ayva
1 tabak salata

Akşam
Yarımdan fazla tavuk
2 avuç çekirdek
2 kaşık yoğurt

2 lt su
4 kupa siyah çay
1 kupa kahve
30 dakika bisiklet
Cız ne gülüm cızbız mı ne o yöreselmi

Ben yediklerini yazıyım ilk günümde
1.gün kilom 94,1 kilo
Kahvaltı 2 dilim ekmek, 2 kibrit kutusu beyaz peynir, 2 zeytin, çay şekersiz içtim ama
Sade türk kahvesi
Öğle 1 kase yoğurt, içine nane koydum
Akşam 1 tabak makarna yedim annem yoktu evde yemek yoktu makarna kalmış onu işittim geç gelince eve ne yapıcam ne yicem bilmiyorum böyle ne olacak, çay içtim şekersiz
5 bardak su içtim
Özel spor yapmadım ofiste gel git yürüdüğüm kadarıylan

Telefonuna adim sayar yüklersen gün içind e 6.000 den fazlasını spor sayarım

Ben ağır spor yapamıyorum bel fıtığı belde kayma bacağıma vuran ağrı var sizdede bağ kopması var yürüyüş yapıyorum cimnastik harfleride yapabilirim çok ağır olmayanlardan gülüm diğerleri yasaklandı ameliyat olmam lazım olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…