- 22 Mart 2015
- 12.025
- 33.437
- 598
- 53

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He benim yüzümden
Hatun kendinden küçükler apla demesin lakin 1 yaş büyük bile olunca abla diyecem diyorarkadaş bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Ben 43 yaşındayım 35 yaş altı rahatlıkla abla diyenilir yada ne isterkerse sıkıntı yok
Abla diyecegim bacım yok burda apla denem için en az bi 10 yaş büyüğüm olmalı![]()
Amin! teşekkür ederim hep beraber inşallahEfser ya bismillah diyete başladın rabbim utandirmasin kolayca kilo vermen dileğiyle.
venü verdimya yahu@Antepia27
@60kiloyum
@nellie01
@pamukprencess
yasom7272
@tintinn
@yahabibi
@Hannereyyan
aeben
fantastikaaa
Efser
@divinity
@94kilo
@zeyzey
Tek sarı kart: menü bildirip spor yapmayanlar
Çift sarı kart ikisinide yapmayanlar![]()
Desene bugun artı gelecekYok oda 2 gündür bildirmiyor
Yok kuzum hassasiyetim yok gelişi güzel sayı yazdım ne istersen diye bilim efserimDiğer takımdan ağız alışkanlığı ben 38 yaşındayım aramızda 5 yaş var.
Bende 40 laramerdiven dayayan biri olarak bu haysiyetten dolayı bundan sonra demeyeyim
![]()
Yine dengesiz olmuş be kuzum öğlen olmadan olmaz acıkırsın akşam yemeğinide erken yemişsin spor falan güzelBugünkü menüm
Sabah 08.30
Iki yumurta, peynir, zeytin, hindi füme, domates, salatalık, bir dilim ekmek
Y
Ara: kahve, mandalina
Aksam 16.30
Balık, salata
Su: iki litre
Spor: 19 bin adım
Başın sağolsun canım annenin mekanı cennet olsun Allah sanada sabır versin
Zeynepcim biz beraber büyüdük oğlumla 23 yaşında anne oldum şimdi oğlum 23 yaşında ve biz anne oğul arkadaş kardeş gibiyiz arada takılır bana kanki ne yapiyon diye bende hişt ben annenin derim geçende diyor hiç mühendis bey çay içer misin diye sormuyon baslarim senin muhendisligine dedim gulduk . Boyle iste rabbim olmayan hwrkese evlat nasip etsin olanlarında vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin.
Civcivken büyüttüğüm horozlari kesmişti annem onu demek istemiştim canım :)
Allah rahmet etsin canım, üzülmeni istemezdim. Kaç yaşında giderse gitsin anne her zaman erken gitmiştir. Martta ben annemi kaybedeli 3 sene olacak, hâlâ inanamiyorum. Hâlâ bana çok yeni kaybettim gibi geliyor. Rabbim mekanlarını cennet eylesin
İsminiz (İsteğe Bağlı ):Efser
Yaşınız :38 Aralık’ta 39
Boyunuz:1 68
Mesleginiz:Ev hanımı
Şu anda çalışıyomusunuz:hayır
Evli/bekar:evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 3 büyük kız 20 ,oğlum 14,küçük kız 7.5 yaşında.
Emziriyormusunuz:hayır
Yaşadığınız şehir:Malatya
Kilo alma hikayeniz :uzun bir hikaye buradaki arkadaşlarla az çok biliyorlar tekrar tekrar anlatıp hem sizi sıkmak hem kendimi üzmek istemiyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:öncelik sağlık tabii birazda estetik için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : kısaca spor yapmayı sevmiyorum![]()
Daha önce herhangi bir takımda yarıştını mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) uzun zaman önce sitede ilk zamanlarımda İsim değişiklği oldu. daha önce 7. Takımdan yarıştım ve mezün oldum
Şu anki kilonuz:94.7
Hedef kilonuz:öncelik 75daha sonra bunu aşağıya çekilebilirim
Beni etiketlersen bakabilirim fantastiğimBenimde tecrübeli ablalarımdan birinin koçluğuna ihtiyacım var. Bu şekilde menülerim arada kaynayıp gidiyor. Bir koç atayabilirmisiniz bana please![]()
pilavı görünce dedim saramın izin günü bugun afiyet olsun![]()