• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

He benim yüzümden :KK45:

Hatun kendinden küçükler apla demesin lakin 1 yaş büyük bile olunca abla diyecem diyor :KK45: arkadaş bu ne perhiz bu ne lahana turşusu:KK45::KK70:

Ben 43 yaşındayım 35 yaş altı rahatlıkla abla diyenilir yada ne isterkerse sıkıntı yok :KK45:

Abla diyecegim bacım yok burda apla denem için en az bi 10 yaş büyüğüm olmalı :KK68:

Diğer takımdan ağız alışkanlığı ben 38 yaşındayım aramızda 5 yaş var.
Bende 40 lara:KK53: merdiven dayayan biri olarak bu haysiyetten dolayı bundan sonra demeyeyim :KK60:

İsminiz (İsteğe Bağlı ):Efser
Yaşınız :38 Aralık’ta 39 :işsiz:
Boyunuz:1 68
Mesleginiz:Ev hanımı
Şu anda çalışıyomusunuz:hayır
Evli/bekar:evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 3 büyük kız 20 ,oğlum 14,küçük kız 7.5 yaşında.
Emziriyormusunuz:hayır
Yaşadığınız şehir:Malatya
Kilo alma hikayeniz :uzun bir hikaye buradaki arkadaşlarla az çok biliyorlar tekrar tekrar anlatıp hem sizi sıkmak hem kendimi üzmek istemiyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:öncelik sağlık tabii birazda estetik için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : kısaca spor yapmayı sevmiyorum :KK53: :KK70:
Daha önce herhangi bir takımda yarıştını mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) uzun zaman önce sitede ilk zamanlarımda İsim değişiklği oldu. daha önce 7. Takımdan yarıştım ve mezün oldum :KK36:
Şu anki kilonuz:94.7 :KK52:
Hedef kilonuz:öncelik 75 :KK8:daha sonra bunu aşağıya çekilebilirim

Son düzenleme:
Bugünkü menüm

Sabah 08.30
Iki yumurta, peynir, zeytin, hindi füme, domates, salatalık, bir dilim ekmek
Y
Ara: kahve, mandalina

Aksam 16.30
Balık, salata

Su: iki litre
Spor: 19 bin adım
Yine dengesiz olmuş be kuzum öğlen olmadan olmaz acıkırsın akşam yemeğinide erken yemişsin spor falan güzel

Başın sağolsun canım annenin mekanı cennet olsun Allah sanada sabır versin

sagolasin canim Allah razi olsun

Zeynepcim biz beraber büyüdük oğlumla 23 yaşında anne oldum şimdi oğlum 23 yaşında ve biz anne oğul arkadaş kardeş gibiyiz arada takılır bana kanki ne yapiyon diye bende hişt ben annenin derim geçende diyor hiç mühendis bey çay içer misin diye sormuyon baslarim senin muhendisligine dedim gulduk . Boyle iste rabbim olmayan hwrkese evlat nasip etsin olanlarında vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin.

Allah muhabbetinizi arttirsin bizde oyleydik annemle hatta ben isniyle hitap ederdim aramizda 17 yas var takilmazdi oyle seylere konusamayacagimiz hic bir koni ve birbirimize alinacagimiz hicbirsey yoktu. Allahim mekanini cennet etsin

Civcivken büyüttüğüm horozlari kesmişti annem onu demek istemiştim canım :)

:bicak:

Allah rahmet etsin canım, üzülmeni istemezdim. Kaç yaşında giderse gitsin anne her zaman erken gitmiştir. Martta ben annemi kaybedeli 3 sene olacak, hâlâ inanamiyorum. Hâlâ bana çok yeni kaybettim gibi geliyor. Rabbim mekanlarını cennet eylesin

Allah razi olsun canim dedigin gibi ne zaman olursa olsun hep erken olacakti.

İsminiz (İsteğe Bağlı ):Efser
Yaşınız :38 Aralık’ta 39 :işsiz:
Boyunuz:1 68
Mesleginiz:Ev hanımı
Şu anda çalışıyomusunuz:hayır
Evli/bekar:evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 3 büyük kız 20 ,oğlum 14,küçük kız 7.5 yaşında.
Emziriyormusunuz:hayır
Yaşadığınız şehir:Malatya
Kilo alma hikayeniz :uzun bir hikaye buradaki arkadaşlarla az çok biliyorlar tekrar tekrar anlatıp hem sizi sıkmak hem kendimi üzmek istemiyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:öncelik sağlık tabii birazda estetik için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : kısaca spor yapmayı sevmiyorum :KK53: :KK70:
Daha önce herhangi bir takımda yarıştını mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) uzun zaman önce sitede ilk zamanlarımda İsim değişiklği oldu. daha önce 7. Takımdan yarıştım ve mezün oldum :KK36:
Şu anki kilonuz:94.7 :KK52:
Hedef kilonuz:öncelik 75 :KK8:daha sonra bunu aşağıya çekilebilirim

Tekrardan hoşgeldin efser

Hanımlar saram için tefriciye duası okumak istiyoruz arkadaşları olarak, bebiş için malum arkadaşımızın bebiş hasreti büyük , biz duamızı edelim takdir rabbımdan.
ibadette ben sayıya karşı olsamda bu tefriciyede sayı bağlayıcı olmuş. neyse demem oku gönlünüzden kaç tane okumak geçiyorsa ( çevrenicede verebilirsiniz ). gezegenfeza gezegenfeza ya ÖZELDEN bildirin sayısını.
Rabbım sarama , hemşerim ssy ve saydin78 saydin78 bacılarıma bu duyguyu yaşatsın inşAllah:68:

Not: bu konuyunun gerisi özelde hallolsun lütfen buraya yazmayalım sonuçta dua topiği değil :68:

Gunaydin kizlar mutlu bi hafta olsun

Haftasonu menulerim ortada ancak tarti +200 gosterdi bana

Cuma 75.7
Bugun:75.9
2 gundur wc gidemiyorum ina bagliyorum bunu o nedenle bugun kahvaltida domatesime zeytinyagi dokecegim iyi gelecegini düşünüyorum.

Bu arada dogumdan sonra 15 kilo verdim ama bu aralarda durdu bi kac haftadir pek veremiyorum emzirdigim icinde metobolizmami sarsacak biseyler yapamiyorum

Benimde tecrübeli ablalarımdan birinin koçluğuna ihtiyacım var. Bu şekilde menülerim arada kaynayıp gidiyor. Bir koç atayabilirmisiniz bana please:dua:
Beni etiketlersen bakabilirim fantastiğim :19:

Genelde tüm menülere bakıyorum ama yogunluktan bazan menüleri bırak takımı bile okuyamıyorum :74:

Back
X