Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımlar saram için tefriciye duası okumak istiyoruz arkadaşları olarak, bebiş için malum arkadaşımızın bebiş hasreti büyük , biz duamızı edelim takdir rabbımdan.
ibadette ben sayıya karşı olsamda bu tefriciyede sayı bağlayıcı olmuş. neyse demem oku gönlünüzden kaç tane okumak geçiyorsa ( çevrenicede verebilirsiniz ).gezegenfeza ya ÖZELDEN bildirin sayısını.
Rabbım sarama , hemşerim ssy ve @saydin78 bacılarıma bu duyguyu yaşatsın inşAllah
Not: bu konuyunun gerisi özelde hallolsun lütfen buraya yazmayalım sonuçta dua topiği değil![]()
Niye sayilmiyorki, ben isteyken sadece 1 saat oturuyorum, ozaman 7 saat yuruyusmu yaziyimTatlım artık adım sayısını saymıyoruz.
Bundan sonra en az 20 dakika yürüyüşün olsun. Inanki kurtarmıyor zehracim, kurtarsa dükkan senin
![]()
Saol ablacım etiketlerim bundan sonra...Beni etiketlersen bakabilirim fantastiğim
Genelde tüm menülere bakıyorum ama yogunluktan bazan menüleri bırak takımı bile okuyamıyorum![]()
çok doğru canım herşeyin başı sağlık gerisi bir şekilde halloluyor rabbim huzur sağlık versin herkese
merhaba ben durumu kacirdim sanirim ama yasanan her ne olursa olsun hersy geride kaliyor geride kalmayan tek sey hissettiklerimiz onlarda zamanla azaliyor o nedenle Allahim en sevdiklerimize saglik versin gerisi bos gercekten
Suyu unutmuşum 2lt küsür ölçemedim.Tinimini hanım, su ve spor nerde.birde pazarlık yapıyor üstüme gelmeyin diye
Sayılmıyormuşş@Antepia27
@60kiloyum
@nellie01
@pamukprencess
@yasom7272
tintinn
@yahabibi
@Hannereyyan
@aeben
fantastikaaa
Efser
@divinity
@94kilo
@zeyzey
Tek sarı kart: menü bildirip spor yapmayanlar
Çift sarı kart ikisinide yapmayanlar![]()
bunu yeni gördüm ,tam benim başlangıç kilom,boyu da yakın,yaşı da yakın gibi,ben de böyle olabilir miyim acaba
Yok kuzum hassasiyetim yok gelişi güzel sayı yazdım ne istersen diye bilim efserim![]()
Hoşbuldum
sagolasin canim Allah razi olsun
Allah muhabbetinizi arttirsin bizde oyleydik annemle hatta ben isniyle hitap ederdim aramizda 17 yas var takilmazdi oyle seylere konusamayacagimiz hic bir koni ve birbirimize alinacagimiz hicbirsey yoktu. Allahim mekanini cennet etsin
Allah razi olsun canim dedigin gibi ne zaman olursa olsun hep erken olacakti.
Tekrardan hoşgeldin efser