• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hanımlar saram için tefriciye duası okumak istiyoruz arkadaşları olarak, bebiş için malum arkadaşımızın bebiş hasreti büyük , biz duamızı edelim takdir rabbımdan.
ibadette ben sayıya karşı olsamda bu tefriciyede sayı bağlayıcı olmuş. neyse demem oku gönlünüzden kaç tane okumak geçiyorsa ( çevrenicede verebilirsiniz ). gezegenfeza gezegenfeza ya ÖZELDEN bildirin sayısını.
Rabbım sarama , hemşerim ssy ve @saydin78 bacılarıma bu duyguyu yaşatsın inşAllah:KK68:

Not: bu konuyunun gerisi özelde hallolsun lütfen buraya yazmayalım sonuçta dua topiği değil :KK68:

hepiniz o kadar iyisiniz ki çok teşekkür ederim çok duygulandım bu iyiliğinizi ben nasıl öderim hepiniz hakkınızı helal edin

Allahım hepinizden razı olsun

merhaba ben durumu kacirdim sanirim ama yasanan her ne olursa olsun hersy geride kaliyor geride kalmayan tek sey hissettiklerimiz onlarda zamanla azaliyor o nedenle Allahim en sevdiklerimize saglik versin gerisi bos gercekten
çok doğru canım herşeyin başı sağlık gerisi bir şekilde halloluyor rabbim huzur sağlık versin herkese:KK200:
bu arada anne babasını kaybeden arkadaşlar okudum ama alıntılayamadım başınız sağolsun mekanları cennet olsun,sağ olanlara iyi bakalım kıymetlerini bilelim, evlatlarımızın vatanına ve ailesine hayırlı olmasını nasip etsin rabbim,evlet hasreti çeken bacılara da en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatları nasip etsin:anneadayı:
gezegenfeza gezegenfeza canım istediğin şekilde hitap et,benden 5-6 yaş küçük arkadaşlarım adımla hitap eder mutlu oluyorum kendimi daha genç hissediyorum :KK48:
yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz kızlar herkes ayrı bir renk her gelen renk katıyor takıma:KK54:

günaydın iyi haftalar olsun herkese
kilom aynı kaptanım moni moni

özlemim etrafımızda o kadar gereksiz insan varki ve en kötüsüde o gereksiz insanlara sürekli katlanmak zorunda olmak en iyisi umursamamak takmamak ama oda olmuyor biliyorum kendimden biliyorum başkasını teselli etmek kolayda kendine gelince uygulaması hiç kolay olmuyor ama akıl ve ruh sağlığımız için bu tür insanlardan mümkün olduğunca uzak olmak gerekiyor Allahım bu insanlardan korusun bizi

neyse senide tanımadan sevdim biliyomusun Allahım içine ferahlık versin kötü insanları senden uzak etsin :KK200:

sagolasin canim Allah razi olsun

Allah muhabbetinizi arttirsin bizde oyleydik annemle hatta ben isniyle hitap ederdim aramizda 17 yas var takilmazdi oyle seylere konusamayacagimiz hic bir koni ve birbirimize alinacagimiz hicbirsey yoktu. Allahim mekanini cennet etsin

:bicak:

Allah razi olsun canim dedigin gibi ne zaman olursa olsun hep erken olacakti.

Tekrardan hoşgeldin efser
Hoşbuldum :KK36:

Yaşınız :26
Boyunuz:162
Şu anda çalışıyomusunuz:evet
Evli/bekar:evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 çocuk 3 yaşında
Emziriyormusunuz:hayır
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:kendimi daha iyi hissetmek için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :ikizler burcuyum:emir_bebek:

Daha önce herhangi bir takımda yarıştını mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?):yarıştım fakat izine ayrıldım.kullanıcı adı değiştim ,eskisini hatırlamıyorum.
Şu anki kilonuz:56.7
Hedef kilonuz:50

hoşbulduk o zaman.disiplinli olurmuyum bılmıyorum ama genel olarak anlatayım
genellıkle her sabah kalkar kalkmaz bir bardak su,hazırlanana kadar yeşilçayım demlenır aç karnına içerim.bır haş yumurta yerım.beyaz ekmek tuketımım yok.buğday ekmeği yerım fakat oda bır dılım etmez..öğlen ve akşam yemeği abartıyorum ve bırde akşam çayı malumunuz.kendımı bu öğünlerde frenleyemıyorum.cumartesı- pazarı saymıyorum zaten.ama reçel yada bal yediğimde akşamında tatlı yemem.tatlıda kendımı frenlerım dengeyı sağlıyorum..pılav yemıyorum ama bulgur ve makarna uçuruyorum.her gün mutlaka 3 ltre suyumu içerim.bır aylık spora uyelğim vardı bıttı tekrardan yazılmayı düşünuyorum.yavaş ve etkılı kılo vermek ıstıyorum.3 ayda vermeyı hedeflıyorum.hayırlısı olsun o zaman:KK69::spor:

Back
X