• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yaşınız :26
Boyunuz:162
Şu anda çalışıyomusunuz:evet
Evli/bekar:evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 çocuk 3 yaşında
Emziriyormusunuz:hayır
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:kendimi daha iyi hissetmek için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :ikizler burcuyum:emir_bebek:

Daha önce herhangi bir takımda yarıştını mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?):yarıştım fakat izine ayrıldım.kullanıcı adı değiştim ,eskisini hatırlamıyorum.
Şu anki kilonuz:56.7
Hedef kilonuz:50

hoşbulduk o zaman.disiplinli olurmuyum bılmıyorum ama genel olarak anlatayım
genellıkle her sabah kalkar kalkmaz bir bardak su,hazırlanana kadar yeşilçayım demlenır aç karnına içerim.bır haş yumurta yerım.beyaz ekmek tuketımım yok.buğday ekmeği yerım fakat oda bır dılım etmez..öğlen ve akşam yemeği abartıyorum ve bırde akşam çayı malumunuz.kendımı bu öğünlerde frenleyemıyorum.cumartesı- pazarı saymıyorum zaten.ama reçel yada bal yediğimde akşamında tatlı yemem.tatlıda kendımı frenlerım dengeyı sağlıyorum..pılav yemıyorum ama bulgur ve makarna uçuruyorum.her gün mutlaka 3 ltre suyumu içerim.bır aylık spora uyelğim vardı bıttı tekrardan yazılmayı düşünuyorum.yavaş ve etkılı kılo vermek ıstıyorum.3 ayda vermeyı hedeflıyorum.hayırlısı olsun o zaman:KK69::spor:
Hoşgeldin canım. Yaşlarımız da kilolarımızda yakın birbirine.
Bende 27 yaşındayım.

Günaydın herkese. Haftasonu çok yoğunum pek gelemedim. Havalar soğudu ya çocuklar hasta oldu.bi de inatcilar ne bişey yedirebiliyorum ne bitki çayı şurup icirebiliyorum. Inşallah daha da ilerlemez.Rabbim bütün hastalara şifa versin Kilom
Cuma 79.7
Pazartesi 80.0
Kaçırdığım tek şey 2 ser kare yüzde 60 bitter oldu o da malum gundeyim etkilemez diye düşünmüştüm. Neyse gider inşallah.

Günaydın herkese. Haftasonu çok yoğunum pek gelemedim. Havalar soğudu ya çocuklar hasta oldu.bi de inatcilar ne bişey yedirebiliyorum ne bitki çayı şurup icirebiliyorum. Inşallah daha da ilerlemez.Rabbim bütün hastalara şifa versin Kilom
Cuma 79.7
Pazartesi 80.0
Kaçırdığım tek şey 2 ser kare yüzde 60 bitter oldu o da malum gundeyim etkilemez diye düşünmüştüm. Neyse gider inşallah.
Geçmiş olsun

fırsat bulmuşken dünkü menümü yazayım
11.11.2018
sabah:
kendi yaptığım sucuklardan yumurta yaptım ben yumurtasından yedim
peynir 1kk 5 zeytin 1 dilim tb ekmek
ara:
sade türk kahvesi 1 yk kuru üzüm
Öğle yok misafir bastı aniden evi toparlamakla geçti
akşam:
1.5 kepçe tarhana çorbası
2 lahana sarma
2 lt su

Gunaydin kizlar, hala cok uykum var :uykucu:
Gunaydin
hah işte böyle arada uğra yahu.iki kilo icin söz veremem ama elimden geleni yapıcam koçum..

:)) o replik benimdi ama..ben çok kullanırim hele ki isime gelmeyen bir sey olursa "ben yaşlı ve hasta bir kadınım" derim hep :))

cok güzel menü kuzum.hep böyle devam et..

olsun seneye birlikte katılırız insallah monişim.geçen sene de iyiydi ama bu sene hava daha güzeldi müthiş keyifli geçti iyi ki katılmışim..

o zaman apla diyelim gezegenim olma mı?

ayy diyene bak, duy da inanmayın..

beni cağırsaydın gelirdim be yasom :) hep yanlıs insanları çağırıyorsun ..
Valla mi?Bende gunluk hayatta cok kullanirim.Iyiki de hasta ve yasli kadisin,ondan mi oglunu esin zannediyorlar diyorlar

pazartesi%2Bmesaji%2Bresim.png

fırsat bulmuşken dünkü menümü yazayım
11.11.2018
sabah:
kendi yaptığım sucuklardan yumurta yaptım ben yumurtasından yedim
peynir 1kk 5 zeytin 1 dilim tb ekmek
ara:
sade türk kahvesi 1 yk kuru üzüm
Öğle yok misafir bastı aniden evi toparlamakla geçti
akşam:
1.5 kepçe tarhana çorbası
2 lahana sarma
2 lt su

çok sağlıksız ve az bir beslenme olmuş canım sabah yumurta yiyeceksen haşlaman daha iyi olur ayrıca yanına yeşillik eklersen metabolizmanıda hızlandırmış olursun öğün atlamak doğru değil ama mecburi bir durum olmuş dün akşamına gelince tarhana çorbası karbonhidrat ağırlıklıdır sarmada öyle çorbanın yanına bir tabak salata yesen hem daha çok doyar hemde kan şekerinde oynamalara mahal vermemiş olurdun :KK39:

:KK5:PAZARTESİ TARTISI :KK5:
CUMA/PAZARTESİ

moni moni 95,0>>95

Zre_ Zre_ 91,5>>91,1
@evinizinmimari73,0>>?
sara_28 sara_28 85,0>>84,5

Aylin42Konya Aylin42Konya 66,0>>?
@Antepia27102,1>>?
yasom7272 yasom7272 66,5>>?
Pamukprncess Pamukprncess 62,0>>?
@ozlemkartal96,9>>96,9
obezzto obezzto 83,7>>?