Hayırlı akşamlar kızlar
Bugünki Menüm
Sabah
iki dilim Ananas 1 kase tavuk salata
Oglen
iki parça tavuk ananas
Aksam
Yoğurtlu ıspanak iki parça tavuk bol salata ananas
Acıkırsam ananas yada bir kase yoğurt yerim
2 lt su
Şu içmeye devam
1 saat yürüyüş
aeben gezegenfeza
Hb canim mesai bitimine doğru acil vaka geldi eve biraz geç geldim gezegenim sonrada yemek yiyip duamı bitirdim sukur şimdide tv karşısında film izliyom ve bisiklet çeviriyorum aile arasında diye film var izlemeyen izlesin.Yasom gelmiş, hoş gelmiş
Hb canim mesai bitimine doğru acil vaka geldi eve biraz geç geldim gezegenim sonrada yemek yiyip duamı bitirdim sukur şimdide tv karşısında film izliyom ve bisiklet çeviriyorum aile arasında diye film var izlemeyen izlesin.
Gunaydin herkese
listeye girmesen bile takıma gel canım. menü paylaş sohbet et. en azından dengede tutarsın kilonu.Kbakmayin gelemedim gelemiyorumda gece ayri gunduz ayri sorun yasiyoruz hafta ici olmasindan dolayi esim sadece aksamlari yardimci olabiliyor oda Ali o kadar huysuzki 2 kisi bile bisey yapamıyoruz dun rotavirusu asisi yaptirdik dahada beter oldu.artii bayilacak duruma geldim bittim tukendim aksam emzirip sansima uyudu bende yatak odasinda uyudum esim sadece emzirmeye getirdi uykumu aldim ama o bas agrim gecmedi bunada şükür diyorum. Bugun cocukluk arkadasim gelecek bana yardimci olmaya biraz daha nefes alabilirim insallah.
moni gezegenfeza deneme surecindeyim zaten katilim saglayamazsam listeye girmem kizlar.Bu tempodada kac kahveyle ayakta durmaya calistigimi hatirlayamiyorum bile. Belkide daha buralara donme zamani gelmemiştir aslinda ben hazirim ama benimki musade etmiyor buna. yinede deneme surecine devam edeyim belki toparlarda bende kendime vakit ayirabilirim.
ben bir de regl öncesiyim ondan. wc de yok 2 gündür. kuru yedim. inşallah sabaha olur. ama durum bu hafta parlak değil.aramıza hoşgeldin fulyacım :)) mevsimsel bir şey geçecek insallah..vücut kış geldiği için yağ depolamak istiyor biz yaratılış tersine vermeye çalışıyoruz.tersine yüzen balık gibiyiz ama sebat eden kazanacak :)
Her zamanki gibi süper canımMenümü yazayım
Sabah
İki haşlanmış yumurta
Bir domates bir salatalık
10 tane zeytin
Bir dilim süzme peynir
Bir yeşil biber
Bir fincan yeşil çay
Öğle
Bir porsiyon et döner
Bir kepçe ezo gelin çorbası
Salata
İki kaşık sarımsaklı yoğurtlu semizotu
Ara
Bir fincan sade türk kahvesi
Üç tane kuru kayısı
10 tane çiğ badem
Akşam
Bir tabak reyhanlı yeşil mercimekli nohut çorbası
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu semizotu
Salata
Su 2 litre spor 15 dakika yürüyüş
gezegenfeza Antepia27 yasom7272 aeben
Ekran alıntısı yaptım, boş zamanımda bakarım. Film mi, dizimiHb canim mesai bitimine doğru acil vaka geldi eve biraz geç geldim gezegenim sonrada yemek yiyip duamı bitirdim sukur şimdide tv karşısında film izliyom ve bisiklet çeviriyorum aile arasında diye film var izlemeyen izlesin.
Hayır kuzum, zaten izinli üyesin kilona inmeden de giremiyorsun. Baştan da dediğim gibi sabır canım, listede olman çok uzun da sürebilir.Yarın ben listede olacam mi kaptanim
Olmaz, vereceğiz, ucunda davşanlar varlisteye girmesen bile takıma gel canım. menü paylaş sohbet et. en azından dengede tutarsın kilonu.
ben bir de regl öncesiyim ondan. wc de yok 2 gündür. kuru yedim. inşallah sabaha olur. ama durum bu hafta parlak değil.
Bende izledim saracim ama bidaha izlemek istiyorum gülmeye ihtiyacımız varYasom o filmi sinemada izlemiştim gülme garantili stres atma garantili
Film cani. Internette hiç düşmedi o yuzden bidaha izliyorumEkran alıntısı yaptım, boş zamanımda bakarım. Film mi, dizimi
Bende izledim saracim ama bidaha izlemek istiyorum gülmeye ihtiyacımız var
Az kaldi cnm benim az daha sabırEvet evimde olsam bende izlerdim ama burda bir zamanlar çukurova dizisini izliyorlar
Olmaz, vereceğiz, ucunda davşanlar var
Az kaldi cnm benim az daha sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?