Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

çıkaramadıklarınızıda kaale almayın

bebişine geçmiş olsun canım
menüne gelince akşam gofret olmasa ve meyvanın yanına süt yada yoğurt yesen çok daha güzel olurdu

sagol canim inan yeme konusuna odaklanamadim

Akşam bişey yememissin canım acıkmadin mi güzel menü afiyet olsun

yeme olayina oek odaklanamadim canim

Allah kolaylık versin canim

sagolasim canim

senmi üşüttün acaba zeynebim çoçuk gazlandı emziriyon demi?

emziriyorum ama usutumedim aslinda cokda dikkqt ediyorum usutumemeye ama gazindan sanirim zor zamanlar gecirtti bize ablacim

Tmm canım, bebekte sende ıyi ol, müsait olunca daha çok uğrarsın. Geçmiş olsun

cok sagol canim daha iyi olacak insallah

3 aylik canim.
dusuncelerin icin tesekkur ederim herkesin fikri cok onemli benim icin

Belki oglunun sancısı vardır. Rezene cayi icir bol bol karnina masah yap Kaç aylık Allah yardimaçın olsun.

canim sabah aksam 2 ser kasik rezene anason kimyon karisimi cay veriyorum kalaninida kendim iciyorum ama alttan cikarmada yine zorluyor kendini

listeye girmesen bile takıma gel canım. menü paylaş sohbet et. en azından dengede tutarsın kilonu.

ben bir de regl öncesiyim ondan. wc de yok 2 gündür. kuru yedim. inşallah sabaha olur. ama durum bu hafta parlak değil.

ara ara gelince sohbete dahilde olamiyorum canim ancak varsa yorumlara dönüyorum gecmisi okuyup benim bisiler yazmam lazimki sohbet ortami dogsun onuda benim minik boyle olunca yapamiyorum biraz toparladi bugun sanki ama bakalim

Tekrardan merhaba kizlar
Bebegim.biraz olsun duzeldi gibi yine uğraştırıyor tabi ama şükür diyorum.
ben normaldede aksam gec yiyen ne bilim oyle surekli aburcubur yiyen biri degilim ama duzensizlik olunca ne yiyorum ne iciyorum bilemiyorum. bazen oglen hic biaey yemiyorum aksam sadece corba iciyorum falan.emzirdigim icin ekstra dikkat etmem gerekiyor biliyorum elimden gelenide yapmaya calisiyorum o yuzden

Sara, aylın, efser, yasom hepinizi tebrik ederim,
Sagol canim benim.Sizlerin sayesinde 82 kilodan bu kiloya dustum.18 kilo vermisim.
Kilo almisin diyende var,vermisin diyende var.60 kilo halimi gorenler hep kilo almisin diyorlar.82 kilolu halimi gorenler de şok oluyorlar.Nasil zayiflamişsin,ne guzel olmusun diyorlar.Motiveniz ve desteginiz icin hepinize cok tsk ederim

Sabah ananas yedim öğlen tavuk salata akşamda ispanak yoğurt yemeyi düşünüyorum tavukta var yemekten sonrada ananas
Hmm ispanak ananas yogurt bayilirim bende borgun yapayim boyle bi menu. Ben bu hafta ici maydanoz limon taze nane suyu ictim buda cok etkili bende, ve suana kadar icebildigim tek detox suyu

bu ne böyle veda konuşması gibi olmuş mezun olunca gidecekmisin burayı bizi bırakacakmısın ben sana çok alışmıştım kaç gündür sohbetede katılmıyorsun anlıyorum yoğunsun ama bizi unutmanıda istemiyorum

Günaydın kızlar onceliklö kilo veren herkesi tebrik ederim nice eksiler gorun inşaallahbu arada benim kilomda 70.3 geldi hesap yapamadım cunku cok heyecanliyihve sizden dua istiyorum Sabah gebelik testi yaptim ve pozitif cikti hastaneye gidip geldim diger gebeliklerim kotu sonuclandi hep lutfen dua edin benim için bu arada hayirli cumalar

***10. Takım 596. ETAP ***

Moni(95,0///%)
zhre_ (91,5///% )
evinizinmimari(73,0///% )İzinli.
Sara_28(85,0///% )
Aylin42konya(66.0///% )
Antepia27 (102,1///% )
Yasom7272(66,5///% )
Pamukprncess(62,0///% )
ozlemkartal(96,9///% )
Obezzto(83,7///% )
60kiloyum(79,8///% )

10. Takım Ortalaması : %

10. Takım, takım içi üyeler

Gitsinkilolar01(79,7)570. Etapta 79,3 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye. (b.kilosu:81 h:65)
ya habibi(96,0/)b593. etapta 95,3 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye.
nellie01(73,7)585. etapta bildirimsiz 71,2 kg ile izne ayrılan üye.
hannereyyan(71,0)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk:74 h:60
tintinn(57,3)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk:62 h:53
heyanet(79,0/)bYeni üye, bt: 05.11.2018 bk:79 h:65
zey zey(/75,0)bMezun üye.(yu_zey eski k.adı)h:65
Kerdem(67,9)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk:68 h:57
fantastikaaa(99,0/)bYeni üye, bt: 07.11.2018 bk:99 h:69
efser(95,1)Mezun üye.

Kilosunu mezuniyette koruyamayan hatun kişiler :)

aeben(69,2)
gezegenfeza(72,7)
divinity(69,8)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…