- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Günaydın 10.takım
Herkese mutlu bir cuma diliyorum..
Kendinizden daha kıymetli kimse yok, bunu bilin ve başka insanların sizi üzmesine, moralinizi bozmasına asla ve asla izin vermeyin.gerekiyorsa hayatınızdan çıkarın ve yolunuza devam edin..
Bu da benim cuma mesajım
Allah ım, ne kadar psikolojik baskı yapmışsın bana, senden artı bekliyordum. Resmen sağ gösterip sol gözümü şişirdin.
Teşekkür ederimWaaaaaaww supersin efsercim tebrik ederim
bebişine geçmiş olsun canım
menüne gelince akşam gofret olmasa ve meyvanın yanına süt yada yoğurt yesen çok daha güzel olurdu
Akşam bişey yememissin canım acıkmadin mi güzel menü afiyet olsun
Allah kolaylık versin canim
senmi üşüttün acaba zeynebim çoçuk gazlandı emziriyon demi?
Tmm canım, bebekte sende ıyi ol, müsait olunca daha çok uğrarsın. Geçmiş olsun
Ne durumda olduğunu tahmin etmem o kadar zor degil canımkaç aylıktı bebeğin orayı kaçırmışım ama şu süreci biraz daha keyifli geçirmen için takıma girmeyi ertelemeni tavsiye ederim.burada olduğunda dogal olarak kendinden bir beklentiye gireceksin e takıma karşı da sorumlulugun var bu sende strese yol açar ki şu an zaten stresli bir dönemdesin artı hem stres hem de diet emziriyorsan süt üretimini olumsuz etkiliyebilir..yine de sen bilirsin tabii ki ben sadece fikrimi söyledim
Belki oglunun sancısı vardır. Rezene cayi icir bol bol karnina masah yap Kaç aylık Allah yardimaçın olsun.
listeye girmesen bile takıma gel canım. menü paylaş sohbet et. en azından dengede tutarsın kilonu.
ben bir de regl öncesiyim ondan. wc de yok 2 gündür. kuru yedim. inşallah sabaha olur. ama durum bu hafta parlak değil.
Sagol canim benim.Sizlerin sayesinde 82 kilodan bu kiloya dustum.18 kilo vermisim.Sara, aylın, efser, yasom hepinizi tebrik ederim,
Kilom sabit kaptanimmoni
Bende kilomu bildireyim
Cuma : 66.0
Bugun : 63.9
Fark : 2.1
Yuzde : 3.18
Merhaba
Gecen hafta:75.7
Bugun:75.5
Fark:200 gram
Yüzde:0.26
Gecen Cuma: 91.5
Suanki kilom: 89.8
%1.8
Fark: -1.7 kg
Hedefimi tutturamasamda 80liyim artikkkkkkk
moni
Hmm ispanak ananas yogurt bayilirim bende borgun yapayim boyle bi menu. Ben bu hafta ici maydanoz limon taze nane suyu ictim buda cok etkili bende, ve suana kadar icebildigim tek detox suyuSabah ananas yedim öğlen tavuk salata akşamda ispanak yoğurt yemeyi düşünüyorum tavukta var yemekten sonrada ananas
Sagol canim benim.Sizlerin sayesinde 82 kilodan bu kiloya dustum.18 kilo vermisim.
Kilo almisin diyende var,vermisin diyende var.60 kilo halimi gorenler hep kilo almisin diyorlar.82 kilolu halimi gorenler de şok oluyorlar.Nasil zayiflamişsin,ne guzel olmusun diyorlar.Motiveniz ve desteginiz icin hepinize cok tsk ederim
TeşekkürlerSara, aylın, efser, yasom hepinizi tebrik ederim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?