Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırlı olsun canım, rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Maşallah ablacim takir takir verdin kiloları ben de şu son zamanına şahidim darısı bizim başımıza.

Yazdigimi tekrar okudum da gercekten veda konusmasi gibi olmus
Yok be saraam gider miyim hic.Herkes yogun biliyorum bir tek ben degilim.Ama kurallara uyamayinca mahcup oluyorum.2 gundur menumu bile yazamiyorum.Aksam yatinca yazayim diyorum,bir iki msj okuyorum sabah yatak da tel ariyorum
Sirf bu yuzden mezun olmak istiyorum.Siz bana bagimlilik yaptiniz

Maşallah ablacim takir takir verdin kiloları ben de şu son zamanına şahidim darısı bizim başımıza.
Sagol canim benim.Sen yeni katilinca son zamana denk geldi.Insallah hepiniz istediginiz kiloya ulasacaksiniz.Ben inaniyorum.Biliyorsunuz ki inanmak basarmanin yarisidir

herkese iyi günler diliyorum,kaptanım o kadar yoğunum ve sinir bozucu şeylerle uğraşıyorum ki dağıldım gittim resmen,burada sıkıntılarımla sizi de üzmek istemiyorum,elbet toparlanacak ama ne zaman,çok çok üzgünüm listeye de zarar veriyorum,bunun hal çaresi nedir bilmiyorum,izin hakkım varsa onu mu kullansam,gerçekten çok üzgünüm moni
kilom 96,7

Zehracim supersin tebrik ederim canim.
Bu hafta insallah butun dereceler bizim olacak.Silip supurecegiz.Durum onu gosteriyor
Ay sabahtan beri gözüm takımda bakıp bakıp çıkıyorum. Kilo veren herkesi çok çok tebrik ederim. Hadi bakalım hem bireysel hem takım olarak dereceler gelsin inşallah.

Ay sabahtan beri gözüm takımda bakıp bakıp çıkıyorum. Kilo veren herkesi çok çok tebrik ederim. Hadi bakalım hem bireysel hem takım olarak dereceler gelsin inşallah.
Ayni bende bakip bakip cikiyorim.Cok merak ediyorum.Insallah butun dereceler bizim olacak

Tebrik ederim canım, sağlıkla kucağına alırsın umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…