- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
Zehracim supersin tebrik ederim canim.Gecen Cuma: 91.5
Suanki kilom: 89.8
%1.8
Fark: -1.7 kg
Hedefimi tutturamasamda 80liyim artikkkkkkk
moni
şu anda kaç kilosun
Tebrik ederim canım maşallah sana
Tebrik ederim canım
Hayırlı olsun canım, rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Günaydın kızlar onceliklö kilo veren herkesi tebrik ederim nice eksiler gorun inşaallahbu arada benim kilomda 70.3 geldi hesap yapamadım cunku cok heyecanliyihve sizden dua istiyorum Sabah gebelik testi yaptim ve pozitif cikti hastaneye gidip geldim diger gebeliklerim kotu sonuclandi hep lutfen dua edin benim için bu arada hayirli cumalar
Maşallah ablacim takir takir verdin kiloları ben de şu son zamanına şahidim darısı bizim başımıza.Sagol canim benim.Sizlerin sayesinde 82 kilodan bu kiloya dustum.18 kilo vermisim.
Kilo almisin diyende var,vermisin diyende var.60 kilo halimi gorenler hep kilo almisin diyorlar.82 kilolu halimi gorenler de şok oluyorlar.Nasil zayiflamişsin,ne guzel olmusun diyorlar.Motiveniz ve desteginiz icin hepinize cok tsk ederim
Yazdigimi tekrar okudum da gercekten veda konusmasi gibi olmusbu ne böyle veda konuşması gibi olmuş mezun olunca gidecekmisin burayı bizi bırakacakmısın ben sana çok alışmıştım kaç gündür sohbetede katılmıyorsun anlıyorum yoğunsun ama bizi unutmanıda istemiyorum
Eminmisin yasom mezun olmak istediğine
Süper tebrik ederim
Sagol canim benim.Sen yeni katilinca son zamana denk geldi.Insallah hepiniz istediginiz kiloya ulasacaksiniz.Ben inaniyorum.Biliyorsunuz ki inanmak basarmanin yarisidirMaşallah ablacim takir takir verdin kiloları ben de şu son zamanına şahidim darısı bizim başımıza.
Ay sabahtan beri gözüm takımda bakıp bakıp çıkıyorum. Kilo veren herkesi çok çok tebrik ederim. Hadi bakalım hem bireysel hem takım olarak dereceler gelsin inşallah.Zehracim supersin tebrik ederim canim.
Bu hafta insallah butun dereceler bizim olacak.Silip supurecegiz.Durum onu gosteriyor
Tebrikler saram harikasınbende kilomu bildireyim
Geçen hafta : 85,0
Bugün : 83,0
Fark : -2 Kğ
yüzde : 2,35
hedefim 82 kiloydu tutturamadım ama sağlık olsun önümüzdeki maçlara bakacaz artık
@gezegenfezamoni
Teşekkür ederimSüper tebrik ederim
Güzel bir sonuç tebrikler canımgünaydın herkese
geçen hafta 68
bugün 66.9
fark 1.1 kilo
Ayni bende bakip bakip cikiyorim.Cok merak ediyorum.Insallah butun dereceler bizim olacakAy sabahtan beri gözüm takımda bakıp bakıp çıkıyorum. Kilo veren herkesi çok çok tebrik ederim. Hadi bakalım hem bireysel hem takım olarak dereceler gelsin inşallah.
İnsaaİnşa cok aminHayırlı olsun canım, rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Süpersin aylinimBende kilomu bildireyim
Cuma : 66.0
Bugun : 63.9
Fark : 2.1
Yuzde : 3.18
Tebrik ederim canım, sağlıkla kucağına alırsın umarımGünaydın kızlar onceliklö kilo veren herkesi tebrik ederim nice eksiler gorun inşaallahbu arada benim kilomda 70.3 geldi hesap yapamadım cunku cok heyecanliyihve sizden dua istiyorum Sabah gebelik testi yaptim ve pozitif cikti hastaneye gidip geldim diger gebeliklerim kotu sonuclandi hep lutfen dua edin benim için bu arada hayirli cumalar
Canım listeye girdiğin süre 2 ayı doldurmadığı için izne ayrılamıyorsun. Lütfen azami dikkat ederek kilo vermeye çalış.moni kaptanım geçen hafta 62.0
Bu hafta 62.2 +200 Grtoparlanana kadar izne ayrılmak istiyorum bir hafta olsun kaptan
Zehram 8 ler gelmiş harikasınGecen Cuma: 91.5
Suanki kilom: 89.8
%1.8
Fark: -1.7 kg
Hedefimi tutturamasamda 80liyim artikkkkkkk
moni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?