- 6 Aralık 2017
- 1.531
- 3.994
- 133
- 34
Tebrikler canım, çok sevindimGecen Cuma: 91.5
Suanki kilom: 89.8
%1.8
Fark: -1.7 kg
Hedefimi tutturamasamda 80liyim artikkkkkkk
moni
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin canım, sağlıcakla kucağına bebek versin inşallahGünaydın kızlar onceliklö kilo veren herkesi tebrik ederim nice eksiler gorun inşaallahbu arada benim kilomda 70.3 geldi hesap yapamadım cunku cok heyecanliyihve sizden dua istiyorum Sabah gebelik testi yaptim ve pozitif cikti hastaneye gidip geldim diger gebeliklerim kotu sonuclandi hep lutfen dua edin benim için bu arada hayirli cumalar
Amin inşallahAllah hakkında hayırlısını nasip etsin canım, sağlıcakla kucağına bebek versin inşallah
Allah razı olsun teşekkür ederimTebrik ederim canım, sağlıkla kucağına alırsın umarım
Günaydın kızlar onceliklö kilo veren herkesi tebrik ederim nice eksiler gorun inşaallahbu arada benim kilomda 70.3 geldi hesap yapamadım cunku cok heyecanliyihve sizden dua istiyorum Sabah gebelik testi yaptim ve pozitif cikti hastaneye gidip geldim diger gebeliklerim kotu sonuclandi hep lutfen dua edin benim için bu arada hayirli cumalar
Maasallah yaa :)) bayıldim bayıldım çok sevindim inanGecen Cuma: 91.5
Suanki kilom: 89.8
%1.8
Fark: -1.7 kg
Hedefimi tutturamasamda 80liyim artikkkkkkk
moni
Hayırlı olsun çok sevindimGünaydın kızlar onceliklö kilo veren herkesi tebrik ederim nice eksiler gorun inşaallahbu arada benim kilomda 70.3 geldi hesap yapamadım cunku cok heyecanliyihve sizden dua istiyorum Sabah gebelik testi yaptim ve pozitif cikti hastaneye gidip geldim diger gebeliklerim kotu sonuclandi hep lutfen dua edin benim için bu arada hayirli cumalar
Valla bana en uyan bu liste oldu şimdiye kadar çok listeler denedimdivinity canım kuşhan diyetini yazınca araştırdım aklıma yattı p.tedi başlıyorum
D esteklerini onerini beklerim canım
Akşam 19 inşallah Karadeniz e doğru yola cikucaz yolda okurum arkafadlarim ne kadar vermiş
Şimdi temizlik ve hazırlık k yapıyorum
Tebrikler Sevgi li takımım
Bu hafta malasef bir katkım olmadı İnşallah bundan sonra olur
divinity canım kuşhan diyetini yazınca araştırdım aklıma yattı p.tedi başlıyorum
D esteklerini onerini beklerim canım
102.1 canim
aa bende kizacaktim veda mesaji gibiYazdigimi tekrar okudum da gercekten veda konusmasi gibi olmus
Yok be saraam gider miyim hic.Herkes yogun biliyorum bir tek ben degilim.Ama kurallara uyamayinca mahcup oluyorum.2 gundur menumu bile yazamiyorum.Aksam yatinca yazayim diyorum,bir iki msj okuyorum sabah yatak da tel ariyorum
Sirf bu yuzden mezun olmak istiyorum.Siz bana bagimlilik yaptiniz
bencede yaseminde aylinide mezun etme kaptanimSüpersin aylinim
Seni mezun etmiyorum kuzum, hededin 62 . Eminim haftaya daha aşağısınıda görürsün
Paylaşımdan muafsın demiştim zaten, dert etme. Ama seni özlüyoruz
bu hafta sizle ilgilenemedimCuma 79.8
Bugün 80.5
Fark +0.7
hayirli yolculuklar fatmamAkşam 19 inşallah Karadeniz e doğru yola cikucaz yolda okurum arkafadlarim ne kadar vermiş
Şimdi temizlik ve hazırlık k yapıyorum
Tebrikler Sevgi li takımım
Bu hafta malasef bir katkım olmadı İnşallah bundan sonra olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?