Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sunta neki? Benim bildiğim 1 sunta var oda tahta. Yoksa acıkdıkça tahtamı kemiriyon

Ablası evlendirmelere doyamadı
Eşimin arkadaşı tr. Den geldi, hosgeldine gittik. Ordan çıktık başka yere. Dini nikah kıyıldı. Eşim nikah şahidi oldu

Boylarınız kaç
Ben 1.63
Hiçte bile erkeksi deyilim
Mantıklımıyım evet hemde çoook

Rose diviye cuk oturuyor

Tebrikler 10. Takım
Hepinizi ayrı ayrı öptüm.
Yasom mezuniyetini kutlarım annem benim
Dereceye giren arkadaşlarımız emeğiniz büyük. Hakkınızı helal edin. Hepinizle gurur duyuyorum

Bugün son gittiğimiz yerden torunlarıda alıp döndük. Bu saat olmuş yatmamak için direndiler. Spor listesini bugün yapamadım. Inşallah yarına hazırlayabilirim. Herkese iyi geceler. Gerçi birazdan kalkmaya başlarsınız. Kimbilir kaçıncı rüyanızı görüyorsunuz.

Allaaaahhh supeeeeerrrrrr.Cok sukur butun 1. Likleri almisiz yine.Silip supurmusuz.Cok sukur Rabbime ama ben demistim.Cunku kilo bildirimleri cok guzeldi.
Efsercim saram ve butun arkadaslarimi tebrik ederim.

Helal olsun canim.Bende hepinizle gurur duyuyorum.Cok uyumlu ve seviyeli bir takimiz masallah.Iyi ki burdayim .Allahim nazarlardan esirgesin.
Dunku sporumu unutmadan yazayim.
115 dk yuruyus gezegenfeza

Yaseminim mezuniyetini kutluyorum canım.
Yaşamın boyunca hep istediğin kiloda olmanı diliyorum.

Mezuniyetin hayirli olsun canim.Bende olucaktim ama Aysem birakmadi beni.Yakinda afrikalilara donersem hic sasirmayin
Yada obezin profilinde ki kadin gibi oluyormusum.Ondan sonrada kilo alma yarismasi arar dururum

Senin icin yemeyim obezim 1 tane yeter gaari.
Neden bilmiyorum ama ilk defa çikolata yedigim icin hic uzulmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…