benim moralim bozdum diye bozuk. inşallah canım. yılbaşına 70 olaydım iyiydi.60kiloyum fulyam bu hafta ne yap et şu moralini düzeltecek bişeyler yapalım sen bu kısır döngüden kurtul çok istiyorum senin kilo vermeni.
Sunta neki? Benim bildiğim 1 sunta var oda tahtahelvanın sadece tadına baktim o kadar küçüktü.yaa suntama laf etmee, o benim kurtarıcim :))
bakışına gurban olduğumaman durmasında böyle gitsin n'apim.nasıl olsa mezun da olsak takımdayız mezun olmasakta :)) her sekilde moni nin askerleriyiz :)
Ablası evlendirmelere doyamadıAyy @divinity divişim masallah sanadakendi kendine ne güzel bir metod buldun aferin..
Yalnız davsanlara meydan okuyan bir ablan vardı ama nerelerde acabağ? Yarışı kazanamayız diye düşünüp kaçtı zaar :))gezegenfeza
Şöylemi yapsak ?
Altın kızlar ve liste yarışsın ne dersiniz
Gerçi gezegen( doroth)yok ortalardaya
Boylarınız kaçdoroti tuttum bunu gezegenşn bundan sonraki ismi doroti
Dorothy (Sophia'nın kızı, erkeksi, mantıklı ve en uzun boyluları)
Blanche (Erkek düşkünü, hafif isterik ve en güzelleri)
Rose (Taşralı, iyi niyetli, saf ve en romantikleri)
Sophia (Doroty'nin annesi, çılgın, laf ebesi ve en yaşlıları)
Pazartesi başlasammi? Valla belki yaparimda, sonrası zor yavNeyselistededkileri yenmek lazım altın kızlar
doroti sen su orucuna başla
Divi zati kuşhan yapıyo
Yasemin sende pisikletin üstünden inme
Ben napsamki
Allaaaahhh supeeeeerrrrrr.Cok sukur butun 1. Likleri almisiz yine.Silip supurmusuz.Cok sukur Rabbime ama ben demistim.Cunku kilo bildirimleri cok guzeldi.Eki Görüntüle 2206760
Veee resmi sonuçlar
Tüm takımımı yürekten kutluyorum,başarımızın devamını diliyorum.
Maşallah subhanallah bize.
Kutlamalar başlasın.
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 596.. ETAP
( 9-16 Kasım)
TAKIM DERECELERI
1......%0,923 ....... 10. Takım
2.......%0,920........... 2. Takim
3...........%0,873.......3. Takim
BIREYSEL DERECELER
1.........%3,18...... Aylin42konya (10. Takim)
2........%2,84...... efser (10. Takim)
3........%2,35....... Sara_28 (10. Takim)
Etap sonuncusu 13. Takımdan melis08 ...%-2,16......
Sagol aebenim Allah razi olsunMaşallah subhanAllah
Hakkat ÇOOOOKKK OLMUŞUZZ
Emegi geçen herkesi tebrik ederim
İlk 3 teki canlarmaşallah size
Helal olsun canim.Bende hepinizle gurur duyuyorum.Cok uyumlu ve seviyeli bir takimiz masallah.Iyi ki burdayimTebrikler 10. Takım
Hepinizi ayrı ayrı öptüm.
Yasom mezuniyetini kutlarım annem benim
Dereceye giren arkadaşlarımız emeğiniz büyük. Hakkınızı helal edin. Hepinizle gurur duyuyorum
Bugün son gittiğimiz yerden torunlarıda alıp döndük. Bu saat olmuş yatmamak için direndiler. Spor listesini bugün yapamadım. Inşallah yarına hazırlayabilirim. Herkese iyi geceler. Gerçi birazdan kalkmaya başlarsınız. Kimbilir kaçıncı rüyanızı görüyorsunuz.
Mezuniyetin hayirli olsun canim.Bende olucaktim ama Aysem birakmadi beni.Yakinda afrikalilara donersem hic sasirmayin
Sagol yasomum.Bizde seninle gurur duyuyoruz.+ yim derken -900 le geldin canim benim,masallah.
Tsk ederim canimZhre_ .!.:yasom7272 abla tebrik ederimmmm
Aylin42Konya ve @sara_28 @Efser coook tebrik ederim dereceye girmissiniz harikaaa
Senin icin yemeyim obezim 1 tane yeter gaari.Yaa sana bütün çikolatalı gofretler feda olsun.. yee bi tane de benim için ye :))
Bende kafamdan dieti çıkardığımda daha iyi hissediyorum.tabii evdeyken zor oluyo bu iş, elinin altında her daim bir sey oluyor.dısarda daha kolay bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?