onu ayben e sor.benim bildiğim püskevite o sunta diyor :)Sunta neki? Benim bildiğim 1 sunta var oda tahta. Yoksa acıkdıkça tahtamı kemiriyon
gezici nikah meemuru gibisin masallah..Ablası evlendirmelere doyamadı
Eşimin arkadaşı tr. Den geldi, hosgeldine gittik. Ordan çıktık başka yere. Dini nikah kıyıldı. Eşim nikah şahidi oldu
Altın başak piskevitlerin diyet camiasında adı suntadır .Donu ayben e sor.benim bildiğim püskevite o sunta diyor :)
gezici nikah meemuru gibisin masallah..
Hobi olarak evlendiriyorum :))
Dimek beş yıldızlı oteldesin büşüAy ne muhabbetler dönmüş . takımımız 1.olmus belliydi zaten gönülden tebrik ediyorum. Bu arada ben haftasonu anne evi dinlenme tesisi ne geldim. Herkese selamlar
Yarışmamız 596. Etap birincisi 10.TakımdanAylin42Konya
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Sağol tatlım tarısı size olsungünaydın mutlu haftasonları
Aylin42Konya Efser sara_28 dün yazamamıştım. dereceleriniz hayırlı olsun kızlarrrr gururumuz oldunuz dün
yasom7272 tatlım mezuniyetin hayırlı olsun tabiki de bizimle devammmm
diğer tüm kilo veren kısçeleri de kutlarımmmm
Geçmiş olsun uyumak büyük nimetBana günaydın, sizlere tünaydın
Gece büyük oğlum ve büyük torun uyutmadılar. Savaştan çıkmış gibiyim.
Sağol cnm darısı sizlere ıns.günaydın mutlu haftasonları
Aylin42Konya Efser sara_28 dün yazamamıştım. dereceleriniz hayırlı olsun kızlarrrr gururumuz oldunuz dün
yasom7272 tatlım mezuniyetin hayırlı olsun tabiki de bizimle devammmm
diğer tüm kilo veren kısçeleri de kutlarımmmm
Tm dr amca
Torunu anladıkta oğlan niye uyutmadı dorotiBana günaydın, sizlere tünaydın
Gece büyük oğlum ve büyük torun uyutmadılar. Savaştan çıkmış gibiyim.
Ay çok sevindim canimmHerkese günaydın. Çok şükür diş ağrım geçti. Yeniden doğmuş gibiyim. Bugün güzel bi menü ve yürüyüşle sizlerleyim inşallah.
moni benim listeye girme haftam bu haftamı olacak kurallara uyduğum takdirde.
Kendimi çok enerjik hissediyorum bugün. Çok motiveyim diyetim için.
Ay ezgi geldi aklima
Burnu tıkanmış, nefes alamıyormuş. Tam uyudum, burun spreyi nerde diye sormaya gelmiş. Yolladim, uyumuşum bu seferde büyük torun ağlıyormuş, onuda uyutmamış geldi bisürü kızdı.Torunu anladıkta oğlan niye uyutmadı doroti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?