Yok ben değilimdir o. Ben en fazla 64 oldum. 62yle başladım burayatintinim düne göre iyi yemişsin çok şükür az yiyorsun ama geçen ben bişeymi kaçırdım sen 110 kilodan bu kiloyamı düştün benmi yanlış okudum
Canim benim artik senide artik sık sık aramızda görmek istiyoruz.Iyi geceler hanımlar tebrik ederim 1. Olmuş takimimiz. Bireysel 1. Ler bizim takımda tebrikler hepin8ze.yasom7272 canım mezuniyetini kutlarım
Ben kısayım gezegenim158cmBoylarınız kaç
Ben 1.63
Hiçte bile erkeksi deyilim
Mantıklımıyımevet hemde çoook
Rose diviye cuk oturuyor
Ben kısayım gezegenim158cmBoylarınız kaç
Ben 1.63
Hiçte bile erkeksi deyilim
Mantıklımıyımevet hemde çoook
Rose diviye cuk oturuyor
Amin amin cumlemiz canimsin sen çok azınlığın masallahSagol yasomum.Bizde seninle gurur duyuyoruz.+ yim derken -900 le geldin canim benim,masallah.
Duami da edeyim.Allahim nolursun yasomum haftaya yine 1 kg versin
Teşekkür ederim özlemim darısı hepimizin basinagünaydın hepimize güzel bir haftasonu olsun
bu hafta yine çok güzel bir sonuç alınmış hepinizi tebrik ediyorumyasom7272 mezuniyetini kutlarım bir daha hiç kilo alma inşallah
dereceye giren hem de ilk 3 ü alan arkadaşlar bravo sizesara_28 Aylin42Konya hep istikrarlı oldunuz hakettiniz @Efser harika bir giriş olmuş motivasyonun eminim daha da artmıştır
peki kaptanım elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım,umarım başarırım@Pamukprncess veozlemkartal kızçelerim sizi izne ayırmadım, takım listesindesiniz bilginize.
Listeye giren yeni üyeler ilk 2 ay izne ayrılamıyorlar kurallar gereği.
Bol paylaşım ve güzel eksiler bekliyorum sizden.
Teşekkür ederim özlemim darısı hepimizin basina
az sütlü kahveyle güne başladım spor salonuna gideceğim şimdi,her ne kadar malum döngünün ucu görünse ve her yanım ağrısa da,tempolu yürüyüş ve müzik iyi gelecektir görüşmek üzere
yasom7272 ablacim hayirli olsun seni çok ozlicem.hakkını hellal ay
Çok teşekkür ederim ellerine sağlık
SenindeSabahınız hayrolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?