akşamı da erken kapatmışsın iyi olmuş afiyet olsun güzel menü canım.
Kızlar arkadaşlarımla gezdik dolaştık eğlendik yedik içtik diyetimi hiç aksatmadım hem bugün serbest günümdü güzel bir gün geçirdim buna ihtiyacım vardı amaaaaa eve geldimki görümcekler niye onları da götürmemişim diye kıyameti kopardılar sanki ben burada keyfimden kalıyorum bende cevaplarını verdim sinirlerim çok bozuk boyun fıtığım zorladı yine zaten az kaldı evime gitsemde rahat etsem diyorum ama inşallah peşime düşüp gelmezler ondan korkuyorum
saracım görümcelerin bekar mı? sanırım iki taneler de mi? otursunlar evlerinde. ne işleri var sende. misafircilik mi oynuyacaksınız sanki.Kızlar dua edinde bunlar benden uzak olsunlar nolur dua edin çünkü gerçekten bıktım.......
insan cagirilmadigi yere neden beni götürmedin demeye utanır yaw ne yüzsüz insanlar var sanada geçmiş olsun canimKızlar arkadaşlarımla gezdik dolaştık eğlendik yedik içtik diyetimi hiç aksatmadım hem bugün serbest günümdü güzel bir gün geçirdim buna ihtiyacım vardı amaaaaa eve geldimki görümcekler niye onları da götürmemişim diye kıyameti kopardılar sanki ben burada keyfimden kalıyorum bende cevaplarını verdim sinirlerim çok bozuk boyun fıtığım zorladı yine zaten az kaldı evime gitsemde rahat etsem diyorum ama inşallah peşime düşüp gelmezler ondan korkuyorum
Kızlar dua edinde bunlar benden uzak olsunlar nolur dua edin çünkü gerçekten bıktım.......
Menüm
Kahvaltı
7 zeytin
1 dilim ekmek
2 yum
1 domates
Akşam(18.00)
Tavuk
Salata
2 dilim ekmek
Ara sade nescafe
Spor yok
Su 2 lt
saracım görümcelerin bekar mı? sanırım iki taneler de mi? otursunlar evlerinde. ne işleri var sende. misafircilik mi oynuyacaksınız sanki.
insan cagirilmadigi yere neden beni götürmedin demeye utanır yaw ne yüzsüz insanlar var sanada geçmiş olsun canim
Öyledir canım. Umarım en kısa zamanda istediğin kiloya düşersinkızdığım nokta. bari sabit kal de mi? artı ne oluyorinsan dikkatli yiyemese bile bir sebepten, bari sabit kalır eski küçük beden kıyafetlerimi giymeyi çok özledim gezegenim o kadar güzel kıyafetlerim varki. kaç yıldır giyemiyorum. dolap bekliyor. ama giyeceğim yavaş yavaş
Suyun az olmuş bugünMenümü yazayım
Sabah (12.00)
Bir bardak cevizli su ve ceviz
İki haşlanmış yumurta
Bir dilim süzme peynir
6 tane zeytin
Bir küçük küp helva
Bir fincan yeşil çay
Akşam (16.00)
Bir porsiyon adana kebap
İki kaşık bulgur pilavı
Avuç içi kadar lavaş ekmek
Salata
Ayran
Su 1 litre spor 1 saat yürüyüş
@aebenmoni Antepia27 gezegenfeza yasom7272
Valla doğru diyonda bende oturmayı pek sevmem o yüzden oturmayı unuturuk ablamda bendeaman hep ayakta da ömür mü geçer yaa
Bende senden küçükler zannettim. O yaşta ne peşine takılmaya bakıyorlar gitsin iki bacı biyere. Hayret bişey yahuEvet canım bekarlar biri 63 diğeri 47 yaşında kıskançlıklarından bıktım inanki bu dört ay ömrümden dört sene götürdü
Allah yardımcın olsun ablaKızlar arkadaşlarımla gezdik dolaştık eğlendik yedik içtik diyetimi hiç aksatmadım hem bugün serbest günümdü güzel bir gün geçirdim buna ihtiyacım vardı amaaaaa eve geldimki görümcekler niye onları da götürmemişim diye kıyameti kopardılar sanki ben burada keyfimden kalıyorum bende cevaplarını verdim sinirlerim çok bozuk boyun fıtığım zorladı yine zaten az kaldı evime gitsemde rahat etsem diyorum ama inşallah peşime düşüp gelmezler ondan korkuyorum
Kızlar dua edinde bunlar benden uzak olsunlar nolur dua edin çünkü gerçekten bıktım.......
Hee kurt kaynıyor bitaraflardaValla doğru diyonda bende oturmayı pek sevmem o yüzden oturmayı unuturuk ablamda bende
Hatta bizim oturamamamiz genetik
Babama cekmisiz
Bende senden küçükler zannettim. O yaşta ne peşine takılmaya bakıyorlar gitsin iki bacı biyere. Hayret bişey yahu
iyi o zaman. o kadar temizse kendi yapsın bi zahmet. gelinleri çalıştırmasın.
Allah içine sindirsin. imkanın olursa asıl bir doğu karadeniz turu yap canım. valla bayılırsın. doğu karadenize hayran kaldım.
afiyet olsun. hamsiye doymuşsunben de çok severim balık olsun da
hayırlı yolculuklar
güzel menü afiyet olsun obezim
Ben bir haftadır yapıyorum dün biraz bozdum
Ablalar sana yapma diyor ama sen bilirsin yinede ablacim
Menümü yazayım
Sabah (12.00)
Bir bardak cevizli su ve ceviz
İki haşlanmış yumurta
Bir dilim süzme peynir
6 tane zeytin
Bir küçük küp helva
Bir fincan yeşil çay
Akşam (16.00)
Bir porsiyon adana kebap
İki kaşık bulgur pilavı
Avuç içi kadar lavaş ekmek
Salata
Ayran
Su 1 litre spor 1 saat yürüyüş
@aebenmoni Antepia27 gezegenfeza yasom7272
Kızlar arkadaşlarımla gezdik dolaştık eğlendik yedik içtik diyetimi hiç aksatmadım hem bugün serbest günümdü güzel bir gün geçirdim buna ihtiyacım vardı amaaaaa eve geldimki görümcekler niye onları da götürmemişim diye kıyameti kopardılar sanki ben burada keyfimden kalıyorum bende cevaplarını verdim sinirlerim çok bozuk boyun fıtığım zorladı yine zaten az kaldı evime gitsemde rahat etsem diyorum ama inşallah peşime düşüp gelmezler ondan korkuyorum
Ben içiyorum, hemde koca kupaylaCanim kahve içmek istiyor ama geç oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?