Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar dua edinde bunlar benden uzak olsunlar nolur dua edin çünkü gerçekten bıktım.......
saracım görümcelerin bekar mı? sanırım iki taneler de mi? otursunlar evlerinde. ne işleri var sende. misafircilik mi oynuyacaksınız sanki.

insan cagirilmadigi yere neden beni götürmedin demeye utanır yaw ne yüzsüz insanlar var sanada geçmiş olsun canim

saracım görümcelerin bekar mı? sanırım iki taneler de mi? otursunlar evlerinde. ne işleri var sende. misafircilik mi oynuyacaksınız sanki.

Evet canım bekarlar biri 63 diğeri 47 yaşında kıskançlıklarından bıktım inanki bu dört ay ömrümden dört sene götürdü

Öyledir canım. Umarım en kısa zamanda istediğin kiloya düşersin

Suyun az olmuş bugün

Evet canım bekarlar biri 63 diğeri 47 yaşında kıskançlıklarından bıktım inanki bu dört ay ömrümden dört sene götürdü
Bende senden küçükler zannettim. O yaşta ne peşine takılmaya bakıyorlar gitsin iki bacı biyere. Hayret bişey yahu

Allah yardımcın olsun abla

Bende senden küçükler zannettim. O yaşta ne peşine takılmaya bakıyorlar gitsin iki bacı biyere. Hayret bişey yahu

Bunlar takıntılı canım haset kıskançlık ne arasan var sanki mecburum ben az dışarı çıkıp kafamı dağıtayım bunlardan uzaklaşayım diyorum onlar peşime düşme derdindeler bıktım inanki

Canım ünv.dogu Karadeniz turuna gitmiştim 2 yıl öncede Rize ye gitmiştim
Gerçekten çok güzel yerler

eUOTE="Efser, post: 57939833, member: 341371"]Hayırlı yolculuklar [/QUOTE]

Teşekkürler canım benim

Ben bir haftadır yapıyorum dün biraz bozdum
Ablalar sana yapma diyor ama sen bilirsin yinede ablacim

Kaç kilo verdin canım malum turda dikkat edemedim odemimde çok İnşallah babada iyi gelir

Afiyet olsun kuzum

Ayy okurken ne güzel etmiş saram dedim
Sonu biraz zor olmuş canim

Ben geldim
@ sara_28 canim ne demistim sinirlenmek yok cevabını vermişsin zaten hiçbişey olmamis gibi otur keyif yap daha çok sınır olsunlar. Sen değil onlar hatta ben olsam cevap bile vermezdim duymazdan gelirdim daha çok sınır olurlardı bu arada esin nerde ne diyo bu duruma?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…