Yani istediğin kadar yiyorsun ister 2 tabak ister 3 tabak ben bir tabak anca yiyebiliyorum yogurtlaTam kutsal persembe yemelik çorbaymış :) tok tutuyor mu bari yasom? Evde de ne olacağına karar veremedigim kabaklarım var, belki denerim
yaa kızlar ben artıyım. evet 2 gündür spor yapmadım ama kilo alacak kadar da yemedim. regl öncesi şişkinliğidir de mi?
inşallah canım. moralim bozuldu.Fulyacim şimdi kafandan artı olduğunu çıkar zayıfladığını dusun lutfen çok stres yapiyorsun bende öyleyim gerçi ama rahat bırakınca kendini sislerde iniyor kilonda normale dönüyor rahat ol biraz.
evet güzel oluyor. ben de uzun zamandır yapmadım.
Yani istediğin kadar yiyorsun ister 2 tabak ister 3 tabak ben bir tabak anca yiyebiliyorum yogurtla
Sağolasın canım gecip gidecek inşallah şükür aldığımız nefese sagligimizaÖzlem bacım sen nasılsın ? Tadın yoktu son günlerde geçmiş gitmiş olsun inşallah
kabağı her türlü çok severim. yemeği, çorbası, kızartması vs.Ben bu seferlik kabaklarımı yemek yaptım.yemeği sanki daha fazla doyurucu olur gibime geldi.ama onu da deniycem
inşallah canım.Sağolasın canım gecip gidecek inşallah şükür aldığımız nefese sagligimiza
Iyi akşamlar herkese
afiyet olsun menün çok güzel olmuş.10.00 1 fincan sütlü Türk kahvesi
12.00 2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
Maydanoz marul
2 ceri yarim salatalık
17.00 1 tabak mercimek çorbası
1 tabak ıspanak
1 kase yogurt
1 köfte
Su 2 litre
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
gezegenfeza moni
kabağı her türlü çok severim. yemeği, çorbası, kızartması vs.
inşallah canım.
afiyet olsun menün çok güzel olmuş.
Ozlemcim sırf kendini denemek için girdi çalışmamıştı ama iyi yaptim anne dedi bakalim hayirlisi.yasom7272 oğlunun sınavı nasıl geçti canım inşallah gönlünce olur herşey
Hakkında hayırlısı olsun canımOzlemcim sırf kendini denemek için girdi çalışmamıştı ama iyi yaptim anne dedi bakalim hayirlisi.
Onuda böyle su gibi yapmiyom obezim bebek mamasından az sulu oluyor doyurucu oluyor yani ben doyuyorum.Ben bu seferlik kabaklarımı yemek yaptım.yemeği sanki daha fazla doyurucu olur gibime geldi.ama onu da deniycem
Amin inşallah ozlemcim ıns hepimizin çocuğuna rabbim hayırlı kapılar açsın.Hakkında hayırlısı olsun canım
Afiyet olsun fulyacim nacizane fikrimi soyleyim tulum peyniri biraz tuzlu ya ödemin varken yeme lor yesabah 10.15
füme etli domatesli biberli omlet
1,5 kk tulum peyniri
5 zeytin
1 ceviz
1 tk bal tereyağ karışımı
1 dilim atalık tam buğday unu ekmeği
ara
1/2 muz
öğlen 14.30
2 kepçe paça çorbası sirke sarımsaklı
1/2 dilim atalık tam buğday unu ekmeği
salatalık biber
akşam 18.15
4 yk kıymalı havuçlu kerevizli makarna
1 bardak ayran (ev yoğurdundan)
yatana kadar 2 lt ye yakın su
su az oldu bugün. az sonra limonla kabuk tarçın çayı içeceğim.aeben
Bizde giremedik zehra 1 saat önce girebildimIyi aksamlar kizlar, siteye giremedim simdi girdim cok yavas yaa
tuzu normaldi canım. yani aşırı tuzlu değildi. ama tabi tuzsuz peynir yemek lazım.Afiyet olsun fulyacim nacizane fikrimi soyleyim tulum peyniri biraz tuzlu ya ödemin varken yeme lor ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?