Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

69,4

Ben sabit yazmıştım

Slm arkadaşlar şöyle kilolara baktim çoğumuz artı niye hafta sonu diye kimse menü vermiyor çok fazla kaçamak yapılıyor yapmayın arkadaşlar en fazla moni kuzum sana kızacam yeter kaç haftadır yerinde sayıyorsun bu hafta menü vermeni bekliyom spor yapmasanda menülerini lütfen yaz.hastasın diye ses etmedim bu hafta artık 90 lara yolculuk başlasın lutfen

kuzum ben hafta sonu diye hiç ölçüyü kaçırmadım valla sadece dün avuç içi kadar lavaş ekmek yedim ama serbest günümdü o yüzden ama bu sabah sabittim sadece dün çok fazla su içemedim bir ikinciside ben stres olunca ödem oluyorum

kızlar nolur bugün bana dua edin görümceklerimin kötülükleri bende uzak olsun ve kaynanamlar görümcekler benden eşimden evimden uzak olsunlar mutluluğumu gölgeledikleri yeter

kızlar nolur bugün bana dua edin görümceklerimin kötülükleri bende uzak olsun ve kaynanamlar görümcekler benden eşimden evimden uzak olsunlar mutluluğumu gölgeledikleri yeter
Hepimiz dönem dönem bazı sıkıntılarla sınanıyoruz. Senin sınavın da bunlarmış saracim. Allah gönlünden geçenlerin hayırlısını versin. Sabrını artırsın. Dualarım seninle birlikte bütün müslüman olanlara gitsin

Rabbim bütün dualarını kabul etsin inşallah canım kendi evine çıkıp kurtulursun inşallah bu karabasanlardan

Menümü yazayım

Sabah 09.30
Peynir, zeytin, domates, kavurmalı yumurta, bir dilim ekmek
Ara:yarım armut
Ögle: bir kepçe çorba, etli taze fasulye, bir dilim ekmek
Ara: bir kücük muz
Akşam:kabak yemeği, yoğurt, bir dilim ekmek

Su:2 litre
Spor: spor niyetine kv.nin evini temizledim.iki kere tşört değistim terden

Iyi akşamlar hanimlar bu mübarek gecede rabbim gönlümüzün muradini versin hayirlisiyla inşallah hayırlara vesile olsun
Menü
08.00 omlet peynir zeytin ceri domates
13.00 bir muz bir kase yogurt
16.30 1 mandalina
18.00 1 tabak mercimek çorbası
1 tabak ispanak yogurtlu
Su 1.5 litre spor yok bugün

Saram duana amin diyorum aynı durumdayim seni cok iyi anlıyorum bu gecenin hurmetine rabbim tüm sıkıntılarimizi gidersin feraha çıkarsın sağlık huzur versin hepimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…