Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ne güzel yazmislar ellerine sağlık amin inşallah

89.7 kg

Menümü yazayım
Sabah

Bir kase paça çorbası

Öğle
Bir kase ezo gelin çorbası
Bir porsiyon köfte
Salata

Ara
3 tane çiğ fındık
3 tane çiğ badem
Üç tane çiğ kaju
Bir fincan bamya çiçeği çayı

Akşam
Bir tabak tavuklu kabak yemeği
Bir kase yoğurt

Su 2litre spor yarım saat pilates

aeben yasom7272 Antepia27 gezegenfeza

Ben bugün ilk defa çiğ kaju yedim araştırmalarıma göre yağlı tohum olmasına rağmen faydalı yağ içerdiğinden tok tutma özelliğine sahipmiş ve kilo verdirmeye yardımcıymış bunu yatın diyetisyenimede soracam sizin fikirleriniz varsada beklerim

Ayrıca bamya çiçeği çayı gerçekten çok tok tutuyor ve tadıda rengide çok güzel

Bugünkü menüm

Sabah kahvaltım
Besin takviyeleriyle başladım
2 kirbit kutusu azyağlı beyaz peynir
1 yumurta
2 dilim tam tahıllı ekmek
Limonlu maydanoz,çay

Ara 1 yemek kaşığı kuru üzüm,yarım limon (bunu diyetisyenim önerdi üzümdeki Demir’i limonla alırsın dedi )

Öğlen ( dışardaydım)
1 ızgara alabalık
Roka salatası,mevsim salatası
Avuç içinden az lavaş ekmeği
Soda,çay

Ara: yok

Akşam
1 kase şehriye çorbası
1 dilim tam tahıllı ekmek
2 ızgara et köftesi

Ara: 1 mandalın omega üç

Kaçamak 1 kuru biber dolmasi minik bir dolmaydı eşimin ısrarı yüzünden yedim

Bügün otobüsten 2 durak öne indim yürüdüm

Merhaba adım sevil 29 yaşındayım. Ecli ve bir çocuk annesiyim. 170 boyum kilomda sanırım 71-72 civarı sabah tam tartılıp bildiririm. 3 yada 4 yıl önce 9. Takımdaydım. 12-13 kilo verdim 3 ayda. Gruplara yabancı değilim. İyi paylaşım yaparım. Paylaşım yaptıkça motivasyonum yükselir. Aslında 1 aydır diyetteyim. 1 ay önce diyetisyene gittim insülin direncim var. 3 gün sonra diyetisyen kontrolüm var lakin ben diyete pek uyduğumu söyleyemicem. Motivasyonum çok düşük. Sanırım 1 -1.5 kilo verdim. Tartımın pili bitti ve ben pil almadım tartılmamak için. Sabah alıcam inşallah sizlerede bildiririm. Şimdilik bukadar kızlar inşallah hepbirlikte bidaha almamak üzere eririz sağlıkla...

Hoşgeldin sevil .

Menün güzel canım afiyet şifa olsun

Bugün doktora gittim. Aldığım vitaminleri sordum.
Omega3 ve d vitaminini yemekle beraber al dedi. Yiyeceklerle çözülüyormuş, b vitaminini aç karna alabilirsin dedi

Hoşgeldin canım, boyuna göre kilon gayet güzelmiş

Cok sevindim fulyacim.Bu mutlulugun tarifi yok zaten,yasamak lazim.
evet ama artı çıkıyorum ya moralim çok bozuk.
aylincim saolasın aklımda olsun. ama benim bildiğim ihtiyaç sahipleri var burada. ben mevsim dönüşlerinde mutlaka giysi ayakkabı ayıklama işlemi yaparım. tabi kilo al ver olayları da var. eskiyen, giyilmeyen falan. ayırıp veriyorum. yoksul insan çok. Allah yardımcıları olsun. çok şükür halimize.

Yatmadan önce meyve yemem gerekiyordu evde armut vardı ondan yedim.
zaten şeker ilacı kullanıyorum birşeyler test gidiyor artı çıktım bu sabah eski düzenine geri dönüyorum.dediğinizi dikkate alacağım.Teşekkürler
canım sende şeker mi vardı?
Eş kişisi geldi şehir dışından
banane geri gönder sende

Sabahınız hayrolsun
aminnnnnnnnnnn

hoş geldin sevilcim aramıza

Bugün doktora gittim. Aldığım vitaminleri sordum.
Omega3 ve d vitaminini yemekle beraber al dedi. Yiyeceklerle çözülüyormuş, b vitaminini aç karna alabilirsin dedi
A,D,E,K vitaminleri yağda çözünür. ayrıca omega3 ün de emilimi yağlı yiyeceklerle daha yüksektir canım. ondan öyle demiş. ben omega3 ü her sabah kahvaltıdan sonra içiyorum. demiri yatmadan önce. bir de bugün K ve D vitaminine başladım. onu da akşam yemeğinin ardından içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…