Ünsilin direnci var .şeker hastalığının ilk adımı ilerse şeker hastası olma şansım yüksek ailesel yatkınlık olduğu için riskli gruba giriyorum tek çaresi kilo vermekevet ama artı çıkıyorum ya moralim çok bozuk.
aylincim saolasın aklımda olsun. ama benim bildiğim ihtiyaç sahipleri var burada. ben mevsim dönüşlerinde mutlaka giysi ayakkabı ayıklama işlemi yaparım. tabi kilo al ver olayları da var. eskiyen, giyilmeyen falan. ayırıp veriyorum. yoksul insan çok. Allah yardımcıları olsun. çok şükür halimize.
canım sende şeker mi vardı?
banane geri gönder sende
aminnnnnnnnnnn
hoş geldin sevilcim aramıza
Banada yatarken aktive oluyor dedi.neye inacagımızı şaşırdıkYok onu özellikle sordum. Yemekle beraber dedi. Yani kahvaltı yaparken olabilir, akşam yemeğinde olabilir.
Hoşgeldin canım. İlk sayfada kurallarımız yazılı, zaten takımlara yabancı değilmişsin.Merhaba adım sevil 29 yaşındayım. Ecli ve bir çocuk annesiyim. 170 boyum kilomda sanırım 71-72 civarı sabah tam tartılıp bildiririm. 3 yada 4 yıl önce 9. Takımdaydım. 12-13 kilo verdim 3 ayda. Gruplara yabancı değilim. İyi paylaşım yaparım. Paylaşım yaptıkça motivasyonum yükselir. Aslında 1 aydır diyetteyim. 1 ay önce diyetisyene gittim insülin direncim var. 3 gün sonra diyetisyen kontrolüm var lakin ben diyete pek uyduğumu söyleyemicem. Motivasyonum çok düşük. Sanırım 1 -1.5 kilo verdim. Tartımın pili bitti ve ben pil almadım tartılmamak için. Sabah alıcam inşallah sizlerede bildiririm. Şimdilik bukadar kızlar inşallah hepbirlikte bidaha almamak üzere eririz sağlıkla...
Menümü yazayım
Sabah
Bir kase paça çorbası
Öğle
Bir kase ezo gelin çorbası
Bir porsiyon köfte
Salata
Ara
3 tane çiğ fındık
3 tane çiğ badem
Üç tane çiğ kaju
Bir fincan bamya çiçeği çayı
Akşam
Bir tabak tavuklu kabak yemeği
Bir kase yoğurt
Su 2litre spor yarım saat pilates
aeben @yasom7272 Antepia27 gezegenfeza
İdeal kilom 62 ama malesef yaklaşık bi 10 kilom var.Hoşgeldin canım, boyuna göre kilon gayet güzelmiş
Teşekkürler hoşbuldumevet ama artı çıkıyorum ya moralim çok bozuk.
aylincim saolasın aklımda olsun. ama benim bildiğim ihtiyaç sahipleri var burada. ben mevsim dönüşlerinde mutlaka giysi ayakkabı ayıklama işlemi yaparım. tabi kilo al ver olayları da var. eskiyen, giyilmeyen falan. ayırıp veriyorum. yoksul insan çok. Allah yardımcıları olsun. çok şükür halimize.
canım sende şeker mi vardı?
banane geri gönder sende
aminnnnnnnnnnn
hoş geldin sevilcim aramıza
Geçmiş olsun sen yinede ailede var diyebiliyorsun benim ailemi geç sülalemde şeker hastası yok lakin bendede insülin direnci var doktor bile şaşırdı. Önüne geçemezsem sülalemdeki ilk şeker hastası ben olucam allah korusunÜnsilin direnci var .şeker hastalığının ilk adımı ilerse şeker hastası olma şansım yüksek ailesel yatkınlık olduğu için riskli gruba giriyorum tek çaresi kilo vermek
hosgeldin sevil..ahh benimde çok sevdigim bir sevil arkadaşım var ama çook uzaklarda şimdiMerhaba adım sevil 29 yaşındayım. Ecli ve bir çocuk annesiyim. 170 boyum kilomda sanırım 71-72 civarı sabah tam tartılıp bildiririm. 3 yada 4 yıl önce 9. Takımdaydım. 12-13 kilo verdim 3 ayda. Gruplara yabancı değilim. İyi paylaşım yaparım. Paylaşım yaptıkça motivasyonum yükselir. Aslında 1 aydır diyetteyim. 1 ay önce diyetisyene gittim insülin direncim var. 3 gün sonra diyetisyen kontrolüm var lakin ben diyete pek uyduğumu söyleyemicem. Motivasyonum çok düşük. Sanırım 1 -1.5 kilo verdim. Tartımın pili bitti ve ben pil almadım tartılmamak için. Sabah alıcam inşallah sizlerede bildiririm. Şimdilik bukadar kızlar inşallah hepbirlikte bidaha almamak üzere eririz sağlıkla...
hımmm riskli evet. tatlı ve ekmeği kes insülin cört diye iniyor. bu kadar ekmek içeren menülerle inmez ama sana diyeyim.Ünsilin direnci var .şeker hastalığının ilk adımı ilerse şeker hastası olma şansım yüksek ailesel yatkınlık olduğu için riskli gruba giriyorum tek çaresi kilo vermek
Bazen takım içi kuralları oluyor ondan sormuştum. Teşekküreler hoşbuldum.Hoşgeldin canım. İlk sayfada kurallarımız yazılı, zaten takımlara yabancı değilmişsin.
Hoşbuldum. Yerini tutamasamda belki bizde iyi arkadaş oluruz kimbilirhosgeldin sevil..ahh benimde çok sevdigim bir sevil arkadaşım var ama çook uzaklarda şimdinefertityy
Benim rahmetli babamda vardı ölüm sebebi diye görüyorum oruç tutma dedik bizi dinlemedi o Ramazanın son günleri vefat ettiİdeal kilom 62 ama malesef yaklaşık bi 10 kilom var.
Teşekkürler hoşbuldum
Geçmiş olsun sen yinede ailede var diyebiliyorsun benim ailemi geç sülalemde şeker hastası yok lakin bendede insülin direnci var doktor bile şaşırdı. Önüne geçemezsem sülalemdeki ilk şeker hastası ben olucam allah korusun
Diyetisyen kontrolünde olduğu içim rahathımmm riskli evet. tatlı ve ekmeği kes insülin cört diye iniyor. bu kadar ekmek içeren menülerle inmez ama sana diyeyim.
benim sorun yok ama dikkatimi çekmişti: insülin hormonu 6 çıkıyordu geçen sene. bu yıl aralıklı iki tahilde de 7 çıktı. canım sıkıldı. arada kaçamaklarım olsa da temmuzdan bu yanaaeben in alengirli tarifler dediği glisemik indeksli karbolarla bu ay insülin hormonunu 5 e indirdim. çok mutlu oldum.
çok kilo al ver de tip 2 diyabet ve insülin direnci sebebiBenim rahmetli babamda vardı ölüm sebebi diye görüyorum oruç tutma dedik bizi dinlemedi o Ramazanın son günleri vefat ettişimdi ablamda var şükür henüz ünsilin iğneleri kullanmıyor onların yaşattıkları şeyleri görünce gerçekten zor bir hastalık rabbim tüm hastalara bu kandil günü şifa dağıtsın doktorunda söylemiştir hastalıktan uzak durmak için tek çare kilolarımızı güzelce vermek inşallah birlikte verip bedenimizi sağlığa kavuştururuz....
Teptirimizi alalım taktir Allah’ın artıkçok kilo al ver de tip 2 diyabet ve insülin direnci sebebi
Afiyet olsun canım güzel menü
Bamya çiçeği ni hiç duynadim
Diyetisyen kontrolünde olduğu içim rahathem bu liste 2 haftada bir yenilenecek ve kalorisi düşeçek bu ekmeklerle yavaş yavaş 1 2 ye düşecek
offfffffBenim ünslin değerlerim 25 çıktı
Teptirimizi alalım taktir Allah’ın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?