Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sabah 08.40
1 dilim tulum peyniri
2 dilim domates
1/2 simit

öğlen 12.40
ciğer
az salata
2 dilim tbe

ara 2 ceviz

akşam 19.15
bir kase ezogelin çorbası
1 dilim ekmek kadar tb yufka
salata

yatana kadar 1,5 lt den fazla su. su az biliyorum ama içemiyorum bu aralar. önceden 2,5 lt içerdim.

20 dk tempolu yürüyüş aeben gezegenfeza

Ünsilin direnci var .şeker hastalığının ilk adımı ilerse şeker hastası olma şansım yüksek ailesel yatkınlık olduğu için riskli gruba giriyorum tek çaresi kilo vermek

Hoşgeldin canım. İlk sayfada kurallarımız yazılı, zaten takımlara yabancı değilmişsin.

Afiyet olsun canım güzel menü
Bamya çiçeği ni hiç duynadim

Hoşgeldin canım, boyuna göre kilon gayet güzelmiş
İdeal kilom 62 ama malesef yaklaşık bi 10 kilom var.
Teşekkürler hoşbuldum
Ünsilin direnci var .şeker hastalığının ilk adımı ilerse şeker hastası olma şansım yüksek ailesel yatkınlık olduğu için riskli gruba giriyorum tek çaresi kilo vermek
Geçmiş olsun sen yinede ailede var diyebiliyorsun benim ailemi geç sülalemde şeker hastası yok lakin bendede insülin direnci var doktor bile şaşırdı. Önüne geçemezsem sülalemdeki ilk şeker hastası ben olucam allah korusun

hosgeldin sevil..ahh benimde çok sevdigim bir sevil arkadaşım var ama çook uzaklarda şimdi nefertityy

hımmm riskli evet. tatlı ve ekmeği kes insülin cört diye iniyor. bu kadar ekmek içeren menülerle inmez ama sana diyeyim.

benim sorun yok ama dikkatimi çekmişti: insülin hormonu 6 çıkıyordu geçen sene. bu yıl aralıklı iki tahilde de 7 çıktı. canım sıkıldı. arada kaçamaklarım olsa da temmuzdan bu yana aeben in alengirli tarifler dediği glisemik indeksli karbolarla bu ay insülin hormonunu 5 e indirdim. çok mutlu oldum.

Benim rahmetli babamda vardı ölüm sebebi diye görüyorum oruç tutma dedik bizi dinlemedi o Ramazanın son günleri vefat etti şimdi ablamda var şükür henüz ünsilin iğneleri kullanmıyor onların yaşattıkları şeyleri görünce gerçekten zor bir hastalık rabbim tüm hastalara bu kandil günü şifa dağıtsın doktorunda söylemiştir hastalıktan uzak durmak için tek çare kilolarımızı güzelce vermek inşallah birlikte verip bedenimizi sağlığa kavuştururuz....

Diyetisyen kontrolünde olduğu içim rahat hem bu liste 2 haftada bir yenilenecek ve kalorisi düşeçek bu ekmeklerle yavaş yavaş 1 2 ye düşecek
Benim ünslin değerlerim 25 çıktı

çok kilo al ver de tip 2 diyabet ve insülin direnci sebebi

bu hafta çok direniyorum yemeklere karşı. regl öncesiyim ya. neden böyle oluyorum anlamıyorum. doymuyorum resmen. Allahım sen yardım et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…