teşekkürler canımvalla bu hafta battım. yalan yok. çok üzgünüm ama durum böyle.
yok toplayacağım Allahın izniyle.
iyi ol canımmenülerine bakıyorum. bence kilo vermişsindir. tartılmadın mı arada? ben tartılırım.
benim bu hafta iyi değildi. regl de başladı
akşamları gel takıma. özledik sohbetini
teşekkürler canımben arada tartılmıyorum genelde,cumaya odaklanıyorum,tartılıp kilo vermediğimi görürsem moralim bozuluyor,gelmeye çalışayım canım ama çoğu zaman sızıp kalıyorum ondan gelemiyorum,yaşlılık işte naparsın
sabah şeker ölçüm cihazıyla aç karnına ölçüm yaptım 139 çıktı,bence çok yüksek şekerim,korktum doğrusu,ne dersiniz kızlar bu duruma
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım
haklısın canım moral ne kadar önemli şu hayatta,ama sağlığımız yerinde olsun da hepsi gelip geçiyor,bir ufacık iyi şey bile moralimizi düzeltmeye yetiyor aslında,senin de az kaldı görmezden gel kocan yanında neden o kadar takıyorsun,ya kocan da seni haksız bulsaydı desteklemeseydi bi de bunu düşün,ben yıllarca bunu hep yaşadımyaşlımısın tızım sen sadece yorgunsun hayat hangimizi yormuyorkibende iki gündür tartılmıyordum bugün cuma olmasa bugünde tartılmazdım günde on kere tartılan ben tartıya bile çıkmak istemiyorum o kadar moralsizim düşün
dün nette araştırdım belirtiler tutuyor,insanın ruh halini de etkiliyormuş,inşallah düşer babam insülin kullanıyor çünkü benim de çok dikkat etmem lazım,karatay yapmalıyım ben,meyveyi hemen kesemiyorum bi tek onu yicem ama un,hamur,tatlı bitti benim için,ikram da olsa geri çeviricemöncelikle çok geçmiş olsun canımsonrada şunu bilmen lazım ki stresli ve aşırı üzüntülü olduğun zamanlarda da şekerin yüksek çıkabilir ki sende bayağı stresli günler yaşıyorsun bu geçici bir durumdur korkmana gerek yok ama bir kaç gün her gün aynı saatte ve aç karnına ölç aynı çıkarsa ihmal etmeden doktora git bu arada da şeker alımını ve nişastalı yiyecekleri bir müddet yeme içme beyaz undan ve hamur işlerinden uzak dur bakalım inşallah geçici bir durumdur hemen panikleme özlemim
haklısın canım moral ne kadar önemli şu hayatta,ama sağlığımız yerinde olsun da hepsi gelip geçiyor,bir ufacık iyi şey bile moralimizi düzeltmeye yetiyor aslında,senin de az kaldı görmezden gel kocan yanında neden o kadar takıyorsun,ya kocan da seni haksız bulsaydı desteklemeseydi bi de bunu düşün,ben yıllarca bunu hep yaşadım
dün nette araştırdım belirtiler tutuyor,insanın ruh halini de etkiliyormuş,inşallah düşer babam insülin kullanıyor çünkü benim de çok dikkat etmem lazım,karatay yapmalıyım ben,meyveyi hemen kesemiyorum bi tek onu yicem ama un,hamur,tatlı bitti benim için,ikram da olsa geri çeviricem
Hayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar kızlar
Sağol canımTebrik ederim canım
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım
Sağol canım
Çok geçmiş olsun bu arada ablacım RABBIM şifa nasip etsin INŞAALLAHHepinizin cuması mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?