9 dilim ekmekmiEvet diyetistenin lakin ekmekler kırpıldı biraz9-10 dl ekmek ve değişimi var listede . Bana çok gelir bu kadarı bile yetti yani
Hepsi ekmek değil zehram ekmek değişimi misal 1 kpç. Çorba 1 dl ekmek9 dilim ekmekmi
İnegi köfte yapıp dolaba koydun zannımca zehoIyi aksamlar arkadaslar isim bitti sukur yorgunluktan dusup bayilacam ahanda surayanapiyonuzz birazdan bi gecmisi okuyayim.
Okula adepte oldunuzmu saraycam durumlar nasıl?Hamdolsun iyiyim canım ıs güç uğraşıyorum. Sen nasılsın.
Hemşomm
Bak ne güzel işte kilo verdiğini biliyorsunBenim kilom sabit gene bir miktar ödem var kilo verdim ama tartiya yansimadi
Seni yalnız bırakmışızŞşt
Psst
Nooldu, hepiniz uyudunuzmu?
Nerde benim aylinim?
Gece kuşu nerdesin?
yok canım olur mu hiç.
Afiyet olsun canım güzel bir gün gecirmissin
Aleyküm selam canım
Amin
Olurmu canım 7. Takıma ilk geldiğimde biz yanlız diyeti değil hayatında paylaşıyoruz demişti bir arkadaş gerçekten de öyle kuzum üzme kendini
Saracim bak canim sakin başımızı ağrıdığını dusunme bilakis dertler paylaştıkça azalır ben sadece uzulmeni istemiyorum seni cok iyi anlayanlardanim buna emin ol bak hasta oldum sac dibimden ayak parmagima kadar agrim var yataktan kalkamiyorum 3 gun hic kalkamadim ac kaldim evde kimse yok arayan yok halbuki eşimin bütün akrabalarının hepsi burda bu kadin nerde olsem kimsenin haberi olmayacak anca ise gitmeyince anlasilacakti öldugum evet cok uzuluyorsun ama buda bizim imtihanimiz belkide.o yüzden kendini üzme bitanem en azindan esin yaninda
Kimsenin başı ağrımıyor saram
Sevinç paylaştıkça çogalır üzüntülerde paylaştıkça azalır
Neyseki az kaldı kendi evine çıkmaya az daha sabır
sara_28 yazmak karşılıklı konuşma gibi olmuyor bu bir gerçek.
Ne demek başınızı ağrıttım, hepimiz geldik geçtik, halada devam ediyoruz. Saniyormusunki dünkü gittiğim yere güle oynaya gittim. Malesef ayaklarım geri geri giderken araba ileri sürdü. Napalım, idare ediyoruz işte
Hiçte başımız ağrımadı
sara_28 çok duvarlar konuştum,çok anlatmak istedim,arkadaşım olsun dedim ona anlatırım sandım ,ama buraya anlattıklarım beni daha rahatlattı çünkü şu dünyada bir avuç insanız benim karşımdaki acaba o bir avuç insadan mı diye çok düşündüm.
Burda herkes olaylara senin bakmadığın tarafında gösteriyorlar.yada o duymak istediğin “ah canım benim”kelimesini okumak bile bak beni anlayan biri var dedirtiriyor.yazmakta bir terapi yazınca da acısını o yazıya gömüp atıyor alamadığın o nefesi birazda olsa alıyorsun
Kilo bildirimim
Geçen hafta 69,5
Bu hafta 69,1
Fark 0.4
Dün 70 dim
İnşallah işe yarayacak bu liste diyelim beynimize kodlayalım
Kilo bildirimim
Gecen hafta kilom:92.4
Bu haftaki kilom :91.8
Fark : -0.6
günaydın hayırlı cumalar
geçen hafta 96.7
bugün 96.0
fark 0.7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?