Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Oy oy fulyam senin bu regl işleri seni zorluyor anlaşılan.
Nar suyu iç biraz.
Sen istesen yaparsın fulyam
Menün derde bi buluyum dur.
valla bu hafta battım. yalan yok. çok üzgünüm ama durum böyle.
yok toplayacağım Allahın izniyle.
Teşekkürler sorduğun icin fulyam iyiyim diyelim iyi olalım bugünlerde pek bisey yiyesim yok inşallah kilo veriyorumdur sen nasılsın nasıl gidiyor
iyi ol canım menülerine bakıyorum. bence kilo vermişsindir. tartılmadın mı arada? ben tartılırım.

benim bu hafta iyi değildi. regl de başladı

akşamları gel takıma. özledik sohbetini

İnsan yüzyüze konuşmayınca yazarak anlatınca bir çok şeyi en çokda kendini yanlış ifade ediyor kendi sıkıntılarımı paylaşırken yanlış anlaşıldım sanırım kiminiz yanlış dua ettiğimi kiminiz bana üzüldüğünü yazmış hepiniz sağolun ama sinir ve sıkıntı bende tavan yaptı hastada olunca kaynana ve görümce de olsalar biraz ilgi bekledim görmeyince üzüldüm bu üzüntüylede sizinle paylaştım başınızı ağrıttım hakkınızı helal edin

yok canım olur mu hiç.

Afiyet olsun canım güzel bir gün gecirmissin

Slm hayırlı aksamlar arkadaşlar rabbim hepinize safi ismiyle şifa versin huzur versin inşallah.

Aleyküm selam canım
Amin

Olurmu canım 7. Takıma ilk geldiğimde biz yanlız diyeti değil hayatında paylaşıyoruz demişti bir arkadaş gerçekten de öyle kuzum üzme kendini

Saracim bak canim sakin başımızı ağrıdığını dusunme bilakis dertler paylaştıkça azalır ben sadece uzulmeni istemiyorum seni cok iyi anlayanlardanim buna emin ol bak hasta oldum sac dibimden ayak parmagima kadar agrim var yataktan kalkamiyorum 3 gun hic kalkamadim ac kaldim evde kimse yok arayan yok halbuki eşimin bütün akrabalarının hepsi burda bu kadin nerde olsem kimsenin haberi olmayacak anca ise gitmeyince anlasilacakti öldugum evet cok uzuluyorsun ama buda bizim imtihanimiz belkide.o yüzden kendini üzme bitanem en azindan esin yaninda

Kimsenin başı ağrımıyor saram
Sevinç paylaştıkça çogalır üzüntülerde paylaştıkça azalır

Neyseki az kaldı kendi evine çıkmaya az daha sabır

eşinin ailesiyle aranız iyi değil mi yasom. orda yalnızsın insan aramaz mı?

Ne demek başınızı ağrıttım, hepimiz geldik geçtik, halada devam ediyoruz. Saniyormusunki dünkü gittiğim yere güle oynaya gittim. Malesef ayaklarım geri geri giderken araba ileri sürdü . Napalım, idare ediyoruz işte

eşinin ailesiyle aranız iyi değil mi yasom. orda yalnızsın insan aramaz mı?
Kimse aramaz fulyacim kv kp vefat etti zaten gorumce ölsem göbek atar kaynım ve eltim paraları yoksa ararlar onun dışında kimse aramaz ölmüş hasta olmus işleri düşünce ararlar hastanede isleri olursa yasemini hatırlarlar. eskiden çok üzülüyordum şimdi hiç üzülmüyorum bu benim imtihanim belkide vardır bundada bir hayir

Hiçte başımız ağrımadı

sara_28 çok duvarlar konuştum,çok anlatmak istedim,arkadaşım olsun dedim ona anlatırım sandım ,ama buraya anlattıklarım beni daha rahatlattı çünkü şu dünyada bir avuç insanız benim karşımdaki acaba o bir avuç insadan mı diye çok düşündüm.
Burda herkes olaylara senin bakmadığın tarafında gösteriyorlar.yada o duymak istediğin “ah canım benim”kelimesini okumak bile bak beni anlayan biri var dedirtiriyor.yazmakta bir terapi yazınca da acısını o yazıya gömüp atıyor alamadığın o nefesi birazda olsa alıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…