Oy oy fulyam senin bu regl işleri seni zorluyor anlaşılan.
valla bu hafta battım. yalan yok. çok üzgünüm ama durum böyle.Nar suyu iç biraz.
Sen istesen yaparsın fulyam
Menün derde bi buluyum dur.
iyi ol canımTeşekkürler sorduğun icin fulyam iyiyim diyelim iyi olalım bugünlerde pek bisey yiyesim yok inşallah kilo veriyorumdur sen nasılsın nasıl gidiyor
yok canım olur mu hiç.İnsan yüzyüze konuşmayınca yazarak anlatınca bir çok şeyi en çokda kendini yanlış ifade ediyor kendi sıkıntılarımı paylaşırken yanlış anlaşıldım sanırım kiminiz yanlış dua ettiğimi kiminiz bana üzüldüğünü yazmış hepiniz sağolun ama sinir ve sıkıntı bende tavan yaptı hastada olunca kaynana ve görümce de olsalar biraz ilgi bekledim görmeyince üzüldüm bu üzüntüylede sizinle paylaştım başınızı ağrıttım hakkınızı helal edin
Menümü yazayım
Sabah
Bir bardak ceviz suyu ve ceviz
Bir kase paça çorbası
Öğle
Bir kepçe ezo gelin çorbası
Bir porsiyon et döner
Salata
Ara
Dört tane mandalina
Üç tane çiğ fındık
Üç dört tane kuru üzüm
Yarım kahve fincanı beyaz leblebi
Akşam
Bir tabak tavuk suyuna tel şehriye çorbası
Bir parça haşlanmış tavuk
Turşu
Ara
İki mandalina
Bir bardak zerdeçallı süt
Su 3 litre spor yok
aeben yasom7272 gezegenfeza Antepia27
Slm hayırlı aksamlar arkadaşlar rabbim hepinize safi ismiyle şifa versin huzur versin inşallah.
İnsan yüzyüze konuşmayınca yazarak anlatınca bir çok şeyi en çokda kendini yanlış ifade ediyor kendi sıkıntılarımı paylaşırken yanlış anlaşıldım sanırım kiminiz yanlış dua ettiğimi kiminiz bana üzüldüğünü yazmış hepiniz sağolun ama sinir ve sıkıntı bende tavan yaptı hastada olunca kaynana ve görümce de olsalar biraz ilgi bekledim görmeyince üzüldüm bu üzüntüylede sizinle paylaştım başınızı ağrıttım hakkınızı helal edin
Saracim bak canim sakin başımızı ağrıdığını dusunme bilakis dertler paylaştıkça azalır ben sadece uzulmeni istemiyorum seni cok iyi anlayanlardanim buna emin ol bak hasta oldum sac dibimden ayak parmagima kadar agrim var yataktan kalkamiyorum 3 gun hic kalkamadim ac kaldim evde kimse yok arayan yok halbuki eşimin bütün akrabalarının hepsi burda bu kadin nerde olsem kimsenin haberi olmayacak anca ise gitmeyince anlasilacakti öldugum evet cok uzuluyorsun ama buda bizim imtihanimiz belkide.o yüzden kendini üzme bitanem en azindan esin yanindaİnsan yüzyüze konuşmayınca yazarak anlatınca bir çok şeyi en çokda kendini yanlış ifade ediyor kendi sıkıntılarımı paylaşırken yanlış anlaşıldım sanırım kiminiz yanlış dua ettiğimi kiminiz bana üzüldüğünü yazmış hepiniz sağolun ama sinir ve sıkıntı bende tavan yaptı hastada olunca kaynana ve görümce de olsalar biraz ilgi bekledim görmeyince üzüldüm bu üzüntüylede sizinle paylaştım başınızı ağrıttım hakkınızı helal edin
Kimsenin başı ağrımıyor saramİnsan yüzyüze konuşmayınca yazarak anlatınca bir çok şeyi en çokda kendini yanlış ifade ediyor kendi sıkıntılarımı paylaşırken yanlış anlaşıldım sanırım kiminiz yanlış dua ettiğimi kiminiz bana üzüldüğünü yazmış hepiniz sağolun ama sinir ve sıkıntı bende tavan yaptı hastada olunca kaynana ve görümce de olsalar biraz ilgi bekledim görmeyince üzüldüm bu üzüntüylede sizinle paylaştım başınızı ağrıttım hakkınızı helal edin
eşinin ailesiyle aranız iyi değil mi yasom. orda yalnızsın insan aramaz mı?Saracim bak canim sakin başımızı ağrıdığını dusunme bilakis dertler paylaştıkça azalır ben sadece uzulmeni istemiyorum seni cok iyi anlayanlardanim buna emin ol bak hasta oldum sac dibimden ayak parmagima kadar agrim var yataktan kalkamiyorum 3 gun hic kalkamadim ac kaldim evde kimse yok arayan yok halbuki eşimin bütün akrabalarının hepsi burda bu kadin nerde olsem kimsenin haberi olmayacak anca ise gitmeyince anlasilacakti öldugum evet cok uzuluyorsun ama buda bizim imtihanimiz belkide.o yüzden kendini üzme bitanem en azindan esin yaninda
CanımsınHoşgelmişş
Hgdin saraycam nedesin sen kacak artık 2 haftan doldu önümüzdeki hafta gel ve ver kilonu kuzum
Ne demek başınızı ağrıttım, hepimiz geldik geçtik, halada devam ediyoruz. Saniyormusunki dünkü gittiğim yere güle oynaya gittim. Malesef ayaklarım geri geri giderken araba ileri sürdüİnsan yüzyüze konuşmayınca yazarak anlatınca bir çok şeyi en çokda kendini yanlış ifade ediyor kendi sıkıntılarımı paylaşırken yanlış anlaşıldım sanırım kiminiz yanlış dua ettiğimi kiminiz bana üzüldüğünü yazmış hepiniz sağolun ama sinir ve sıkıntı bende tavan yaptı hastada olunca kaynana ve görümce de olsalar biraz ilgi bekledim görmeyince üzüldüm bu üzüntüylede sizinle paylaştım başınızı ağrıttım hakkınızı helal edin
Kimse aramaz fulyacim kv kp vefat etti zaten gorumce ölsem göbek atar kaynım ve eltim paraları yoksa ararlar onun dışında kimse aramaz ölmüş hasta olmus işleri düşünce ararlar hastanede isleri olursa yasemini hatırlarlar.eşinin ailesiyle aranız iyi değil mi yasom. orda yalnızsın insan aramaz mı?
Hiçte başımız ağrımadıİnsan yüzyüze konuşmayınca yazarak anlatınca bir çok şeyi en çokda kendini yanlış ifade ediyor kendi sıkıntılarımı paylaşırken yanlış anlaşıldım sanırım kiminiz yanlış dua ettiğimi kiminiz bana üzüldüğünü yazmış hepiniz sağolun ama sinir ve sıkıntı bende tavan yaptı hastada olunca kaynana ve görümce de olsalar biraz ilgi bekledim görmeyince üzüldüm bu üzüntüylede sizinle paylaştım başınızı ağrıttım hakkınızı helal edin
Sen izindeydin mi.?Hamdolsun iyiyim canım ıs güç uğraşıyorum. Sen nasılsın.
Hemşomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?