Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hamilelikte yararlı diye yemeye başladım ilk başlarda midem bulanıyodu yerken sonra aslında fena değil yaa diyerek yedim şimdi gayet severek yiyorum. Şans verin bence birkaç kez belki seversiniz.
Yararlı şeyleri severim
20 sene önce eşimle almıştık sertti sevmedik çöpe gitti
Tadı hiç hatirimda yok
Yarın alacam olgunlastirip yiyim bakiyim
sert iken yersen tiksinirsin. meyvelerin arasına sebzeliğe koy iyice yumuşasın öyle nefis. Tadı kabak-yeşil süt ceviz arası bişey.
tatsız yani
Kabağı çok severim kabağa benziyorsa yerim diye düşünüyorum :)

Bide sen gün boyunca hiç su icmiyonmu

Perşembe menüm

Sabah : 1 bardak elma sirkeli ballı sıcak su
Kahvalti : 4-5 ince dilim patates kızartması
1 domates

Ara : 13:30 yarım lt yeşil çay

Ara: 17:00 form çayı

Akşam : 1 yumurta
5 zeytin - peynir
Yeşillik (soğan , maydanoz,dereotu , tere)
1 karabuğday patlağı
2 eti form biskuvi

Az sonra 1 portakal 1 greyfurt yiycem

Spor : yok
Su : şimdilik 1 lt
Yatarken 1 kase yoğurt .içine bişey katarim keten tohumu veya pul biber limon karar vermedim henuz

limonlu hiç denemedim.denemek lazım

Pastırma su tutmasın obeztom tartı öncesi ...
Öğlen meyvenin yanında süt yogurt bişi yemeliydin

Jilliandan memnun kaldımı bacakların obeztom
zorlandım aybenim.e yaş olmuş 43.bu saatten sonra bizi leslie paklar, onu anladım

bravo başlamışsın Jillian abla ile tebrik ederim
ölçülerini al ve yaz mutlaka 1 ay yaptıktan sonra tekrar ölçülerini al şaşıracaksın :)
göğüs - bel- kalça- basen - bacak - kol bunlar olsun
1.leveli zor yaptım 2. 3. Düşünemiyorum ama bırakmıycam.zorlandığım yerde yavaşlayıp devam ettim bugün

İlk gün zor baya ter attırmışdır
Yarına bacaklarda kalçada kollarda kas agrın olabilir ama inan birkaç güne bişi kalmaz devam et bırakma

akşama kadar aç durmuşsun
Menün iyi ama evdeki meyveleri sen bitirmek zorunda degilsin. Ya portakili ya greyfurdu seç .

akşama kadar aç durmuşsun
Menün iyi ama evdeki meyveleri sen bitirmek zorunda degilsin. Ya portakili ya greyfurdu seç .
Aslında bugün hiç acikmadim
Az yiyince daha rahat ediyor midem ama işte benim karnım değil gözüm aç

Greyfurtu secerim o vakit
Evdeki meyveleri tek başıma yemiyorum .herkese tıkıyor eşim ..herkes yemek zorunda misafirlerde dahil

3 seviye var her videoda. İlk hafta zor ama sonuç çabuk ve güzel oluyor. Bende sabırsızlanıyorum başlamak için. Eşimin kardeşi 78den 60a indi jillian sayesinde. O sabah akşam yapıyordu

3 seviye var her videoda. İlk hafta zor ama sonuç çabuk ve güzel oluyor. Bende sabırsızlanıyorum başlamak için. Eşimin kardeşi 78den 60a indi jillian sayesinde. O sabah akşam yapıyordu
Bende mi başlasam acaba
Yarın ölçülerimi bi aliyim bakiyim ne haldeyim
Sporla ve diyetle temmuzdan eylüle kadar 7 cm incelmistim :)

Bende mi başlasam acaba
Yarın ölçülerimi bi aliyim bakiyim ne haldeyim
Sporla ve diyetle temmuzdan eylüle kadar 7 cm incelmistim :)
7cm çok iyi. Bel çevresi 80cm altı olması gerekiyor sağlıklı çizgi bu
Hamilelik öncesi benim 66 ydı. Şimdi ölçmüyorum
Kesin başla farkı herkes farkı 1 ayda görür

Ya benim videoda 1.level yazıyodu.bende ona istinaden bunun 3. Ne olur diye düşündüm? Demek ben yanlış anlamışım

-18 kilo verdi he?? Vay masallah.ama ben sabah akşam yapamam , hatta günde bir yapsam şükrederim

1 videonun içinde 3 kişi yapıyor biri basit diğeri orta öndeki zor seviye yapıyor hareketi. Mesela mekik çekiliyorsa arkadakilerden biri yarım öndeki tam çekiyor gibi... Başlangıçta o da öyle diyordu sonra sürekli yapmaya başladı artık nefesi kesilmiyordu. Daha önce hiç spor yapmamış birisiydi ve yaşıda 34.

Evet öyle.ben en basitini yaptım.mesela biri şınav çekerken basiti sadece kollarını çalıştırdı, ayaklar sabitti.öyle yaptım.ama bir kaç günden beri sağ diz kapağımda bir ağrı var, egzersizi yaparken yine zorladı,bazı hareketlerde çok uyamadım o dizim için bir ortepediye gitmem lazım

Geçmiş olsun ihmal etme sakın. Dize yastık koyup yapıyordum o hareketi . Normal dizi de sakatlayabilir.
Sabah olsa da tartılsak :)

7cm çok iyi. Bel çevresi 80cm altı olması gerekiyor sağlıklı çizgi bu
Hamilelik öncesi benim 66 ydı. Şimdi ölçmüyorum
Kesin başla farkı herkes farkı 1 ayda görür
Az önce ölçtüm belim geri 80 olmuş
Yarın ölçülerimi tekrar alıp başlıyorum inşallah
Divi başlayalım yarın, ne dersin?

Yarım saat zaten göz açıp kapayıncaya dek bitiyo
Tamam obezim hedef 1 Ocak olsun
Geçmiş olsun ihmal etme sakın. Dize yastık koyup yapıyordum o hareketi . Normal dizi de sakatlayabilir.
Sabah olsa da tartılsak :)
Ama benimde kolum ağrıyor
Mesela baş aşağı dururdum 5 dakka kadar dün kolumdan kuvvet alıp yapamadım

Tamam bende ölçücem birazdan..yarına başlıyoruz o zaman

Bu arada yazıyim yazıyim diyorum hep unutuyorum
Öğlen adet oldum davul gibi şiştim
Baskülü etkiler ama asıl sonuç pazartesi belli olur inşallah

Menümü yazayım
Sabah

Bir bardak ceviz suyu ve ceviz

İki tane haşlanmış yumurta
Bir dilim kaşar peyniri
6 tane zeytin
Bir fincan yeşil çay

Öğle
Bir porsiyon et döner
Salata
Ayran
İki dilim ekmek

Ara
Dört tane kuru erik
6 tane çiğ badem

Akşam
Bir kepçe mercimek çorbası
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu ıspanak
Siyah fasulyeli salata

Su 3.5 litre spor yarım saat yürüyüş

gezegenfeza @Antepia27 yasom7272 aeben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…