Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugünkü Menüm
Sabah takviyelerle başladım
Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
2 k.k beyaz peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
Yeşillik ,çay

Ara 1 yemek kaşığı kuru üzüm.

Öğlen ( kızım doktordan geldiğinde hemen pratik yemek yemek için biraz saçmaladım )
2 dilim tam buğday ekmeksin arasına beyaz peynirli tost
1 yumurtadan çılbır ( yoğurtsuz yağsız)

Ara kuru kaysı

Akşam
4 yemek kaşığı mantarlı tavuk sote
4 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara.1 mandalina yada 1 elma yada 1 portakal olabilir
Yeşil çay, omeğa üç

Bugün kahve içmedim kendimde değilim
Kaçamak.Bir lokma. Çikolatalı büskivi

Hatırlamammı .
Hiç kuşkum olmamıştı

Ille sorduracan demi, sormadan söylesen

Tekrarı kaçta olaki
Gezegenim tr. Bazı uydu sistemleri var geriye dönük proğramları tv de kayıtlı oluyor tekrarına baka biliyorsun.
Ayrıca netden pc den o kanalın önceki gün yayınlarınıda bulablirsin

İnşallah verilmi bir pişatrs seansı yapar eskisi gibide bende tekrar plates yapmaya başlarım

Biraz az ama güzel olmuş menün özlemim

Kuruyemiş süt yogurt dışarda olanlara iyi bir öğlen menüdür

gülşahcım menün pek fiyetlik degil canım.
Kahvaltın gevrek yerine ekmekli yonurta peynirli kahvaltı tercih et . Yumurtalı ekmek baya yaglıdır .

Öğleyin kızartma cıs helede pattis
Akşamın öok az yş fasulye sağlıklı bir yşyecektir 1 tb yiyebilirsin yanına salat ve yogurtta ekleye bilirsin .

Iş yerinde öğlen yemeği nr çıkıyorsa onu yiyorum eğer kızartma tarzı birseyse çok az yiyorum evden yemek görürsem çok iyi olacak bide daha süt verdiğim için çok aç kalamiyorum onu nasıl yapacağımı bilmiyorum

Özetle Menü ,kilo bildirimi ve paylaşım.
E kolaymış yaparım ben bunu mesela bugün sabah kahvaltısı olarak yarım avokado, yarım salatalık, dört tane kuru kayısı birkaç tane ceviz yedim. Öğlende tam buğdaylı cevizli ekmek arası sandviç yedim. Normalde ekmek yememeye çalışıyorum ama arada kaçamaklarım oluyor. Akşamada yağsız,terbiyesiz sebze çorbası, zeytinyağlı pırasa ve fırında köfte yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…