He o vakitte bi yerlerinde minik hayvanlar uçuşuyoBi ara sürekli yapıyordum. 8:15 tr saati
Burda 6:15 olsa gerek
Hayatta kalkıp o saatte yapmam
HatırlamammıÇok tşk ederim aebenim
Listeye girebilmek için çok ağlamıştımhatırlıyor musun?İki haftanın sonunda kaptanım listeye almıştı beni sağolsun.Takıma çok faydam olucak diye yırtmıştım kendimi.Ama 2. hafta da listeye almasaydı burayı bırakıcaktım.Hevesim kaçıcaktı çünkü
Benim hazırYemeği olan varmi bu akşam biri beni misafir etseçok açım öğlen yemeğinde yemedim
Gezegenim tr. Bazı uydu sistemleri var geriye dönük proğramları tv de kayıtlı oluyor tekrarına baka biliyorsun.Ille sorduracan demi, sormadan söylesen
Tekrarı kaçta olaki
Sen bide en kucugumuzu göratom karınca
Vakti olsa buraya gelir tozunu attırır kk nin
Altın bacılarım
İlla kan bağı olmasına gerek yok gönül bağı var aramızda
Biraz az ama güzel olmuş menün özlemimgünaydın hanımlardün çok yoğundum giremedim dünkü menüm az oldu yine yazsam mı
08.00 2 yumurtadan omlet
çeri domates
13.00 1 bardak ayran bir avuç fındık
19.00 1 kase mercimek çorbası,yarım tabak kuru fasulye,yarım tabak salata
suyu unuttum spor yok
bugünlerde iştahım yok ama toparlanacak
aeben canım mesajını gördüm ama geri dönüp alıntılayamadım az biliyorum ne desen haklısın kendimi de döveyim
gezegenfeza
gülşahcım menün pek fiyetlik degil canım.Günaydın dünkü menum
Sabah uyanınca 1 bardak detoks suyu
Kahvaltı
1 kase nesfit 1 dilim yumurtalı ekmek
Ara
1 kahve 1 nescafe bardaginda yeşil çay
Öğlen
Patates patlıcan kızartması
1 bardak ayran
Ara
1 mandalina 1 kahve
Akşam yemeği
3 kaşık yeşil fasulye
4 litreye yakın detoks suyu
Spor yarım saat yürüdüm
Geçmişler olsun zehoKizim dune gore iyi , 2 igne yedi teki 5 ve 10 gun arasinda rahatsiz edebilir dedi ama iyi gidiyo simdiye kadar sukr
Özetle Menü ,kilo bildirimi ve paylaşım.Herkese selam, bende kilo vermek istiyorum takıma girmek için ne yapmam gerek?
Geçtimi sarammmmide ilacı içtim ılık su içiyorum geçsin diye
Tam burasıNerede takım bulamıyorum ki. Forumda yeniyim
Rabbım dua alman için hasta gönderiyor bacımmBen böyle şansın 3 gündür benim icapci olmamı bekliyormuş hastalar gene acil vaka var ağlayacam daha yeni bitmişti ameliyatlar
Oyyy kıyamam, başımlaYemeği olan varmi bu akşam biri beni misafir etseçok açım öğlen yemeğinde yemedim
Iş yerinde öğlen yemeği nr çıkıyorsa onu yiyorum eğer kızartma tarzı birseyse çok az yiyorum evden yemek görürsem çok iyi olacak bide daha süt verdiğim için çok aç kalamiyorum onu nasıl yapacağımı bilmiyorumgülşahcım menün pek fiyetlik degil canım.
Kahvaltın gevrek yerine ekmekli yonurta peynirli kahvaltı tercih et . Yumurtalı ekmek baya yaglıdır .
Öğleyin kızartma cıs helede pattis
Akşamın öok az yş fasulye sağlıklı bir yşyecektir 1 tb yiyebilirsin yanına salat ve yogurtta ekleye bilirsin .
E kolaymış yaparım ben bunu mesela bugün sabah kahvaltısı olarak yarım avokado, yarım salatalık, dört tane kuru kayısı birkaç tane ceviz yedim. Öğlende tam buğdaylı cevizli ekmek arası sandviç yedim. Normalde ekmek yememeye çalışıyorum ama arada kaçamaklarım oluyor. Akşamada yağsız,terbiyesiz sebze çorbası, zeytinyağlı pırasa ve fırında köfte yaptım.Özetle Menü ,kilo bildirimi ve paylaşım.
Ben böyle şansın 3 gündür benim icapci olmamı bekliyormuş hastalar gene acil vaka var ağlayacam daha yeni bitmişti ameliyatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?