Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bana ne anlatsın bu kadın sadece süt ve yeşil çay içen birine
bu konuda hiç yorum yapmıyorum saracım çünkü bu tür beslenmelere karşı biriyim diyetisyenini sen sevdiğin ve güvendiğin içinde yorum yapmıyorum.ama benim için ters bir beslenme şekli ha benim yolladığım videoyu izlemek zorunda değilsin tabiki.ama çok güzel açıklamış insülin direncini

Sevindimmi uzuldummu bilmiyom aylincim o duyguyu kaybettim cunku menopozu kabullendim gecen sene muthis stres yapiyordum. Simdi cokta olmayinca uzulmuyorum
En güzeli kabullenmek zaten canım.Ben kabullenebilcem mi bilmiyorum söylemesi kolay tabii ki.Şimdilik regl oluyorum.Annem 50 yaşında girmiş.Anneye çekermişin derler ama hayırlısı artık.Önünde sonun da giricez

benim böyle bir şansımda yok bazen soruyorlar ailede erken menopoz varmı diye ben bilmiyom bilme şansımda yok teyzelerimlede bağlantım yoktu onlarda erken öldü .

Aslında yapmadığım şey deyil, temmuzdan beri böyle berbatım

Bunun yolunu bulmam gerek

Kuzum senin gönderdiğin videoyu zevkle izliyorum ben sana şaka yapıyorum

Diyetisyenime güveniyorum canım yoksa hiçbir Allahın kulu bana bunu yaptıramazdı nettende araştırdım bu detoks kilo vermeyi engelleyen toksinleri atıyormuş vücuttan birde şaka bir yana hiç acıkmadım dün ilk gün olduğu için belki beni yordu ama bugün daha iyiyim inşallah yarında güzel geçerse alnımın akıyla bir detokstan daha çıkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…