haklısın canım.Fulyacim akşam yemeğinde makarna yerine ekmek yesen daha masum olmazmi makarna hem yagli hemde sekeri daha fazla bide cok acikiyorsan sana tavsiyem aksam protein agirlikli yesen daha az acikirsin canim.
Sevindimmi uzuldummu bilmiyom aylincim o duyguyu kaybettim cunku menopozu kabullendim gecen sene muthis stres yapiyordum. Simdi cokta olmayinca uzulmuyorumBazılarımız adet olduğumuza sevinir
Bazılarımız da üzülür
Leslie mi de yaptım.Şimdi diviye sporumu yazayım
Bazılarımız adet olduğumuza sevinir
Bazılarımız da üzülür
İNSÜLİN DİRENCI OLAN İZLESİN LÜTFEN YADA SÜREKLİ AÇ HİSSEDENLER.
saracım hamile kalma şansımı 10 sene önce kaybetttim rabbim sizlere nasip etsin inşallah.Hayat bu işte kimine kar yağarken kimine güneş açar ama en iyisini Rabbim bilir her nasip vaktine esirdir......
bu konuda hiç yorum yapmıyorum saracım çünkü bu tür beslenmelere karşı biriyim diyetisyenini sen sevdiğin ve güvendiğin içinde yorum yapmıyorum.ama benim için ters bir beslenme şekli ha benim yolladığım videoyu izlemek zorunda değilsin tabiki.Bana ne anlatsın bu kadın sadece süt ve yeşil çay içen birine
En güzeli kabullenmek zaten canım.Ben kabullenebilcem mi bilmiyorum söylemesi kolay tabii ki.Şimdilik regl oluyorum.Annem 50 yaşında girmiş.Anneye çekermişin derler ama hayırlısı artık.Önünde sonun da giricezSevindimmi uzuldummu bilmiyom aylincim o duyguyu kaybettim cunku menopozu kabullendim gecen sene muthis stres yapiyordum. Simdi cokta olmayinca uzulmuyorum
benim böyle bir şansımda yok bazen soruyorlar ailede erken menopoz varmı diye ben bilmiyom bilme şansımda yok teyzelerimlede bağlantım yoktu onlarda erken öldü .En güzeli kabullenmek zaten canım.Ben kabullenebilcem mi bilmiyorum söylemesi kolay tabii ki.Şimdilik regl oluyorum.Annem 50 yaşında girmiş.Anneye çekermişin derler ama hayırlısı artık.Önünde sonun da giricez
Aslında yapmadığım şey deyil, temmuzdan beri böyle berbatımyapabilirsin
şu an ben bu kadar az şey yediğime inanamıyorum
benimki duygusal açlık oluyordu genelde. haa inşallah bozulmaz düzenim de son dönem irade konusunu epey kafama takmıştım
irade yemicem diyip yememek ile ilgili. bak oraya git ve ne yemen gerekiyorsa önceden karar ver, aldığın kurala uy gel , nasıl iraden güçlenmiş olacak. kendine güvenin artacak, geçen yaptım gene yapabilirim diye düşünmeye başlayacaksın böyle ufak ufak kıpırdanmalar iyi geliyor insana.
ben şekersiz beyaz unsuz diyete 21 gün diye başladım 2 hafta dayanabilidim. ama ne oldu 14 gün dayandımsa bu sefer 15-16 yı zorlayacağım diye niyet edebiliyorum.sonuçta kilodan başka bir şey kaybetmiyoruz
Bunun yolunu bulmam gerekGezegen beni biliyonuz hep o sofralara maruz kalıyorum . Yada hep dışarda oluyorum .
Bizim yapmamız gereken sırf kaçamaksız diyet değil !
O sofralardan masumları seçip o cızlardanda tadımlık yemek bizim çözümümüz...
Biz ne yaptık şimdiye kadar ya hep ya hiçsonrasındada kıtlıktan öıkmış gibi yemek ve geri alınan kilolar malesef.
Karbonsuz diyet yapmayın yeterki miktarını iyi dengeleyin.
Ay burayada gelmiş pestil.Bir ara Gezegen bacının pestilleri taktığımız gibi şimdi de obezin hindi fümelerine takıcaz
Olur, ama büyük top harika iş görüyorJullian bugün başladım.Gündüz yaptım.Plates de yapayım diyorum ama topum yok.Topsuz olur mu kine
bu konuda hiç yorum yapmıyorum saracım çünkü bu tür beslenmelere karşı biriyim diyetisyenini sen sevdiğin ve güvendiğin içinde yorum yapmıyorum.ama benim için ters bir beslenme şekli ha benim yolladığım videoyu izlemek zorunda değilsin tabiki.ama çok güzel açıklamış insülin direncini
Ay burayada gelmiş pestil.
Geçen alışverişte elime aldım, kasaya koydum, geri bıraktım. Çok yedin yeter artık dedim. Maşallah bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?