Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Pestili cevize sararak yiyeceksin ohhh mis

Gene acıktım bak
Hemde ne miss saram.Ama hiç canım istemedi neyse ki.Yoğurtlu limonlu pul biberli yoğudumu da yedim.Artık uyku vakti.Yarın için de Allah kolaylık bol sabır versin canım.Sonucu çok merak ediyorum.Tartıldın mı fark etmiş mi biraz

Yok ne patlayacak, üstünden kayma yeter.
Benimkide bodrumda, birkaç güne çıkarırım

Menün çok güzel canım gayet tok tutucu bir menü suyu 3 e tamamlarsan daha iyi olur canım

Teşekkürler canım suyu kışta n herhalde biraz axalttum

Sıkı menü fatmacım

Bugun kilo bildirdinmi?
Hafta sonundan artın yoksa cumaya güzel rakamlar gelir inş.

Cumaya ekşi bekliyorum canım ama pazar günü eşime velilerinin hazırladığı ogretmenler günü için etkinlikte kaçırdım toparlamaya başladım cço şükür

4 aydır adet olmuyordum bu sabah ağrıyla uyandim aslında odemlerim çoğu bundan

Aynen canım yazdan beri olmadım
Olsam iyi olacak ama hayırlısı

Canım menimde kanım düşüktü 2 yıldır kışın kırmızı pancar yedim ve yine başladım birde yazın mor eriği çok tüketim tahlillerinde artık çıkmıyor tavsiye ederim

Bazılarımız adet olduğumuza sevinir
Bazılarımız da üzülür

Aynen olsam sevinen lerden olucam

benim böyle bir şansımda yok bazen soruyorlar ailede erken menopoz varmı diye ben bilmiyom bilme şansımda yok teyzelerimlede bağlantım yoktu onlarda erken öldü .

Canım yaa benim rahmetli annanem annemle 50 yaş civarında çocuk doğurdu teyzelerim öyle sorunları yok annem depresyon dan 38 yaşında girdi mende 42 43 yaşında sürece basladim

Canım salonda 100 kusur kilomla topun üstünde yım birşey olmuyor

Günaydın ben dünkü menumu yazayım
Sabah
1 dilim beyaz peynir 1 dilim kasar peyniri yanında domates salatalık 1 dilim kepek ekmeği
Arada
1 kahve 1 fincan yeşil çay
Öğle yemeği
2 kaşık pilav 2 kaşık kuru fasulye yanına yoğurt
Arada
1 kahve 1 fincan yeşil çay 1 kase limonlu yoğurt
Akşam
1 tabak ıspanak yemeği 2 kaşık yoğurt

1 mandalina

3 litre şu içtim
Yarim saat yürüdüm

Geçmiş olsun canım ayaklarını sıcak tut ve kendine ılık süt yap içi ede bir çay kaşığı zerdeçal kat iç hem sancının dinmesine hemde rahat uyumana yarar
Diyetisyen değiştirdi kuzum 3 günlük faklı bir diyet yapacağım.o yüzden yazılanın dışına çıkmıyorum
Zaten akşam ev halkı karşıma geçip yok Mısır patlat,yok çerez gedir....bugünümü buldunuz dedim 3,4 tane patlamış mısır 2 badem 1 fındık yedim sanırım yememde adetiminde etkisi var sinirliydimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…