- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
benim böyle bir şansımda yok bazen soruyorlar ailede erken menopoz varmı diye ben bilmiyom bilme şansımda yok teyzelerimlede bağlantım yoktu onlarda erken öldü .
Estağfirullah ablaEvet etiketlemedim üzgünüm
Spor geçmişi varsa olur ama geçişi yumuşak yapmak gerekli çok zorlamadanHımm anladım.Ben 3 aydır falan leslie yapıyorım.Vücudum buna çok alıştı.Leslie yapıp jillian devam edeyim diye kafaya koymuştum.Ama olmaz diyon hocam.Son kararınmı olma mı
phalanx
40 bin kere maşşaallaahhAy burayada gelmiş pestil.
Geçen alışverişte elime aldım, kasaya koydum, geri bıraktım. Çok yedin yeter artık dedim. Maşallah bana
Demi ama.Geçen sene spora giderken hoca büyük topla yaptırıyordu.Ayy hiç unutmam ilk üstüne otururken yavaaaşş yavaaşş korka korka oturmuştum patlatırım diye ödüm kopmuştu.80 kilo falandım o zamanOlur, ama büyük top harika iş görüyor
Hemde ne miss saram.Ama hiç canım istemedi neyse ki.Yoğurtlu limonlu pul biberli yoğudumu da yedim.Artık uyku vakti.Yarın için de Allah kolaylık bol sabır versin canım.Sonucu çok merak ediyorum.Tartıldın mı fark etmiş mi birazPestili cevize sararak yiyeceksin ohhh mis
Gene acıktım bak
Estağfirullah abla
Spor geçmişi varsa olur ama geçişi yumuşak yapmak gerekli çok zorlamadan
Kız sus bizi furacaklarPestili cevize sararak yiyeceksin ohhh mis
Gene acıktım bak
Yok ne patlayacak, üstünden kayma yeter.Demi ama.Geçen sene spora giderken hoca büyük topla yaptırıyordu.Ayy hiç unutmam ilk üstüne otururken yavaaaşş yavaaşş korka korka oturmuştum patlatırım diye ödüm kopmuştu.80 kilo falandım o zaman
Baksenn bizim gezo jillian yapmış , yarın heryerim ağrıdı der gelirAz önce jillian 1 yapmaya çalıştım, tam birebir yapamasamda benzettim
Şınavda çok zorlandım
Menün çok güzel canım gayet tok tutucu bir menü suyu 3 e tamamlarsan daha iyi olur canım
Sıkı menü fatmacım
Bugun kilo bildirdinmi?
Hafta sonundan artın yoksa cumaya güzel rakamlar gelir inş.
4 aydır adet olmuyordum bu sabah ağrıyla uyandim aslında odemlerim çoğu bundan
Canim tahlil yatırmıştım ya kanım hep düşük ben çok ciddiye almıyordum yıllardır öyle kan ilacıda alsam yukselmiyordu hatta hamilelikte talesemiden suphelenmislerdi baktirmistim yok dediler ama bugun dr um yeniden baktirmami istediler talesemi icin haftaya gidecem allah izin verirse. Kilomda bilmiyom eksi olurmu 65 kalir diye düşünüyorum
Bazılarımız adet olduğumuza sevinir
Bazılarımız da üzülür
benim böyle bir şansımda yok bazen soruyorlar ailede erken menopoz varmı diye ben bilmiyom bilme şansımda yok teyzelerimlede bağlantım yoktu onlarda erken öldü .
Demi ama.Geçen sene spora giderken hoca büyük topla yaptırıyordu.Ayy hiç unutmam ilk üstüne otururken yavaaaşş yavaaşş korka korka oturmuştum patlatırım diye ödüm kopmuştu.80 kilo falandım o zaman
Çok kıskanırdınız beni ben hec yapmiyom onlari ama çok isterdim yapabilmekEbruynan pilates yapıldı
Kısa sürdü biraz 30 dk ancak 45 olaydı iyiydikarın yaptı bugun ama bu hafta ısınma haftanız diyor haftaya zorluycakmış .
Karın iyi çalıştı ama
Diyetisyen değiştirdi kuzum 3 günlük faklı bir diyet yapacağım.o yüzden yazılanın dışına çıkmıyorumGeçmiş olsun canım ayaklarını sıcak tut ve kendine ılık süt yap içi ede bir çay kaşığı zerdeçal kat iç hem sancının dinmesine hemde rahat uyumana yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?